Χειρότερες ταινίες... EVER!!!!

Απάντηση: χειρότερες ταινίες...EVER!!!!

Εμένα πάλι δεν με ενοχλούν ταινίες τύπου "Mission Impossible" . Ισα - ίσα τις απολαμβάνω με ποπ - κορν ή φυστικάκια στο βίντεο , προσπαθώντας μάλιστα να μην μαντέψω τον κακό και χαλάσει η έκπληξη .

Το ζήτημα είναι να ξέρεις τι έχεις λαμβάνειν από μία ταινία . Είναι σαν να ζητάς από τους Abba ή την Madonna να παίξουν μουσική αξιώσεων για άνω των 12 ετών ακροατές . Γίνεται ; Δεν γίνεται . Από τους Sonic Youth όμως ;

Speak for yourself Doc..

Γίνεται και παραγίνεται.
Αλλο αν εσύ δεν δύνασαι να το δεχτείς..:smash:

POST 60

oxi Κωστα μου οταν πας να δεις mission im...δεν περιμενεις
ουτε Καρλιτο ουτε bonfire of the v...
to mission ειναι mission
οσο για το Gimme shelter ειναι ταινιουλα μπροστα στο ΤΗΕ LAST WALTZ

.

Re: χειρότερες ταινίες...EVER!!!!

Η χειρότερη ταίνια που έχω δει μέχρι τώρα στη ζωή μου (αναγκάστηκα να τη δω) είναι το Planet Terror!!!!!

Εχώ δει ταινίες και ταινίες αλλά αυτό το πράγμα ήταν απίστευτο!!! Μιλάμε για μεγάλη ΦΟΛΑΑΑΑΑ!! Και που το χαρακτηρίζω φόλα πάλι κοπλιμέντο του κάνω.

Πόταξ, ν' αρχίσω εγώ το κράξιμο ή εσύ;

Το Planet Terror ήταν από τις απολαυστικότερες ταινίες ever, αρκεί να ξέρεις τι βλέπεις!

Speak for yourself Doc..

Γίνεται και παραγίνεται.
Αλλο αν εσύ δεν δύνασαι να το δεχτείς..:smash:

πάντα για τον εαυτό μου μιλάω εδώ μέσα . Οπως και όλοι υποθέτω. Δεν θυμάμαι να μου έχει δώσει κάποιος πληρεξούσιο .

Re: Απάντηση: Re: χειρότερες ταινίες...EVER!!!!

καποιο λαθος κανεις φιλε μου το RE-ANIMATOR
ειναι απο τις καλυτερες ταινιες τρομου της δεκαετιας 1980
σκηνοθεσια ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΓΚΟΡΝΤΟΝ απο βιβλιο του μεγαλου ΛΟΒΕΚΡΑΦΤ

ποιο ειναι αυτο το Ηall of fame των γελιοτερων ταινιων να το μαθουμε ..??

Το ότι το σκηνοθέτησε ο Γκόρντον και ότι είναι από νουβέλα του Λόβεκραφτ δε σημαίνει ότι είναι και αριστούργημα... Εδώ έχουμε δει αριστουργήματα του S.King να μεταφέρονται τραγικά χάλια στη μεγάλη οθόνη. Άλλωστε το δικό σου προσωπικό γούστο ζητά από αυτό το thread ο συντάκτης του.

Παρ' όλα αυτά το MTV awards πρόσφατα την είχε βραβεύσε ως μια από τις πιο cult (comedy) horror movies. Και μάλιστα είχε βάλει μερικούς ηθοποιούς και κάνανε κοροϊδευτικά μερικά σκετσάκια από την ταινία. Συγκεκριμένα έλεγε πως είναι μια κακή ταινία που βλέπεται ευχάριστα...

Googλαρε την ταινία και θα δεις τι βραβεία έχει πάρει... Είτε κανονικά είτε βατόμουρα...

Η ουσία είναι η εξής: τη δεκαετία του '80 είχαμε κατά κοινή ομολογία τις χειρότερες(low budget) ταινίες των τελευταίων δεκαετιών... Σχεδόν όλες αυτές οι ταινίες εν έτη 2008 δεν βλέπονται σε αντίθεση με παλιότερες ταινίες που είναι αριστουργήματα μέχρι και σήμερα.

Ερώτηση παρέας έξω από το σινεμά που μόλις έχουμε παρακολουθήσει το Gozilla(είχε πέσει φοβερό γέλιο, βέβαια):Σου άρεσε, Γιώργο;Όχι.Δεν ήταν σαν το 'Dead poets' society'...Προφανώς, τα είχε μπλέξει σε μεγάλο βαθμό, όταν μετά από ώρα και τη σχετική καζούρα, ανακαλύψαμε ότι μίλαγε σοβαρά, εγκαταλείψαμε κάθε είδους προσπάθεια για να καταλάβουμε και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απ' τα σουβλάκια που θα τρώγαμε...Το μπλέξιμο για μένα ήταν:Όταν πας να δεις στο σινεμά Gozilla δεν περιμένεις τίποτα περισσότερο από γέλιο, στην οθόνη και στην παρέα...

SHORTBUS που πρόσφατα πρόσφερε το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ.
Η χειρότερη και αισχρότερη ταινία όλων των εποχών!
Όχι λόγω του περιεχομένου της. Δεν είμαι δα και κανένας θεούσος συντηρητικός.
Στην Ομόνοια δε μπορείς να βρεις πιο καυτά, πλην όμως πιο τίμια τέτοια έργα, που δεν προσπαθούν να σου πουλήσουν ΠΟΡΝΟ για κουλτούρα.
Θα περιμένω αντίθετες απόψεις για να δικαιολογήσω πλήρως την άποψή μου.

Απάντηση: Re: χειρότερες ταινίες...EVER!!!!

.....

Το Planet Terror ήταν από τις απολαυστικότερες ταινίες ever, αρκεί να ξέρεις τι βλέπεις!
+ 1

Α όλα και όλα! Εμένα μου άρεσε το shortbus. Αλλά από την άλλη στο msn υπογράφω και ως The Great Berto, οπότε...

SHORTBUS που πρόσφατα πρόσφερε το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ.
Η χειρότερη και αισχρότερη ταινία όλων των εποχών!
Όχι λόγω του περιεχομένου της. Δεν είμαι δα και κανένας θεούσος συντηρητικός.
Στην Ομόνοια δε μπορείς να βρεις πιο καυτά, πλην όμως πιο τίμια τέτοια έργα, που δεν προσπαθούν να σου πουλήσουν ΠΟΡΝΟ για κουλτούρα.
Θα περιμένω αντίθετες απόψεις για να δικαιολογήσω πλήρως την άποψή μου.

+1

Πόταξ, ν' αρχίσω εγώ το κράξιμο ή εσύ;

μα ακριβως επειδη εκ των προτερων ξερουμε τι βλεπουμε
δεν καναμε καν τον κοπο να το δουμε ..
υπαρχουν και αλλες σαχλαμαρες να παιρνας την ωρα σου

.

μα ακριβως επειδη εκ των προτερων ξερουμε τι βλεπουμε
δεν καναμε καν τον κοπο να το δουμε ..
...
.
Να υποθέσω ότι δεν σου αρέσει ο Rodriguez ως σκηνοθέτης..... ?

Xειρότερες ταινίες αυτές τού Αγγελόπουλου μετά τον Μεγαλέξανδρο....
Τώρα η θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί σου η θ ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου.

Στη λίστα μου μέσα στην πρώτη 5άρδα έχω και το KillBill

Τώρα η θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί σου η θ ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου.

Στη λίστα μου μέσα στην πρώτη 5άρδα έχω και το KillBill

Μην φοβάσαι βρέ...:ernaehrung004:
Πασχαλιάτικη μαχαιριά-αντίποινο είναι γιά όσα γράφτηκαν εναντίον τού Κλίντ...
Τουλάχιστον ο παππούς πέρασε από τά σπαγγέτι στίς ταινιάρες και χωρίς κλάψες γιά επιδοτήσεις...
Ο άλλος μετά απο ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα το γύρισε στά ντοκυμανταίρ τού National Geographic...:ADFADF1::ADFADF1: