να και ο μελλοντικος σεντερ-φορ της ΑΕΚ.(γυρω στο 2025).
τα παιδια σε κανουν να τα ξεχνας ΟΛΑ!!!!
Για να φεύγουν και λεφτά στο εξωτερικό!!!
να και ο μελλοντικος σεντερ-φορ της ΑΕΚ.(γυρω στο 2025).
τα παιδια σε κανουν να τα ξεχνας ΟΛΑ!!!!
Είναι χαρά βρε να βλέπεις τα βλαστάρια σου να καταστρέφουν τα μηχανήματα. Να τα βλέπεις να κρέμονται απ το ανοιχτό συρτάρι του DVD , να εκσφενδονίζουν το κουμπί του Volume απ το παράθυρο, να περιεργάζονται με το κατσαβίδι την μεμβράνη του ηχείου . Απόλαυση σου λέω. :violent-smiley-030:Ωραία όλα αυτά... Καλές οι φωτογραφίες, ας πει λοιπόν και ο καθένας τι κακομεταχείριση ή καταστροφή τού έχουν κάνει τα μικρά θηριάκια του στα μηχανήματα.
Μόνο στα μηχανήματα, στο υπόλοιπο σπίτι δεν μάς ενδιαφέρει.![]()
Ωραία όλα αυτά... Καλές οι φωτογραφίες, ας πει λοιπόν και ο καθένας τι κακομεταχείριση ή καταστροφή τού έχουν κάνει τα μικρά θηριάκια του στα μηχανήματα.
Μόνο στα μηχανήματα, στο υπόλοιπο σπίτι δεν μάς ενδιαφέρει.![]()
Είναι χαρά βρε να βλέπεις τα βλαστάρια σου να καταστρέφουν τα μηχανήματα. Να τα βλέπεις να κρέμονται απ το ανοιχτό συρτάρι του DVD , να εκσφενδονίζουν το κουμπί του Volume απ το παράθυρο, να περιεργάζονται με το κατσαβίδι την μεμβράνη του ηχείου . Απόλαυση σου λέω. :violent-smiley-030:
Να ´μαι κι εγώ (και από ζημιές, ευτυχώς λίγες!)
Διάβαζα τόση ώρα για τους "καταστροφείς" σας...
Πριν απο λίγες ώρες γυρίσαμε από τον γιατρό μας..
Ο οποίος μας επιβεβαίωσε οτι θα είναι τρίποδο(αγοράκι δηλαδή..):award:
Το λοιπόν, τα πρώτα που θα του μάθω θα είναι να καταστρέφει αποκλειστικά και μόνο τα πράγματα της μάνας του..![]()
![]()
![]()
Ε αν δεν ακούει τότε θα βάλω συρματόπλεγμα γύρω απο τα καλούδια μου....ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ!!!!:slapface:
Να σε δω μετά ρε κερατά, ξαναπάς εκεί που δεν σε σπέρνουν?:nounder:
Λοιπον εγω Ευχομαι σε ολους σας να τα χαιρεστε να σας ζησουν τα παιδακια σας !!! :Banane0: :Banane0:
και ΕΙΔΙΚΑ στον ( haboc )του οποιου το μωρακι ειναι 1 βδομαδας !!!! :music-smiley-005: :award:
εγω τωρα συμετεχω σαν χαζοθειος ........
αφου μεχρι τωρα δεν εχουμε μωρο ...
χεχεχε.........
εδω λοιπον ειναι η Κλειω !! η αλλιως κατ, εμε ΒΑΒΑ !!! διοτι οταν ηταν 5με 6 μηνων φωναζε βα βα βα ......
η πρωτη ειναι 5 μηνων ..... η τελευταιες ειναι σχεδον 1 ετους ....
Ελα ρε συ Βαγγέλητης βρήκα γαμπρό ( το γιό μου ), ότι θα κατάληγε το πόστ χρυσό κουφέτο αυτό δεν το είχα σκεφτεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.