Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Η γατα, παει μεχρι την πορτα, την γρατσουναει, δειχνοντας μου οτι θελει να βγει εξω...

Μολις ομως ανοιγω πορτα, παθαινει ενα σοκ (καθε φορα), στραβομουτσουνιαζει, κανει 2 βηματα πισω και παει τρεχοντας μεσα.

Ε, και οταν φτανει πλεον στο απροχωρητο, παταει πανω στο χιονι οπου καλυπτεται πλεον ολοκληρος και πηδαει σαν ελαφι προσπαθωντας να βρει μια γωνια να κανει τις ....αναγκες του.

Και μετα... βουρρρρρρρρ μεσα, οπου, αφου περασει την πορτα, γυρναει, κοιταει εξω σαν να λεει..."Ρε συ τι ηταν τουτο?"

Εμείς εδώ στην καταραμένη πόλη το μόνο που έχουμε είναι κρύο και τίποτε άλλο... απορώ που μας κάνει παρέα η Θεσσαλονίκη... άλλος τόπος βρέ παιδί μου...

μερικές iphonικές ακόμη, προ δύο λεπτών τραβηγμένες:

Attachments

• γÎΒ?Γβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒ΄ΓŽΒΏ Γβ‚¬ΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ½ΓŽΒ³ΓŽΒΊ.jpg
    γÎΒ?Γβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒ΄ΓŽΒΏ Γβ‚¬ΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ½ΓŽΒ³ΓŽΒΊ.jpg
    66.6 KB · Views: 23
  • ΓŽΒ΄ΓΒΓΕ’ΓŽΒΌΓŽΒΏΓβ€š.jpg
    ΓŽΒ΄ΓΒΓΕ’ΓŽΒΌΓŽΒΏΓβ€š.jpg
    126.1 KB · Views: 19
  • ΓŽΒΊΓŽΒΏΓŽΒ»Γβ€¦ΓŽΒΌΓŽΒ²ΓŽΒ·Γβ€žΓŽΒ?ριο α.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒΏΓŽΒ»Γβ€¦ΓŽΒΌΓŽΒ²ΓŽΒ·Γβ€žΓŽΒ?ριο α.jpg
    79.6 KB · Views: 17
  • Γβ‚¬ΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ½ΓŽΒ³ΓŽΒΊ.jpg
    Γβ‚¬ΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ½ΓŽΒ³ΓŽΒΊ.jpg
    58.5 KB · Views: 14
  • Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ¬Γβ€ ΓŽΒΉ.jpg
    Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ¬Γβ€ ΓŽΒΉ.jpg
    43.1 KB · Views: 18
Νέα Πεντέλη 8 το πρωι
000200D6.gif

Attachments

• P2180082_resize.JPG
    P2180082_resize.JPG
    125.6 KB · Views: 12
  • P2180081_resize.JPG
    P2180081_resize.JPG
    149.8 KB · Views: 13
  • P2180083_resize.JPG
    P2180083_resize.JPG
    153.3 KB · Views: 17
Φλώρινα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα χωρίς χιόνι. Έχει χιονίσει από τα 750 μέτρα και πάνω. Εκείνο όμως που είναι εκνευριστικό είναι η συνεχής κίνηση των εκχιονιστικών και των αλατιερών όλο το 24ωρο. Χωρίς ίχνος χιονιού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αυτοί δεν σταματούν καθόλου. Για να μην αναφέρω τα οχήματα υποστήριξης στην Εγνατία στο σημείο Βέροιας-Κοζάνης που βλέπεις ένα ανά 500 μέτρα. Χάνεις κάθε αυτοσυγκέντρωση στην οδήγηση όταν βλέπεις συνέχεια (!!!) οχήματα με φάρους .... Για να καταλάβετε στις 4 τα ξημερώματα που πέρασαν μέτρησα στο συγκεκριμένο σημείο (40 χλμ). 42 οχήματα και στα δυο ρεύματα. Όμως στην πραγματικότητα θα ήταν περισσότερα αφού στα τούνελ δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τί γίνεται στο αντίθετο ρεύμα....

Από αλυσίδες παντως έχω στην αποθήκη μου νούμερα 30, 70, 90 πάνω στο αυτοκίνητο χιονολάστιχα Pirelli Calvi. Ο πατέρας μου έχει Jimny.

Απάντηση: Re: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Φλώρινα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα χωρίς χιόνι. Έχει χιονίσει από τα 750 μέτρα και πάνω. Εκείνο όμως που είναι εκνευριστικό είναι η συνεχής κίνηση των εκχιονιστικών και των αλατιερών όλο το 24ωρο. Χωρίς ίχνος χιονιού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αυτοί δεν σταματούν καθόλου. Για να μην αναφέρω τα οχήματα υποστήριξης στην Εγνατία στο σημείο Βέροιας-Κοζάνης που βλέπεις ένα ανά 500 μέτρα. Χάνεις κάθε αυτοσυγκέντρωση στην οδήγηση όταν βλέπεις συνέχεια (!!!) οχήματα με φάρους .... Για να καταλάβετε στις 4 τα ξημερώματα που πέρασαν μέτρησα στο συγκεκριμένο σημείο (40 χλμ). 42 οχήματα και στα δυο ρεύματα. Όμως στην πραγματικότητα θα ήταν περισσότερα αφού στα τούνελ δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τί γίνεται στο αντίθετο ρεύμα....

Από αλυσίδες παντως έχω στην αποθήκη μου νούμερα 30, 70, 90 πάνω στο αυτοκίνητο χιονολάστιχα Pirelli Calvi. Ο πατέρας μου έχει Jimny.

άμα σε πω τι διάβασα...

Εδω στη Ροδο μονο μερικες νιφαδες εριξε χτες το βραδυ κι αυτο ηταν.

Σημερα εχει Ηλιο Με Δοντια :cool: εχουμε 5 βαθμους

Εδώ στον Πειραιά που είμαι νομίζω είναι η 1η φορά που βλέπω τόσο χιόνι, ούτε παλιότερα που είχε εξίσου πολύ δεν ήταν τόσο.
Όλα τα στενά είναι γεμάτα στο χιόνι, κέντρο του Πειραιά δίπλα στο Πασαλιμάνι κ έχει 15 πόντους χιόνι !!! :grinning-smiley-043:BDGBGDB55:

Την απόσταση σπίτι-γραφείο που την κάνω 10 λεπτά με τα πόδια, την έκανα σχεδόν 40 λεπτά προσπαθώντας να μην πέσω από τον πάρα πολύ πάγο στους δρόμους κ στα πεζοδρόμια...

Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Εδώ στον Πειραιά που είμαι νομίζω είναι η 1η φορά που βλέπω τόσο χιόνι, ούτε παλιότερα που είχε εξίσου πολύ δεν ήταν τόσο.

Eιναι που περασε τυφωνας χτες απο το ΣΕΦ .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Eιναι που περασε τυφωνας χτες απο το ΣΕΦ .....

Παρακαλω να μπαναριστει το συγκεκριμενο μελος. :7SFGSFG:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Πραγματι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω στον Πειραια τετοιο χιονι. Στον δρομο το χιονι εχει καλυψει ολα τα αυτοκινητα μεχρι και την ζαντα. Το πρωι ειπα να ξεκινησω για δουλεια αλλα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να τα καταφερω. Επρεπε να ξεθαψω το αμαξι, να καταφερω να βαλω αλυσιδες και μετα να περιμενω να ακοιξει καποιος τον δρομο. Ολα κατασπρα.
Ακομα και τωρα η κατασταση ειναι ιδια.

Καλα, μιλαμε οτι γιναμε Ελβετια!:antlers:
Τι ωραιο που ειναι το χιονι, ειδικα οταν μπορεις να την κανεις κοπανα απο την δουλεια!:a0210:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_2011.JPG
    IMG_2011.JPG
    246.5 KB · Views: 18
  • IMG_2010.JPG
    IMG_2010.JPG
    256.7 KB · Views: 19
Last edited: