Χειμωνιάτικες και χιονισμένες..

Re: Χειμωνιατικες και χιονισμενες..

Ωραιο γραψιμο αυτη... απο το φακο ειναι ή απο κανενα software...?

Απάντηση: Χειμωνιατικες και χιονισμενες..

Φακός είναι ένας Pentax M SMC 40-80mm f/2.8-4 Macro που ήρθε δώρο με ένα σώμα Pentax ΜΧ που αγόρασα. Μέτριος φακός, ούτε ιδιαίτερα οξύς, τον χρησιμοποιώ για βίντεο καμια φορά που η οξύτητα αρκεί και στο αναλογικό.

Επεξεργασία πάλι πολύ λίγα. Auto Levels,
Curves μείωσα λίγο το κόντραστ στα μεσαία (τραβάω την καμπύλη προς τα κάτω ελαφρά απο δυο σημεία δεξιά και αριστερά των μεσαίων τόνων χωρίζοντας την έτσι νοητικά σε τρία μέρη. Φροντίζω το μεσαίο μέρος να έχει μικρότερη κλίση από τα δύο άλλα. Σαν να ανεβάζω το κόντραστ συνολικά διατηρώντας όμως τους μεσαίους τόνους μαλακούς)

Δεν ξέρω πιο από τα παραπάνω οφείλεται για το γράψιμο που λές. Η ομορφιά μου ίσως...!

Καλα, η ομορφια ειναι δεδομενη... :ADFADF1:

Εβγαλε λιγη ψυχρουλα εδω περα...

_MG_1275 by 1L1as, on Flickr

Καλημέρα από Ρουμανία :)

iaa2.jpg

Δυστυχώς όχι.. Έχω συνηθίσει στους - πλέον. Διαφορετικό κρύο από της Ελλάδας βέβαια, δεν έχω πρόβλημα.

Απάντηση: Χειμωνιατικες και χιονισμενες..

Ιασων φτιαξτην λιγο, ειναι παρα πολυ ομορφη, μεγαλο συν οι 'κυκλοι' στα κεντρα & δεξια αλλα το σπιτι ειναι σαν να εφαγε μπαλα μποουλινκ.

Ποιος είναι ο Ιάσονας?? :p Τάσος εδώ.. :guitarist:

Πάντως δε βλέπω να σχολιάζει κανείς -αρνητικά- την ποιότητα.. είναι τραβηγμένη με το "κινητό". :p

Alex LOL! :grinning-smiley-043

Σήμερα το πρωί, όταν μετά απο 24ωρη έπρεπε στους -8 να ξύνω τον πάγο απο το παρμπρίζ, έχοντας φυσικά ξεχάσει να πάρω χθες τα γάντια φεύγοντας απο το σπίτι, αυτό το τραγούδι σκεφτόμουν... Είναι αυτό που λές. Δεν το πιστεύεις στην αρχή, αλλά έρχεται η στιγμή που ανεβαίνει η θερμοκρασία στους μηδέν και αισθάνεσαι οτι μαλάκωσε ο καιρός...

:marchmellow:

Εδώ πάντως σήμερα είδα πεταλούδες και μετάνιωσα που δεν είχα πάρει τον ταμρον μαζί γιατί ήταν ψιλοκοιμισμένες

Eμεις εδω, απο αυριο περιμενουμε να χαλασει ο καιρος και να φτασει μεχρι τους -18... καμμια βδομαδα θα κρατησει αυτο το χάλι... μεχρι σημερα παντως ειχαμε καλοκαιρια μια και δεν επεφτε κατω απο τους 0 (αλλα δεν ανεβαινε και πανω απο τους 3-4) εδω και κανενα μηνα βεβαιως βεβαιως...

Racer, για κινητο μια χαρα ειναι... απλα πρεπει να απαγορευθει η χρηση τους (μαζι με αυτην των κομπακτ) σε χωρους με... πολυκοσμια... (πχ εκθεσεις αυτοκινητων κτλ)... ειπαμε οτι βγαζουν καλουτσικες φωτογραφιες, αλλα αν ειναι να περιμενουμε ολοι, ποτε θα εστιασει η γκομενα ή ο πιτσιρικας με το κινητο και ποτε θα τραβηξει -ας πουμε- ακουνητη φωτογραφια, για να κανουν στην ακρη να παρουμε και εμεις σειρα, θα τελειωνει η εκθεση και δεν θα εχουμε δει ουτε... ζαντα... :argue:

Last edited:

Διαφορετικό κρύο από της Ελλάδας βέβαια, δεν έχω πρόβλημα.

Desigur este diferit, frig acolo este mult mai dulce :))

Πολυ ομορφο το Ιασι. Καφεδιες πινεις στο Iulius Mall?

απλα πρεπει να απαγορευθει η χρηση τους (μαζι με αυτην των κομπακτ) σε χωρους με... πολυκοσμια... (πχ εκθεσεις αυτοκινητων κτλ)... ειπαμε οτι βγαζουν καλουτσικες φωτογραφιες, αλλα αν ειναι να περιμενουμε ολοι, ποτε θα εστιασει η γκομενα ή ο πιτσιρικας με το κινητο και ποτε θα τραβηξει -ας πουμε- ακουνητη φωτογραφια

Κι' εμείς το ίδιο λέμε για εσάς με τις Canon.. :flipout:

Desigur este diferit, frig acolo este mult mai dulce :))

Πολυ ομορφο το Ιασι. Καφεδιες πινεις στο Iulius Mall?

Ώπα; Έχεις έρθει; Iulius όχι.. είναι μακριά και δε λέει πολλά. Palas ναι.. δεν ξέρω αν το έχεις δει καθώς είναι σχετικά καινούριο.

Ώπα; Έχεις έρθει; Iulius όχι.. είναι μακριά και δε λέει πολλά. Palas ναι.. δεν ξέρω αν το έχεις δει καθώς είναι σχετικά καινούριο.

To ξερω απ'οταν χτιζοταν, τελειωσε περυσι. Το εχει ο ιδιος που εχει το παλιο, ο Iulian Dascalu. Εχω δουλεψει πολλα χρονια σε Ρουμανια , Μολδαβια και βορειοτερα... Μονο τα ρουμανικα ομως μιλαω καλα γιατι ειναι πολυ ευκολη γλωσσα.
Εχω καλους φιλους απο Ιασι, αν χρειαστεις κατι, let me know :)