Χαζομπαμπάδες του AVClub

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Ανοιγω αυτο το thread για ολους τους νεους, παλιους και μελοντες χαζομπαμπαδες του AVClub :grinning-smiley-043 Αφορμη σταθηκε αυτα τα καταπληκτικα πλασματακια που εχουνε εισβαλει σε καθε συζητηση με καθε τροπο και καταφερνουν παντα να συγκινουν τους παντες και να εχουνε τη δυναμη να μετατρεπουνε ενα θεμα συζητησης σε ενα ευχαριστο παντα :offtopic:. Παρακαλουνται οι αμεσα εμπλεκομενοι να καταθεσουν τις αποψεις τους χωρις φοβο και παθος. Ενα χερι βοηθειας και για ολους αυτους που ακομα το σκεφτονται να μπουνε στο BabyClub.gr

P.S. Να σας ζησουνε -bye-

P.S. Θελω και photos να δω

P.S. Να γινει Sticky παρακαλω

Last edited:
Ανοίγω λοιπόν χορό με την πάσα του silent, να ευχηθώ στην γυναίκα μου χρόνια πολλά μέσα από το avclub, για το υπέροχο πλασματάκι που μου χάρησε, καθώς επίσης και γιαυτό που μου ετοιμάζει.

Μια φωτο από το γιό μου

ΓŽβ€˜ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒ―ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏ ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓΕ’ PIC_0084.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

χρονια πολλα σε ολους και απο μενα, μια φοτο της κορης μου (2 1/2 ετων) απο τις διακοπες μας φετος το καλοκαιρακι.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα κοριτσι με τιποτα αλλα τωρα θα ελεγα οτι μαλλον προτιμω και το επομενο να ειναι και αυτο κοριτσι. Το οτι με κανει οτι θελει δεν χρειαζεται να το πω..οσοι εχουνε κορες ξερουνε καλα απο γυναικιο ναζι...

Ότι και εάν έκανα στην ζωή μου δεν με είχε προετοιμάσει για την χαρά και την απίστευτη αίσθηση που μπορεί να σου δώσει αυτό το πλασματάκι. Όλα στην ζωή είναι ένα τίποτα μπροστά στο χαμόγελο που μου χαρίζει όταν ξυπνάει και χασκογελάει. Εύχομαι σε όλους εδώ να νιώσουν και αυτοί την ίδια χαρά. Καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε παιδιά.

myrto.jpg

τωρα τι να πω τα ειπαν τα παιδια πιο μπροστα -bye-

τα παιδια ειναι ευτηχια :grandpa: γερα να ειναι να τα χαιρομαστε :Banane0:

Attachments

• DSCF1561_resize.JPG
    DSCF1561_resize.JPG
    106.9 KB · Views: 19
Μια και διαβασα για "χαζομπαμπαδες" αμεσως "τσιμπησα" γιατι ειμαι κι εγω ενας απο αυτους μια και αργησαμε να κανουμε ενα παιδακι.
Παραθετω και μια φψτο της κορουλας μου.
Ευχομαι σε ολους χαρα,ευτυχια και προπαντων υγεια για να μπορεσουν να μεγαλωσουν τα παιδακια τους και να τα χαιρονται οπως αυτοι επιθυμουν !
Καλη Χρονιά σε ολους !!!!!
dscn0511zz9.jpg
[/IMG]

Nα σας ζήσουν! Eίναι πολύ ευτυχές γεγονός να βρεις την γυναίκα της ζωής σου και μαζί της να «δημιουργήσεις» μια νέα ζωή. Eγώ δεν είμαι καθόλου κοντά σε κάτι τέτοιο αλλά καταλαβαίνω όσο μπορώ! O ξάδερφός μου μετά τον ένα μπόμπιρα «χτύπησε» και μια δυάδα αγοράκι-κοριτσάκι... Πολύ πλάκα! Λες και έχουν ένα παιδικό σταθμό στο σπίτι τους...χεχεχε

Απάντηση: Re: Χαζομπαμπάδες του AVClub

Ανοίγω λοιπόν χορό με την πάσα του silent, να ευχηθώ στην γυναίκα μου χρόνια πολλά μέσα από το avclub, για το υπέροχο πλασματάκι που μου χάρησε, καθώς επίσης και γιαυτό που μου ετοιμάζει.

