Χάθηκα!

John_veri

New member
18 December 2008
9
Καλησπέρα, είμαι νέος στην παρέα αν και διαβάζω μηνήματα αρκετό καιρό.
Συνοπτικά: Ψάχνω για tv, έχω απόσταση 2,5 - 3 m , για χρηση τηλεόρασης αρκετά όπως επίσης και αρκετά dvd (ίσως σύντομα και blue ray), το διαθέσιμο ποσο είναι 1000, max 1100 euro. Προσανατολίζομαι σε 37'' και θα ήθελα ίσως και 100 hz (αθλητικά κλπ), μάλλον και full hd...Έχω χαθεί πραγματικά και θα ήθελα μια πιο σωστή γνωμη...Ευχαριστώ

Γεια σου φίλε.
Και εγώ πριν από 10 μέρες ήμουν στο ψάξιμο και μετά από αρκετές ώρες στο φόρουμ αγόρασα την Sony KDL 40W4500.Τιμη 1100 ευρω στο Carfour στο Μαρούσι. Νομίζω πώς είναι η καλύτερη επιλογή στα χρήματα που διαθέτης. Και στο κάτω-κάτω σε 5-6 χρόνια οι σημερινές TV θα είναι ‘’αρχαιολογία´´!
Καλή τύχη.-bye-

Απάντηση: Re: Χάθηκα!

Είσαι ευχαριστημένος με τη Sony και όσον αφορά τηλεόραση? Αν δεν κάνω λάθος έιναι στα 100hz και full hd έτσι?

Ναι, είναι 100Hz και fullhd.Προσωπικά έχω πολύ καλή εικόνα στην TV, με μια μικρή κεραία (όχι ομαδική). Στα ψηφιακά της ΕΡΤ, όταν μεταδίδει ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως εχθές, η εικόνα είναι καταπληκτική, χωρίς κανένα φαινόμενο από αυτά που συνήθως συνοδεύουν τις γρήγορες εικόνες (δεν θυμάμαι την αγγλική ορολογία), Στο BR ακόμα δεν το δοκίμασα, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι απλά καταπληκτικά. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα-bye-

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, ήσουν κατατοπιστικότατος...Έχεις να προτείνεις και καμία άλλη μάρκα ή τύπο, απλά για να υπάρχει και καμιά εναλλακτική?

Και η Panasonic 42PZ80 καλύπτει τα κριτήρια που έθεσες :a0210:

Πολυ καλη η Panasonic,μονο που ειναι αλλη τεχνολογια οθονης,δηλ. plasma.Εχει και αυτη οπως ολες η αλλες τα + και τα - τους.-bye-