ΧΕΡΙΑΣΜΕΝΑ VS ΑΧΕΡΙΑΣΤΑ(DACs).Απο μεταφορά.

Status
Not open for further replies.
Τις μετρήσεις τις οποίες αναφέρω τις κάνουν ακόμα και φορητά οργανακια αλλά και ο ελεκτορ αν θυμάμαι καλά είχε δημοσιεύσει κατασκευή τέτοιου οργάνου που μετράει δηλαδή διαρροές esr κλπ . όσο για την γενικότερη συμπεριφορά του επειδή παλιότερα έψαχνα πυκνωτές για crossover οι οποίοι αντέχουν είχα κάνει το εξής τεστ .
Δώσε σε φορτίο 1 οημ τάση μέσω πυκνωτή στην μέγιστη τάση που μπορεί να αντέξει (από κάποιον επαγγελματικό που μπορεί) και δες τα αστεία αποτελέσματαστις διάφορες συχνότητες.
Μονό μην ξεχάσεις να βάλεις κράνος. Έχεις δει ποτέ πυκνωτή να γίνεται μια άμορφη μάζα από πλαστικά και μέταλλα?

Ναι αλλά εγώ δεν ρώτησα για τον ελέκτορα.

Ρώτησα, αν γίνεται, να δώ μετρήσεις σχετικά με πυκνωτές.

Υπάρχουν, γιατί μ ενδιαφέρει?

Μπορούμε να κάνουμε (αφού διαθέτω τέτοιο όργανο) για όποιον πυκνωτή σε ενδιαφέρει . στείλε πμ να κανονίσουμε συνάντηση να έρθεις.

Νομιζω το θέμα δεν ειναι τεχνικό αλλά μαρκετιστικο. Οτι πληρώνουμε πολύ μα πολύ περίσσότερο απο το κόστος κατασκευής ειναι γεγονός. Αν θα προσφέρεται μαζί το τάδε χαρακτηριστικό επιπλέον είναι δευτερεύιον. Εντάξυ απο τον παραγωφό μέχρι τον καταναλωτή τρωνε καμια 20 οικογενειες ..... ΕΜΟΤΙΒΑ μαζί σου
Ας μην μας λένε για κόστος ερευνας και άλλα παραμύθια γιατί ποια ειναι η ερευνα και η ανάπτυξη νέας τεχνολογίας στους λαμπάτους για παράδειγμα . Εκεί που υπάρχει πραγματική έρευνα και νέα τεχνολογία οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα (ΤΡΙΠΑΘΙΑ).
Το θέμα ειναι οτι απλά μιλάμε για μια οριακή αγορά στην οποία η ζήτηση ειναι ανελαστικότατη προς την τιμή . όσο και να πέσει η τιμή πόσα παραπάνω θα πουλήσουν benchmark? Αντε άλλα 10 - 15 στην Ελλάδα. Επόμένως ειναι λογικό αυτό που συμβαίνει. Καταλαβαίνω απόλυτα και σέβομαι τον συλλογισμό του υπερηχα και του βγάζω το καπέλο ειμαι της ίδιας νοοτροπίας Η απάντηση ειναι η δυνατότητα ενημέρωσης τυο καταναλωτή χομπίστα. Ο βασικός όρος της ύπαρξης ελεύθερης αγοράς είναι οτι ο καταναλωτης έχει πλήρη γν'ωση των ιδιοτ´'ητων του προιόντος και των εναλλακτικών επιλογών. Η ελπίδα μας ειναι το ιντερνετ να μπορέσει να ισχύσει αυτός ο όρος αλλά αυτό προυποθέτει μη επιρεασμό απο συμφέροντα και αυτό δεν ειναι ευκολο πάντα Πάντως αν ενα φ'όρουμ σαν και αυτό εχει εναν σκοπό αυτός ειναι ακριβ'ώς να απαντησει σε αυτή των αντίφαση.
Αυτό καθορίζει μακροχρόνια και την επιτυχία του

Μπορούμε να κάνουμε (αφού διαθέτω τέτοιο όργανο) για όποιον πυκνωτή σε ενδιαφέρει . στείλε πμ να κανονίσουμε συνάντηση να έρθεις.

