Χειμώνας...

attachment.php

Attachments

• snow_melt.jpg
    snow_melt.jpg
    226.9 KB · Views: 152
attachment.php

To χειμώνα η δουλειά κάνει τους άντρες...
Ο υποφαινόμενοςπροσπαθεί να βάλει την οικογένεια στο αυτοκίνητο.

Attachments

• DSCF0745_1.jpg
    DSCF0745_1.jpg
    129 KB · Views: 113
Πολύ ζήλια όμως τώρα που είδα το αμάξι μέσα στο χιόνι και όλη την οικογένεια έξω. Βλάσση μήπως τα μικρά κάναν χιονάνθρωπο πάνω στο αμάξι και χάθηκε... χεχε

Και πολύ χιονοπόλεμο φαντάζομαι θα είχε το πρόγραμμα!

Βασίλη πανέμορφή.

Βλάση σε ζηλεύω για το χιονισμένο τοπίο...!!!!

Ώστε έχουμε αμφιβολίες, έεεε;;; Πές μου νέε μου, πώς θα μπορούσαν να ανεβούν τα πιτσιρίκια στο αυτοκίνητο (1.72 ύψος) για να κάνουν εκεί πάνω χιονάνθρωπο; Και δεν γλυστρούσαν;;; καί τί βιτσιόζικα παιδιά είναι αυτά που για να κάνουν ένα χιονάνθρωπο έπρεπε να βάλουν σκάλα στο ZAFIRA ενώ υπήρχαν κι άλλα αυτοκίνητα στο ύψος τους;;;:AFADF0::AFADF0:

Πλάκα κάνω... :guitarist::guitarist::antlers:

Και για να δείτε την πραγματική κατάσταση, να και μια ακόμη. Ο Βλάσης (κι εδώ) δουλεύει σκληρά...

attachment.php

Attachments

• DSCF0748_1.jpg
    DSCF0748_1.jpg
    121.4 KB · Views: 93
Χα! Εγώ μικρός καλυπτα και φορτηγό αν έκανα χιονάνθρωπο! χεχε

Πάντως Βλάσση πολύ ωραίο το άτιμο το χιόνι! Που είστε εδώ? Φλώρινα? Εγώ αν δεν ξεκλέψω καμια μέρα απο το διάβασμα να πάω χιονοδρομικό δεν με βλέπω να πετυχαίνω χιόνι...

Το χιόνι είναι καλό στις φωτογραφίες και για 1-2 μέρες.Μετά, είναι περισσότερο ταλαιπωρία παρά διασκέδαση(για μέσα στην πόλη εννοώ)

Στα χιονοδρομικά, είναι απόλαυση!!

Βλάση, να τους χαίρεσαι όλους!!

Μου αρέσει να βλέπω οικογενειακές αναμνήσεις!Άλλωστε, νομίζω ότι είναι και αυτό ένα σημαντικό κομμάτι της φωτογραφίας...-bye-

ωραιες και οι 2 Βλασση αλλα για καποιο λογο μ αρεσει πολυ αυτη του ποστ 69.

η δεύτερη θα ήταν τέλεια αν έλειπε ο συρματένιος φράκτης!