Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Βλέπω όλους αυτούς τους απαράδεκτους που ξαμολύθηκαν στο δρόμο χωρίς λάστιχα, χωρίς αλυσίδες, χωρίς αιδώ, βάζουνα λυσίδες στο αυτοκινητόδρομο στο αριστερό ρεύμα, και άλλοι που κάνουν και όπισθεν. Και όταν προσπαθούν να τους σταματήσουν λένε και το αμίμητο "άντε και ... που θα μου πεις εμένα..." μέχρι να μείνει και να παρακαλά.

Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Βλέπω όλους αυτούς τους απαράδεκτους που ξαμολύθηκαν στο δρόμο χωρίς λάστιχα, χωρίς αλυσίδες, χωρίς αιδώ, βάζουνα λυσίδες στο αυτοκινητόδρομο στο αριστερό ρεύμα, και άλλοι που κάνουν και όπισθεν. Και όταν προσπαθούν να τους σταματήσουν λένε και το αμίμητο "άντε και ... που θα μου πεις εμένα..." μέχρι να μείνει και να παρακαλά.

οχι +1

+1111111111111111111111111

Και λιγα ειπες..

Μες στο μυαλό μου είσαι Βλάση.
Τα σκάνε για να πάρουν την αμαξάρα κι όταν ερχόμαστε στα φαρμακεία, τους πυροσβεστήρες και τις αλυσίδες, έχουν καβούρια στην τσέπη...

Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

καταρχην να πω εγω για ηλιθιους που ακουσα μολις πριν στο Αντενα ραδιο που βγηκαν με 4χ4 χωρις αλυσιδες και τα αφησαν στο δρομο ........:slapface:

μα ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να παιζεις με τη ζωη σου ;;;;; και φυσικα και των αλλων !!!!

ΥΓ. καλα βρε σεις εμεις εδω θα δουμε ποτε χιονιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τι στο καλο .........

Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη.

υ.γ απο καφε εχω Κομοτινεικο και νουγκατ με το γνησιο παστελι και αμυγδαλα (για οσους ξερουν)απο το πεθερικο αλλα μου λειπει το τριγωνο.

ανενημερωτο σε βρισκω.

στην παπανδρεου υπαρχη μαγαζι με τριγωνα.

ερχονται καθε μερα με courier απο θεσσαλονικη.:Banane0:

το πόσο ηλιθιότητα υπάρχει δηλαδή σε αυτόν το κόσμο δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω!!! υπήρξε άνθρωπος με ένα τεράστιο SUV ,ο οποίος μου ΑΝΑΒΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ όταν μπροστα όλοι παλεύαμε με σχεδόν μηδενική πρόσφυση και 5χλμ την ώρα σιγα σιγα να ανεβούμε την μεσογείων χθες νωρίς το πρωι με το που έριξε τα πρώτα πολλά χιόνια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ανενημερωτο σε βρισκω.

στην παπανδρεου υπαρχη μαγαζι με τριγωνα.

ερχονται καθε μερα με courier απο θεσσαλονικη.:Banane0:

ok θα τα δοκιμασω.

:worshippy:

ΝΑΙ!!!!!!!!!
πριν απο 1 ωρα χιονισε για 30 περιπου λεπτα και στη Ροδο........
:Banane0: δεν το 'στρωσε φυσικα

Δείτε και την Ακαδημίας χιονισμένη (όσο γίνεται ) και εν ώρα ισχυρής χιονόπτωσης χτες το απόγευμα.

Δείτε την γιατί μάλλον δεν θα την ξαναδείτε..:HTEHETH63:

Attachments

• DSCN0093.jpg
    DSCN0093.jpg
    140 KB · Views: 24
  • DSCN0096_1.jpg
    DSCN0096_1.jpg
    155.4 KB · Views: 23
  • DSCN0098.jpg
    DSCN0098.jpg
    96.4 KB · Views: 27
Τι γίνεται;
Σηκώθηκα και χιονίζει ακόμα.Εξω έχει 20-25 πόντους χιόνι.Στον Πειραιά δίπλα στην Θάλασσα!Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα...

Οι καραγκιόζηδες της ΕΜΥ είπαν ότι πέρασε το κύμα κακοκαιρίας κι απο τις 12:00 και μετά όλα καλά.

Αν πάει έτσι το πρωί θα έχει μισό μέτρο.

Βλέπω να παραλύουμε για καμιά βδομάδα.

Εχει απίστευτη πλάκα το τι εχει γίνει στο Ηράκλειο. Εχει χιονίσει ΠΑΝΤΟΥ τριγύρω, εκτός απο τον κύριο πολεοδομικό ιστό. Εδω κάνει πως θα ρίξει κααατι... και μετά μετανοιώνει.

Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δείτε και την Ακαδημίας χιονισμένη (όσο γίνεται ) και εν ώρα ισχυρής χιονόπτωσης χτες το απόγευμα.

Δείτε την γιατί μάλλον δεν θα την ξαναδείτε..:HTEHETH63:

Δημήτρη, σήμερα να δεις πως θα είναι…

Εδώ στη Καντζα η κατάσταση είναι λίγο πολύ Ελβετία…από 02:00 μέχρι τώρα έχει ρίξει 20-30 πόντους…καλά να είμαστε…ψύχραιμα και χαλαρά…

30 πόντοι χιόνι στο δρόμο μπροστά στο σπίτι, κι η χιονόπτωση εξακολουθεί, ταυτόχρονα με ισχυρό αέρα. και κρύο ...