Δεν είναι το θέμα μας να έρθω εγώ.
Το θέμα είναι τις μετρήσεις αυτές να τις δουμε εδώ.

Για να με τσεκάρεις δηλαδή?
Γιατί αυτά τα πράγματα γίνονται όταν προκύπτουν και όχι για να τα δείξεις σε κάποιον άπιστο Θωμά. Αν όντως ήθελες την βοήθεια μου για να δεις κάτι σε κάποιον πυκνωτή εντάξει αλλά εσύ απλά έχεις ένα κακό συνήθειο να μου την λες από ότι φαίνεται και θα έπρεπε να το κοιτάξεις αυτό γιατί καταντάει ενοχλητικό.

Για να με τσεκάρεις δηλαδή?
Γιατί αυτά τα πράγματα γίνονται όταν προκύπτουν και όχι για να τα δείξεις σε κάποιον άπιστο Θωμά. Αν όντως ήθελες την βοήθεια μου για να δεις κάτι σε κάποιον πυκνωτή εντάξει αλλά εσύ απλά έχεις ένα κακό συνήθειο να μου την λες από ότι φαίνεται και θα έπρεπε να το κοιτάξεις αυτό γιατί καταντάει ενοχλητικό.

Όποιος επικαλείται μετρήσεις, θα πρέπει να τις παρουσιάζει δημοσίως.

Στην "λέω", γιατί γράφεις συνήθως χαζομάρες.

Τέλος, δεν με απασχολεί καθόλου, αν σε ενοχλεί ο τρόπος μου.

Έγω πάντως οφείλω να πω ότι και τα 2 dac που έχω βελτιώσει κατά καιρούς στον Kontr, ναι, η βελτίωση ήταν μεγάλη και ακουστή!! Οπότε δεν καταλαβαίνω καν το νόημα της αντιπαράθεσης...

Last edited:
Αν θέλετε να συνεχίσετε ήρεμα και πολιτισμένα έχει καλώς.

Αλλιώς συνεχίστε με πμ μεταξύ σας.

Μα φίλτατε δεν θέλουν να ακουσουνε θέλουν απλώς να προωθήσουνε τα προϊόντα τους ή τα προϊόντα κάποιον φίλων τους.

Απάντηση: Re: ΧΕΡΙΑΣΜΕΝΑ VS ΑΧΕΡΙΑΣΤΑ(DACs).Απο μεταφορά.

Έγω πάντως οφείλω να πω ότι και τα 2 dac που έχω βελτιώσει κατά καιρούς στον Kontr, ναι, η βελτίωση ήταν μεγάλη και ακουστή!! Οπότε δεν καταλαβαίνω καν το νόημα της αντιπαράθεσης...

Τώρα άς μην αρχίσουμε ποιός πουλάει τι πουλάει,γιατί δεν θα βρούμε άκρη.

Ζήτησα να συνεχίσετε με βάση τους κανόνες του φόρουμ.Στο επόμενο μήνυμα αντιπαράθεσης,το θέμα θα κλειδωθεί,μέχρι να ηρεμήσουμε άπαντες.

Μα φίλτατε δεν θέλουν να ακουσουνε θέλουν απλώς να προωθήσουνε τα προϊόντα τους ή τα προϊόντα κάποιον φίλων τους.

Η γίνεσαι συγκεκριμένος ή ζητάς δημόσια συγνώμη!

Είπα : τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ενδεικτικά και όχι καθοριστικά
Είναι θέμα εμπειρίας ποια μετράνε και ποια όχι αλλά δεν πιστευω να θες να το εξηγήσω εδώ στα στενά πλαίσια . φτιάξε ένα άλλο θέμα να το συζητήσουμε ποια μετράνε και ακριβώς πως.
Αλλά επειδή το μαμισαμε πάλι δεν ασχολούμαι άλλο.
Όσο για τη συγνώμη ζητώ 100 φορές περισσότερες από αυτές που μου έχουν ζητηθεί κατά καιρούς για τις αναίτιες επιθέσεις που έχω δεχτεί.

Status
Not open for further replies.