ΧΗΜΕΙΑ ¨Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ???

sotlav

New member
20 April 2009
12
Καλησπερα και απο εμενα
Θα σας βαλω μια ασκηση .... που την εβαλα και εγω αναγκαστικα στον ευταο μου... γιατι το ιδανικο νομιζω το ξερουμε ¨η μπορουμε να το βρουμε ολοι τα λεφτα λογικα ειναι το προβλημα ....
Το συστημα εχει τα παρακατω
1< ραδιοενισχυτης pioneer lx-60
2< dvd sony dvpns76 + ps3 + p/c
3< HXEIA 2 x b&w 603s3 + 2x canton le 207 110 watt + sony 2 sourround 120 watt ( 120+120) + sub sony 150 watt + center 80watt lg.....
τελικα ολα αυτα παιζουν και φυσικα παιρνουν βραβειο οχι ποιοτητας αλλα βραβειο πατεντας ....
Τωρα το θεμα ειαι οτι ενω τα σεταρω με το mic του pioneer και δουλευουν κανονικα μετα απο λιγες ωρες το sub εχει εναν περιεργο θορυβο και με κλειστο τον pioneer και καποιες στιγμες παραγει μονο εναν δυνατο θορυβο και αναγκαστικα το κλεινω ..............
Θελω γνωμες και ιδεες και για το σεταρισμα αλλα και για το προβλημα ......

εκ των προτερων
ευχαριστω για τον χρονο σας

sotlav
:guitarist::guitarist::guitarist::BDGBGDB55::guitarist::guitarist::guitarist::BDGBGDB55::guitarist::guitarist::guitarist::BDGBGDB55:

δεν ξερω αν εχουμε το ιδιο προβλημα αλλα και το δικο μου subwoofer πολλες φορες βγαζει ενα βουητο οταν ειναι κλειστος ο ενισχυτης,το οποιο οπως μου εχουν πει ειναι μαλλον απο το ρευμα.αλλα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο παρα μονο οταν επικρατει απολυτη ησυχια.

το δικο μου βγαζει και θορυβο με ανοιχτο η κλειστο ενισχυτη αλλα και βομβο δυνατο

Το δικό μου είχε το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν ψυχρές κολλήσεις στην πλακέτα με τα ποτενσιόμετρα.

Αν βγάλεις το καλώδιο του σήματος ο βόμβος συνεχίζει;

καλησπερα

λογικο αυτο που λες αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα
μερικες φορες ειναι σαν να παιζει αλλα να εχει πολυ βαθος και το βγαζει αχνα σαν να εχει πεσει στο πηγαδι και ερχετε ενα αχνο και μπαιρδεμενο σημα και αλλες ξαφνικα βγαζει τον δυνατο βομβο και το κλεινω απο το off

-bye--bye--bye-

-bye--bye--bye-καλημερα
τελικα πρεπει να ειναι απο ρευμα γιατι βγαζω το καλωδιο του sub και κανει τον ιδιο βομβο.
θα δοκιμασω και αλλο τροπο στο ρευμα και θα ποσταρω παλι
tnks

Δεν εχει να κάνει αυτό που λέτε.
Από κάπου τσιμπάει παρεμβολή RF και κάνει θόρυβο.\
Εχε το κλειστό και το ανοίγεις μόνο για ταινίες η μουσική.

καλησπερα

τελικα κανει τον βομβο και με απλη συνδεση στο ρευμα ( με ¨η χωρις προστασια)
λογικα ειναι απο το ιδιο το sub.....
οχι οτι ειναι κατι κορυφαιο αλλα εχω αυτο και ενα μικρο canton στα 80w και με τα δυο μαζι καλυπτομαι.
Αυτο εχει προβλημα με το πηνιο ¨η απο καποιο τσιταρισμα και μετα ......?????
οποιος ξερει ας ποσταρει ./././/
thnks
:violent-smiley-030::guitarist::guitarist::guitarist:

:operator:
θα το δω και ετσι και βλεπουμε ....
:violent-smiley-030: :guitarist:

-bye-:fahne90:

τελικα το πηγα στο service και εχει προβλημα .
κοστος 130€ !!!!!!!!!!
παμε για αλλο..................