Μια φωτο από το γιό μου

View attachment 6287

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Γαυρο τον κοβω...

Να τον χαιρεσαι!!!

Χρωσταω και εγω φωτο. Αυριο...

Re: Απάντηση: Re: Χαζομπαμπάδες του AVClub

Γαυρο τον κοβω...

Να τον χαιρεσαι!!!

Χρωσταω και εγω φωτο. Αυριο...

Για να σε απογοητεύσω θα ανεβάσω σύντομα φωτό με την φανέλλα του Σαλπιγγίδη!!!!:award:

Α ρε μάγκες σας ζηλεύω..:aktion033:

Να σας ζήσουν οι κοράκλες και οι παλίκαροί σας!!!:grinning-smiley-043

Άντε και καλή λευτεριά σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που τα έχουμε βάλει στον φούρνο και περιμένουμε να βγούν σαν ζεστό ψωμάκι..αστειεύομαι!:flipout:

Υποψήφιοι χαζομπαμπάδες υπομονή..ο χρόνος σιγά σιγά περνάει!:Banane0:

Re: Απάντηση: Χαζομπαμπάδες του AVClub

Α ρε μάγκες σας ζηλεύω..:aktion033:

Να σας ζήσουν οι κοράκλες και οι παλίκαροί σας!!!:grinning-smiley-043

Άντε και καλή λευτεριά σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που τα έχουμε βάλει στον φούρνο και περιμένουμε να βγούν σαν ζεστό ψωμάκι..αστειεύομαι!:flipout:

Υποψήφιοι χαζομπαμπάδες υπομονή..ο χρόνος σιγά σιγά περνάει!:Banane0:

Αγαπητέ Πετράν,

έχω ήδη ξαναμπεί στην διαδικασία αναμονής-προσμονής του νέου μέλους της οικογένειας.
Σου εύχομαι και στα δικά σου σύντομα, τα παιδιά :ernaehrung004: έχουν πολλά βάσανα, αλλά με ένα χαμόγελο σε κάνουν και ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα.:award: :award: :award:

Εγω παιδια ειμαι φρεσκοπαντρεμενος αλλα αρχισα να το σκεφτομαι:chinscratch: Ενας λογος αλλωστε που ανοιξα αυτο το thread ειναι και αυτος. Θελω να δω αντιδρασεις και αποψεις

Απάντηση: Re: Χαζομπαμπάδες του AVClub

Εγω παιδια ειμαι φρεσκοπαντρεμενος αλλα αρχισα να το σκεφτομαι:chinscratch: Ενας λογος αλλωστε που ανοιξα αυτο το thread ειναι και αυτος. Θελω να δω αντιδρασεις και αποψεις

Mην το σκέφτεσαι φίλε μου καθόλου, όσο θα το σκέφτεσε τόσο αυτό δεν θα έρχεται μείνετε τελείως χαλαροί και θάρθει μόνο του.:music-smiley-005:

να και ο μελλοντικος σεντερ-φορ της ΑΕΚ.(γυρω στο 2025).
τα παιδια σε κανουν να τα ξεχνας ΟΛΑ!!!!

Attachments

• DSC01178.jpg
    DSC01178.jpg
    90.6 KB · Views: 14
Re: Απάντηση: Re: Χαζομπαμπάδες του AVClub

Mην το σκέφτεσαι φίλε μου καθόλου, όσο θα το σκέφτεσε τόσο αυτό δεν θα έρχεται μείνετε τελείως χαλαροί και θάρθει μόνο του.:music-smiley-005:

Αυτο που λες το γνωριζω. Σκεψεις κανω προς το παρων