Χειμώνας...

Την τραβηξα σήμερα το "πρωί" στις 8. Ελσίνκι. Παρα το γεγονός οτι παραειναι μπλε μου αρέσει πολύ...

κ στο παρακάτω link φωτογραφίες από τον Hannu Hautala...διάσημο φωτογράφο στην Φινλανδία. Οι μισές cardpostals που κυκλοφορούν εδώ ειναι τραβηγμένες απο αυτόν. Σημείωση, εχω την αίσθηση πως ακόμα χρησιμοποιεί φιλμ...Sorry, που μερικές φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες το χειμώνα.

http://www.hannuhautala.fi/Resource...tala/ajankohtaista/kausiarkisto.htx?locale=en

Attachments

• DSC05786_symp.jpg
    DSC05786_symp.jpg
    51.5 KB · Views: 74
Ωραίες φωτογραφίες stam13
τώρα που έχουμε και δικό μας στη Φινλανδία περιμένουμε και φωτό του Αγιου Βασίλη :grinning-smiley-043 -bye-

Δύο εικόνες απο την ορεινή Δίρφυ
Leica R4, Vario-Elmar 70-210 f/4, Fujichrome Velvia.

winter3.jpg

winter4.jpg

Κοίτα τον γερόλυκο, ποιος ξέρει από τι ώρα στήθηκε στα βουνά που ενέδρευε, για να βγάλει την πρώτη! Παγωμένο χάραμα! Πώς άφησες την Kerosun? :flipout:

Πολύ καλή, Βασίλη! Καλά, έχεις και Leica?

Είπαμε, στην κάτω Ελλάδα μπορεί ακόμα να είναι φθινόπωρο, αλλά παραπάνω...

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή μου επιστροφή από το Κόσσοβο. Επέλεξα, αντί να γυρίσω μέσω Μπλάτσε, να πάω από το πέρασμα της Βάτα (2000 μ. + υψόμετρο) και να κατέβω αντί στα Σκόπια, στο Τέτοβο.

Τα χρειάστηκα, αφού η θερμοκρασία ήταν -5 έως -12 και ο δρόμος για 17 χλμ. παγωμένος.

Αλλά τουλάχιστον πήρα ωραίες φωτογραφίες.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DCC_37452.jpg
    DCC_37452.jpg
    154.7 KB · Views: 146
  • DCC_37512.jpg
    DCC_37512.jpg
    106.7 KB · Views: 144
Re: Απάντηση: Χειμώνας...

Όρος Όχη, Καβοντόρο. Χειμώνας 2001
F90X, 17-35 f/2,8 και Fuji Velvia 50 σε όλο του το μεγαλείο (και κοντράστ)

Πολύ όμορφη αυτή :a0210::a0210::a0210: ...

...καθώς και οι επόμενες του «ΒΛΑΣΙΔΗΣ». Μου άρεσε ιδιαίτερα η 2η :a0210::a0210::a0210: .

Υπέροχα τοπία,Βλασίδη και Billy!

Μετά από όλα αυτά, καιρός να ζεσταθούμε για λίγο...
attachment.php

Attachments

• Fireplace1.jpg
    Fireplace1.jpg
    149.8 KB · Views: 114