Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΒΡΕ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ ΟΛΟΙ !

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΗΣΥΧΗ (που θέλετε και γυμνή φωτό !)

(Ασε πού είναι - απο αρκετά ως πολύ - σέξυ ντυμένη ! Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου άφησε όταν την είδα στην εκθεση ...)

Μην τους ακούς - και μην ενδίδεις - Τατιάνα... Κράτα χαρακτήρα !

Παρακαλω την διαχειρηση να μπαναρει :7SFGSFG: τον κυριο για αναρμοστη συμπεριφορα:damnyou:. Εδω τοσες μερες παλευουμε για την γυμνη φωτο :music-smiley-005: και αυτος παροτρινει να μην ενδωσει :slapface:!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παρακαλω την διαχειρηση να μπαναρει :7SFGSFG: τον κυριο για αναρμοστη συμπεριφορα:damnyou:. Εδω τοσες μερες παλευουμε για την γυμνη φωτο :music-smiley-005: και αυτος παροτρινει να μην ενδωσει :slapface:!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ

:flipout::flipout::flipout:

Είμαι λάτρης του ωραίου ... Αλλά όχι με τέτοιο τρόπο ! :flipout:

Στο κάτω κάτω της γραφής, μεγάλο κορίτσι είναι, ας κάνει ότι θέλει ... Αρκεί να μη μας αφήσει πάλι χωρίς Internet !!!

Φίλιππος

ΥΓ: Πλάκα κάνουμε -bye-

θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι φέρετε ποινική ευθύνη εάν μπει κάποιος εδώ μέσα και γλυστρίσει απ' τα σάλια, έτσι;

:flipout:

θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι φέρετε ποινική ευθύνη εάν μπει κάποιος εδώ μέσα και γλυστρίσει απ' τα σάλια, έτσι;

:flipout:

Την ευθυνη την εχει παντα η ΓΔ!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Βρε παλιο πορνόγεροι
Βρε παλιο-χαρακτήρες
Θα σας δείξω εγώ…….
:filpout::filpout::filpout::filpout:

Καλα τους τα λες!!!!!!!!! Μαζι σου και εγω!!!!:BDGBGDB55:

ΠΑΕΙ ... Το χάσαμε όλοι γενικώς .... :BDGBGDB55:

Πάμε για καμμιά μπύρα λέω εγώ και αφήστε την κοκκινομάλλα (εκτός κι αν θέλει να έρθει μαζί !)

Kokar κανένα φωτομοντάζ με μπύρες έχεις ?

:ernaehrung004:

Καλά τώρα είδα τα post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχήν με κάνετε και κοκκινίζω !( ευχαριστώ κιόλας!!)

Κατά δεύτερον σαφώς και θέλω να ρθω κι εγώ για εκείνες τις μπύρες (ντυμένη να εξηγούμαστε) και κατά τρίτον όποιος έχει νετ από τη γνωστή εταιρία και με τσαντίσει ξέρετε τι θα πάθει έτσι???

:BDGBGDB55:

P.S. Larry αδυναμία μου πως με κολακεύεις έτσι!!! :)

Κατά δεύτερον σαφώς και θέλω να ρθω κι εγώ για εκείνες τις μπύρες (ντυμένη να εξηγούμαστε) και κατά τρίτον όποιος έχει νετ από τη γνωστή εταιρία και με τσαντίσει ξέρετε τι θα πάθει έτσι???

Ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που εχω προβληματα με την συνδεση μου τις τελευταιες μερες !!!!!!!!!!:BDBDG54:

Ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που εχω προβληματα με την συνδεση μου τις τελευταιες μερες !!!!!!!!!!:BDBDG54:

Αχ αυτή η νέα γενιά .... Πάντα απρόσεκτη !!! :grandpa:

Αμφιβάλλω αλλά για πες username να του ρίξω μια ματιά....

Θα το ηθελα :BDGBGDB55: αλλα......επετρεψε μου να κρατησω κατι και για μενα!!!!!!!!:flipout::flipout:

Θα το ηθελα :BDGBGDB55: αλλα......επετρεψε μου να κρατησω κατι και για μενα!!!!!!!!:flipout::flipout:

Στείλτο μου σε pm να του ρίξω μια ματιά αν όντως έχεις πρόβλημα...άντε!!!!!

Καταρχάς, μην κοκκινίζεις !

Οσο δε για τις μπύρες, αν όντως κάνεις κέφι, να ανεβάσουμε ένα νέο thread να κανονίσουμε συμμετοχές, τοποθεσία, μέρα και ώρα ...

Φίλιππος

Καταρχάς, μην κοκκινίζεις !

Οσο δε για τις μπύρες, αν όντως κάνεις κέφι, να ανεβάσουμε ένα νέο thread να κανονίσουμε συμμετοχές, τοποθεσία, μέρα και ώρα ...

Φίλιππος

Όντως γιατί κοκκίνισμα και κόκκινο μαλλί....άστα....

Κάνω όντως πολύ κέφι γιορτούλες κιόλας τώρα οπότε περιμένω εναγωνίως!!