Χιόνια αύριο ?

Καλά,ΓΤΠ τα αμερικανάκια..Σε κανέναν δεν έκοψε να τρέξει πιό πρίν στο δρόμο και να προειδοποιεί τους άλλους οδηγούς.Απίστευτο.Καθόταν στη μέση του δρόμου και περίμεναν να πάρουν αγκαλιά κανένα τράκτορα.Εμ,δε φταίνε τα χιόνια μόνο,βοηθάει και η ανθρώπινη ανοησία..

Οι νταλικες ψαλιδιζουν ΠΟΛΥ απ'το οπτικο πεδιο των υπολοιπων (γμτ μου !!!!)
Εκει που κολλησαν η μια πισω απο την αλλη, ο χαρος βγηκε παγανια ...
Ομως η τελευταια νταλικα που φρεναρησε 60-70 μετρα πριν την "μαζωξη"
μαλλον εσωσε την κατασταση ! Γιατι η μαζωξη ειχε γινει καφενειο περιεργων διερχομενων :p
KANEIΣ δεν εδινε σημασια στον αυτοκινητοδρομο αλλα στα αυτοκινητα που γλιστρησαν στους θαμνους.
Βεβαια για να δωσεις σημασια στον αυτοκινητοδρομο επρεπε να εχεις πανοραμικη αποψη.
Και πανοραμικη αποψη ειχει ΜΟΝΟ ... η καμερα !!!! Απο το επιπεδο του δρομου υπηρχε
πολυ στροβιλιζομενο χιονακι που αιωρουνταν καθε φορα που καποιος γκαζωνε η
φρεναριζε.

Καλά,ΓΤΠ τα αμερικανάκια..Σε κανέναν δεν έκοψε να τρέξει πιό πρίν στο δρόμο και να προειδοποιεί τους άλλους οδηγούς.Απίστευτο.Καθόταν στη μέση του δρόμου και περίμεναν να πάρουν αγκαλιά κανένα τράκτορα.Εμ,δε φταίνε τα χιόνια μόνο,βοηθάει και η ανθρώπινη ανοησία..

Νικο, δε γινεται να βγεις απο το αυτοκινητο σε αυτους τους δρομους με τις 5-10 λωριδες ουτε με καλο καιρο... Ποσο μαλλον με χιονι. Εδω δεν εβλεπαν τα σταματημενα αυτοκινητα μπροστα τους, θα εβλεπαν καποιον πεζο που θα προσπαθουσε να τους προειδοποιησει?

Άν δεις υπάρχουν μπάρες και πισω τους άφθονος χώρος να κινηθεί κανείς.Το πρώτο που κάνεις σε τέτοια κατάσταση είναι να φύγεις απο το οδόστρωμα.Το δεύτερο αν γίνεται,και εδώ γίνεται σαφώς,είναι να προσπαθήσεις να ειδοποιήσεις την κυκλοφορία πίσω.Είμαι εκπαιδευμένος,γι αυτό τα γράφω,αλλοιώς δε θα υπέθετα για κάτι τόσο σοβαρό.Αυτή η βλακεία και η άγνοια έγινε αιτία να πνιγούν οι τρείς άνθρωποι στη Ρόδο πρόσφατα.Άν είχαν βγεί απο το αμάξι αμέσως απόψε θα έτρωγαν με τις οικογένειες και τους φίλους τους.Σε κάποια πράγματα υπάρχουν πρωτόκολα δράσης..

Κάθε ένας Μάνο μπορεί να ενημερωθεί,είτε παρακολουθώντας την Πολιτική Προστασία,είτε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον οποίο έχω την τιμή να ανήκω ώς εθελοντής διασώστης..Και αν αυτό είναι δύσκολο,πόσο λογική χρειάζεται να εγκαταλείψεις ένα όχημα το οποίο είναι στόχος άλλων ανεξέλεγκτων οχημάτων,είτε παρασύρεται απο χείμαρο;