χαζη ερωτηση!

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
καλη χρονια σε ολους κατ αρχην! εχω την εξης χαζη απορια ! υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα ηχου κ εικονας μεταξυ ενος av ενισχυτη της ταξης των 2000Ε με αυτους των 4000Ε !! π.χ DENON 4308, PIONNER LX81 ,YAMAXA Z7 K DENON A1HDA η των MARANTZ AV8003-MM8003!! Στα δικα μου αυτια θα καταλαβω πολυ μεγαλη βελτιωση στο ηχο ( κ οχι μονο για ταινιες αλλα κ μουσικη)κ την εικονα ? θελω να κανω αναβαθμιση στο συστημα μου αλλα δν θελω να ειναι προσχερη! να παω κατευθειαν για τα ακριβα λοιπον η δν αξιζει η διαφορα χρηματων!! Σας ευχαριστω πολυ!

εφκολο
ο 81 παιζει γυρω στα 1600
ο ντενον τα διπλα+
νομιζεις οτι μπορει να παιζει τοσα καλα ωστε να δικαιολογει τα διπλα λευτα
ισχυη σαφως καλυτερη
αλα τα λευτα φεβγουν πολυ

O καλος ενισχυτής θέλει ρεύμα, σωστους και ποιοτικους μετασχηματιστες, σασι της προκοπής, μελετημένα στάδια εισόδου/ενισχυσης/εξοδου κλπ

===>> λεφτά..

Στο χώρο αυτό οτι πληρώνεις παίρνεις..

Αν το χρειάζεσαι ; Πηγαινε ακουσε και κρινε.. -bye-

Τα δικά σου αυτιά με τι ηχεία θα ακούσουν αυτούς τους ενισχυτές;με τι καλώδια;σε ποιόν χώρο;με ποιά πηγή;με ποιόν προβολέα η tv.......γιατί εαν τους ακούσεις με μέτρια προς καλά όλα τα υπόλοιπα, ούτε με ενισχυτή των 20.000 ευρώ δεν θα ακούσεις η θα δείς διαφορές!!!.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παρά μόνο στην διατύπωση ερώτησης, και εκεί πάλι παίζεται το πράγμα.

Last edited:
o Καλυτερος τροπος ειναι να ξες τι πραγματικα χρειαζεσαι ...
για να το καταλαβεις αυτο πρεπει να ακουσεις .....:a0210:

Τα δικά σου αυτιά με τι ηχεία θα ακούσουν αυτούς τους ενισχυτές;με τι καλώδια;σε ποιόν χώρο;με ποιά πηγή;με ποιόν προβολέα η tv.......γιατί εαν τους ακούσεις με μέτρια προς καλά όλα τα υπόλοιπα, ούτε με ενισχυτή των 20.000 ευρώ δεν θα ακούσεις η θα δείς διαφορές!!!.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παρά μόνο στην διατύπωση ερώτησης, και εκεί πάλι παίζεται το πράγμα.
πλας ουαν

Για τον DENON A1HD μπορώ να πω (διότι τα άλλα μηχανήματα δεν τα ξέρω), ότι αγοράζοντάς τον σίγουρα δέν λέγεται 'πρόσχερη αναβάθμιση".

γιατι αφτος τι εχει?
και δεν θα ειναι λιγος σε το πολυ 1,5 χρονο
μακροχρονια επλογη δεν υπαρχει απο κανενα προιον
ανφορντσιουντλυ

Re: Απάντηση: χαζη ερωτηση!

γιατι αφτος τι εχει?
και δεν θα ειναι λιγος σε το πολυ 1,5 χρονο
μακροχρονια επλογη δεν υπαρχει απο κανενα προιον
ανφορντσιουντλυ

Γιατί σε 1,5 χρόνο θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές που να χρειάζεται άλλο μηχάνημα;
Δεν μπορείς να είσαι πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εκτός και αν......'βαράει" η τσέπη καλά!!
Εγώ είμαι παρέα με το αντίστοιχο τότε κορυφαίο μοντέλο της denon (A1SR) απο το 2003 περίπου, και τώρα λόγο καινούργιων formats ήχου δέν τον άλλαξα, απλά πρόσθεσα μία συσκευή πάνω του!!

αρα η προσχερη αναβαθμιση παει περιπατο.
Και οπως καταλαβαινεις η συσκευη που απλα προσθεσες ειναι ημιμετρο.
Η ταση ειναι η νεα τεχνολογια να βγαζει αχρηστη την ακριβως προηγουμενη,
και δεν χρειαζεται να αγοραζεις ακριβα μηχανακια αν δεν μπορεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: χαζη ερωτηση!

Γιατί σε 1,5 χρόνο θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές που να χρειάζεται άλλο μηχάνημα;
Δεν μπορείς να είσαι πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εκτός και αν......'βαράει" η τσέπη καλά!!
Εγώ είμαι παρέα με το αντίστοιχο τότε κορυφαίο μοντέλο της denon (A1SR) απο το 2003 περίπου, και τώρα λόγο καινούργιων formats ήχου δέν τον άλλαξα, απλά πρόσθεσα μία συσκευή πάνω του!!

...και πολύ καλά έκανες.Κοίτα μην διώξεις το θηρίο που λέγεται A1SR, γιατί...:violent-smiley-030:
Και εγω αυτο έκανα με τον Α1SE.

μονο που δεν εγινε ποτε :
bass management
sub cross
sub db
Και τελος,
ολα τα αλλα που ναι μεν γινονται.
Aλλα με κουλο αποτελεσμα,
οι τυποι οτι κανουν δεν το κανουν τυχαια
η παλαια τεχνολογια μπηκε στο χρονοντουλαπο και εκανε και λιγο χωρο για την επομενη που ερχεται..............................

σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον! ο χωρος μου ειναι σχετικα μικρος , οσον αφορα το συστημα μου σαν ηχεια εχω klipsh rf25 (l-r) rs 25(center) rb10 (surround) rw12(sub), πηγη denon 2930, tv panasonic 46pz85, projectior infocus in76! προκειται ν αγορασω blue ray κ ενισχυτη! μουσικη ταινιες 50-50 περιπου!