Από την ημερομηνία, θα πρέπει να είναι από τα Καλάβρυτα.
α καλα ενοειται οτι ο καλος φακος θελει και αναλογη σωστη χρηση.ο απλος φωτογραφος σα κιεμας θελει να φαει πολλα ψωμια για να καταλαβουμε πραγματικες διαφορες..ενταξη δε μιλαω να παμε σε μαπα φακο, αλλα σε μια νορμαλ τιμη και κατηγορια.εγω εδω και ενα χρονο παλευω με μια Canon D450 και εναν Sigma 17-70 και τωρα μπορω να πω οτι κατι κανω..το πρωτο 3 μηνο να δεις...χαλια μαυρα!!!..το μονο μα το μονο που θαθελα στον Sigma μου ειναι Optical stabiliser...αυτο το ρημαδι ειναι παρα πολυ χρησιμο ειδικα σε συνθηκες χαμηλου η δυσκολου φωτισμου...
Σιγουρα βοηθαει.. Απλα καμια φορα δε φτανει αυτο.. Ειδικα αμα φωτογραφιζω σε εσωτερικο χωρο διχως φλας..
johnjohn, ωραιες οι φωτος σου, ειδικα η πρωτη, νομιζω ομως ειναι λιγο υποφωτισμενες
Φιλε μου ο στοχος ειναι να βγαλεις μια φωτογραφια που σε ικανοποιει και σου θυμιζει αμεσως το μερος που ησουνα..αν για παραδειγμα σε εντυπωσιασει το πολυχρωμο τοπιο καπου στοχος ειναι να βγαλεις τα χρωματα οσο ποιο πιστα γινεται και κει πχ ισως αν ειναι λιιιγο ποιο σκοτεινα να μη παρεις αυτο που θες..σε γενικες γραμες κ γω παιζω πολυ με την φωτεινοτητα..οταν θελω να βγαλω μια φωτο τραβαω μια δυο φωτο, τις κοιταω και αφου καταληξω στο τι μοιαζει περισσοτερο μ αυτο που θελω , κραταω τις ρυθμησεις και συνεχιζω..σε γενικες γραμες τραβα μπολικες φωτο και ξεκαθαριζεις μετα..α ενοειται οτι πρωταρχικο ρολο παιζει και το σωστο καδραρισμα ε..:a0210:ε
Στοχος μου πρεπει να ειναι μια καλοτραβηγμένη φωτο (καδρο, εκθεση, φωτισμός, χρωματα κτλ)
πειράζοντας τις σχετικές ρυθμίσεις ή πρεπει να ειναι η όσο το δυνατόν προσέγγιση στο αληθινο?
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.