χιλιοειπωμενο αλλα τι να κανω??

pathos

New member
10 November 2007
70
ρε παιδια την βοηθεια σας..ξερω οτι εχετε βαρεθει τις ιδιες ερωτησεις αλλα με τοσα που βλεπω στα μαγαζια και τοσα που διαβασα εδω μεσα τελικα αντι να ξεμπερδευτω , μπερδευτηκα περισσοτερο..
θελω να αγορασω μια τηλεοραση 32 ιντσων (αυστηρα οχι παραπανω) το budget ειναι μεχρι 450 ευρω, η χρηση της θα ειναι αποκλειστικα tv εμφαση περισσοτερο ταινιες και αθλητικα. δεν θα χρησιμοποιηθει ουτε για monitor ουτε για games.
Kαι εδω ξεκιναν οι αποριες, σε ποιο απο ολα να δωσω περισσοτερο εμφαση?? στην αναλυση? στα Hz? στο χρονο αποκρισης? στο αν θα ειναι led η lcd? και σε ποσες αλλες λεπτομερεις που κι εγω δεν ξερω πως τις λενε μιας και δεν ειμαι ειδικος..
η αποσταση θεασης θα ειναι απο 2- 3 μετρα, εχω ενα media player wd live αλλα δεν θα με χαλαγε αν ειχε και usb για παρακολουθηση ταινιων.
Σε οσα μαγαζια πηγα μου ειπαν η samsung 530 η samsung 630 η lg 420 η lg 550..
βλεπω οτι οι διαφορες τους ειναι απο την φθηνοτερη εως την ακριβοτερη ειναι γυρω στα 100 ευρω, τι πιστευετε αξιζει να τα δωσω για αυτα που ζηταω, η οι διαφορες δεν ειναι τοσο σημαντικες??
Αυτα...εχετε να μου προτεινετε κατι??

Kαι εδω ξεκιναν οι αποριες, σε ποιο απο ολα να δωσω περισσοτερο εμφαση??

στην αναλυση?

Aδιαφορο για την χρηση που την θελεις (τηλεοπτικο σημα).

στα Hz?

Τα 100 Hz βοηθανε στην γρηγορη κινηση (ποδοσφαιρο) , αλλα στις 32" λογω μικρου μεγεθους δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα.

στο χρονο αποκρισης?

Αδιαφορο , ολοι δινουν ψευτικα νουμερα στις προδιαγραφες.

στο αν θα ειναι led η lcd?

LED=LCD με φωτισμο απο λεντακια , ιδια τεχνολογια ακριβως , μονο για λογους μαρκετινγκ αλλαξε το ονομα.

....

ευχαριστω ρε παιδια και τους δυο..απο τις 4 λοιπον εχω καταληξει σε 2..samsung 530 or lg ld550?? And the winner is......
Αντε περιμενω!!!

μαλλον θα καταληξω στη samsung..τα αθλητικα τα εχω σε δευτερη προτεραιοτητα σε σχεση με τις ταινιες..ασε που ειδα οτι ο φιλος Yperion ειναι και φανατικος με τα γεμανικα αυτοκινητα..Golf gti 170ps for ever!!!!

μαλλον θα καταληξω στη samsung..τα αθλητικα τα εχω σε δευτερη προτεραιοτητα σε σχεση με τις ταινιες..ασε που ειδα οτι ο φιλος Yperion ειναι και φανατικος με τα γεμανικα αυτοκινητα..Golf gti 170ps for ever!!!!

Τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ.
Αν θέλεις να βλέπεις και ταινίες απο ενσωματωμένο USB πάρε την Samsung 630(60 παραπάνω απο την 550)

Η γνώμη μου,δεν αξίζει για 60 διαφορά να σπάς τα νευρα σου γιατί δεν σου παίζει τις ταινίες.

Τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ.
Αν θέλεις να βλέπεις και ταινίες απο ενσωματωμένο USB πάρε την Samsung 630(60 παραπάνω απο την 550)

Η γνώμη μου,δεν αξίζει για 60 διαφορά να σπάς τα νευρα σου γιατί δεν σου παίζει τις ταινίες.

Μα και η 530 δεν παιζει ταινιες??

Και η 530 παίζει ταινίες(Samsung)
Aναφερόμουν στην LG 550

η 550 ld μεσα σε 1 λεπτο με αλλαγη στο service menu παιζει ταινιες κανονικα. εχει οδηγιες εδω στο σχετικο θεμα για την tv .εγω εχω την 42' αν και στη 32' κατι με χαλαει οσο την βλεπω μιας και θελω και μια μικροτερη για αλλη χρηση.
οσο για τα 100 hz θα σου ελεγα οποια τv παρεις τελικα να εχει , δεν ξερω για μπαλα κλπ αλλα δινει μια αλλη αισθηση στην εικονα πολλοι το περιγραφουν αυτο που σου λεω σαν να ειναι γυρισμενο απο ερασιτχενικη καμερα (αναφερομαι στο trumotion).