Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Εγώ δλδ δεν βοήθησα καθόλου? Βαθύτατα προσβεβλημένη :bigcry:

Καστε βρε Τατιανουλα :ernaehrung004:. Πως βοηθησες δηλαδη:chinscratch:? Ουτε μια φωτο σου δεν εβαλες εσυ:slapface:. Μονο ο Λαρυ βαζει:music-smiley-005:. Βαλε και εσυ μια δικη σου να βοηθησεις και εγω θα στο αναγνωρισω :Banane0:(κατα προτιμηση γυμνη:2thumb22sup:. Θα επεμβω προσωπικα για να μην σε μπαναρουν:BDGBGDB55:)!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καστε βρε Τατιανουλα :ernaehrung004:. Πως βοηθησες δηλαδη:chinscratch:? Ουτε μια φωτο σου δεν εβαλες εσυ:slapface:. Μονο ο Λαρυ βαζει:music-smiley-005:. Βαλε και εσυ μια δικη σου να βοηθησεις και εγω θα στο αναγνωρισω :Banane0:(κατα προτιμηση γυμνη:2thumb22sup:. Θα επεμβω προσωπικα για να μην σε μπαναρουν:BDGBGDB55:)!:flipout::flipout:

Φοβάμαι ότι θα με μπανάρουν σίγουρα φίλε μου...δεν είναι να παίζεις με τους κανονισμούς του φόρουμ έ Νίκο? :P

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Φοβάμαι ότι θα με μπανάρουν σίγουρα φίλε μου...δεν είναι να παίζεις με τους κανονισμούς του φόρουμ έ Νίκο? :P

Εγω δεν εχω καμμια ιδιαιτερη σχεση με τους κανονισμους περαν απο αυτην που εχουν ολα τα μελη. Η ΓΔ :captain: ασχολειται με αυτα τα πραματα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Βρε κανε το εσύ :worshippy: και έχω τα μέσα εγώ . Μην φοβάσαι :jester: .Στηρίξου επάνω μου :BDGBDGB53:.
:flipout::flipout::flipout:

Πολύ ενδιαφέρον βλέπω για αυτή τη φωτογραφία ξαφνικά :) (Νίκο μου σε πειράζω αφού το ξέρεις!):)

Lepton μην ανάβεις κι εσύ φωτιές τώρα mod άνθρωπος!

οχι ρε σεις και την Τατ...

μια την έχουμε, αν την πιάσει στα χέρια του ο Kokar πάει, θα την κάνει κι αυτή...:BDGBGDB55:

Άννα, Elelna K και Μνήμη δεν πιάνονται... είναι mod, προστατευόμενες του Γιάννη κ.λ.π -bye-

Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

οχι ρε σεις και την Τατ...

μια την έχουμε, αν την πιάσει στα χέρια του ο Kokar πάει, θα την κάνει κι αυτή...:BDGBGDB55:

Άννα, Elelna K και Μνήμη δεν πιάνονται... είναι mod, προστατευόμενες του Γιάννη κ.λ.π -bye-

Ουδείς προστατευόμενος σε αυτό το thread !!!!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

την κατέστρεψες την γυναίκα βρε αχαΐρευτο πλάσμα....

έτσι είναι η Τατ ρε???

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :flipout::flipout::flipout::flipout:

υ.γ γεια σου Kokar με τα ωραία σου :worshippy:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑ τώρα εγώ τι να πω.....ωραίο χρώμα στο μαλλί??? Α ρε Kokar έγραψες πάλι....

Όσο για γυμνή φωτό δεν είχα αυτό στο μυαλό μου και όχι αυτό δεν είναι αφορμή για άλλο μονταζ!!! :P

μια και πιασαμε της κοκκινομάλλες ας βαλουμε μια επαξια της Τατιάνας

charlie2.jpg

ΒΡΕ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ ΟΛΟΙ !

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΗΣΥΧΗ (που θέλετε και γυμνή φωτό !)

(Ασε πού είναι - απο αρκετά ως πολύ - σέξυ ντυμένη ! Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου άφησε όταν την είδα στην εκθεση ...)

Μην τους ακούς - και μην ενδίδεις - Τατιάνα... Κράτα χαρακτήρα !

Larry,

με σύγχισες πρωί πρωί με τη φωτό !
Παίζεις βρώμικο παιχνίδι.... μιά με τις κρεβατοκάμαρες, μια τις μοντέλες...

Δεν είσαι να αφήσεις άνθρωπο ν' αγιάσει !

Φίλιππος

ΥΓ: Πάντως αν συνεχίσεις, ελπίζω να είναι στο ίδο καλόγουστο μοτίβο :SFGSFGSF: Κι ας ανέβει και 0,25 η μυωπία μου :flipout: