Chief of War [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 2 66.7%
  • Μέτρια

Votes: 1 33.3%
  • Κακή

• Total voters
    3

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,107
Λιβαδειά
052125_Chief_of_War_teaser_news_post_Big_Image_01_big_image_post.jpg.large_2x.jpg

Apple TV+ | Imdb

"Αυτή η συναρπαστική, άνευ προηγουμένου αφήγηση για την ενοποίηση των Νήσων της Χαβάης
ακολουθεί τον Ka'iana (Jason Momoa), ο οποίος συμμετέχει σε μια αιματηρή εκστρατεία για
να ενώσει τα εμπόλεμα βασίλεια για να τα σώσει από την απειλή του αποικισμού."

Παγκόσμια πρεμιέρα Παρασκευή 1 Αυγούστου 2025

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: Steve67
Μιάς πρώτης τάξης διαφήμιση του πολιτισμού και της ιστορίας της Χαβάη. Αυτό συμβαίνει όταν η Χαβάη ανήκει στην Αμερική, και υπάρχει ντόπιος σταρ ηθοποιός παγκόσμιας εμβέλειας,
κι εμείς περάσαμε τόσους πολέμους, και κάποια στιγμή ενώθηκαν και τα δικά μας νησιά. Προφανώς αδιάφορο.

Σαν να βλεπεις λιγο Παπαφλεσσα, λιγο Τελευταιο των Μοικανων κατι απο ολα.

Καλοφτιαγμενο βεβαια και ενδιαφερον δινει η αναμιξη των λευκων οπως παντα.....

Στα δυο πρωτα επεισοδια που εχω δει ολες οι ερμηνειες ειναι στην γλωσσα των αυτοχθονων δεν εχει αγγλικα....

δεν ενθουσιαστικα για να πω την αληθεια... ωραια τοπια, καλοφιταγμενο αλλα μεχρι εκει... οπως ειπε και ο kosh λιγο αχταρμας .... δε μου δημιουργησε κανενα ενδιαφερον να παω περα απο τα 1-2 πρωτα επεισοδια .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Chief of War — The Weapons of Hawaiʻi with Jason Momoa & Cast | Apple TV+​

Τελειωσε ο πρωτος κυκλος (θα ακολουθησει και δευτερος μιας και υπαρχει λιγο ακομα ψωμι στην ιστορια)

Το 9ο επεισοδιο το σκηνοθετησε ο ιδιος ο Μομοα. Ηταν λιγο απλοικο στην συλληψη του αλλα δεν περιμεναμε και περισσοτερα.

Γενικως θετικες εντυπωσεις μου αφησε η σειρα παρα την αρκετα περιορισμενου ενδιαφεροντος ιστορια των αυτοχθονων. Ισως οταν εμπλακουν περισσοτερο οι λευκοι αποικοι να ειναι περισσοτερο του γουστου μας .