Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Πάντως στο δρόμο Μηλιάς-Μετσόβου, πολύ χιόνι!
Αυτή είναι από τις 29/12, βγήκα μέσα από το σύννεφο στο βάθος, εκεί ήταν όλα απλώς ασημισμένα, σαν παραμύθι. Το υψίπεδο (στροφή για πηγές Αώου, για όσους γνωρίζουν) μέσα στον ήλιο, εκτυφλωτικό. Χθες που γύριζα, δεν το δοκίμασα καν να σταματήσω στο ίδιο σημείο, έριχνε πυκνό χιόνι και πήγαινα πίσω από την αλατιέρα.

attachment.php

αρε ρε ΣΕΝΤ με τις θεικες σου φωτος ........:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

κάτσε για σένα έχω το Τζαμί και το Μιτσικέλι να βγαίνουν μέσα από την ομίχλη.

Άλλο πράμα η υγρασία αυτή τη φορά στα Γιάννενα, με το κρύο τρυπούσε κόκκαλα. Εάν ξυπνούσα λίγο πιο νωρίς θα είχα πετύχει φοβερές φωτογραφίες από απέναντι, αλλά πού....

πράγματι μιλάμε για εκπληκτικές φωτογραφίες...

δεν είμαι σχετικός με την φωτογραφία αλλά στα δικά μου μάτια,
μοιάζουν σαν καρτ ποστάλ!!

well done mister send.:worshippy:

μπα, απλώς μπήκε πολωτικό και έδειξε ο ουρανός.
Στη δεύτερη βέβαια μάλλον κακό έκανε, χώρια που δεν ήταν της ίδιας ποιότητας με την πρώτη (B+W, κορυφαία)

Χειμωνιάτικες εικόνες που θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να ξαναδώ (άν θα ξαναδώ!!) έξω απο το σπίτι μου στη Νότια Εύβοια μετά την απόλυτη καταστροφή του Αυγούστου....
Απο το βαρύ χειμώνα του 2006.

no comments.....

Χειμωνιάτικες εικόνες που θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να ξαναδώ (άν θα ξαναδώ!!) έξω απο το σπίτι μου στη Νότια Εύβοια μετά την απόλυτη καταστροφή του Αυγούστου....
Απο το βαρύ χειμώνα του 2006.

no comments.....

ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ !!!!!!!! αν και μικρες δειχνουν πολυ καλα !:grandpa:

Υστερα και από το χθεσινό σεισμό, είναι σίγουρο ότι θα επιτέλους άσπρες μέρες και στο κλεινόν άστυ.

Λίγες ακόμα "άσπρες μέρες" από το Καιμακτσαλάν και λίγο μετά τη Φλώρινα.

Attachments

• KAIMAKTSALAN2007 006111.JPG
    KAIMAKTSALAN2007 006111.JPG
    57.5 KB · Views: 17
  • KAIMAKTSALAN2007 02021212.JPG
    KAIMAKTSALAN2007 02021212.JPG
    107.1 KB · Views: 12
  • KAIMAKTSALAN2007 02121212.JPG
    KAIMAKTSALAN2007 02121212.JPG
    81.3 KB · Views: 12
  • KAIMAKTSALAN2007 018215456.JPG
    KAIMAKTSALAN2007 018215456.JPG
    152.6 KB · Views: 15
Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Υστερα και από το χθεσινό σεισμό, είναι σίγουρο ότι θα επιτέλους άσπρες μέρες και στο κλεινόν άστυ.

:bang:

Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καλα, μετακομοισες ? Στο Βαρναβα δεν εμενες την προηγουμενη εβδομαδα ??? :grinning-smiley-043

Θα έχασε τα φασόλια που πέταγε πίσω του για Βαρνάβα ..... :flipout::flipout::flipout:

σημερα πρέπει να ήταν η πιο κρύα μέρα από τότε που ξεκίνησε η κακοκαιρία ή είναι η ιδέα μου;