Φλώρινα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα χωρίς χιόνι. Έχει χιονίσει από τα 750 μέτρα και πάνω. Εκείνο όμως που είναι εκνευριστικό είναι η συνεχής κίνηση των εκχιονιστικών και των αλατιερών όλο το 24ωρο. Χωρίς ίχνος χιονιού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αυτοί δεν σταματούν καθόλου. Για να μην αναφέρω τα οχήματα υποστήριξης στην Εγνατία στο σημείο Βέροιας-Κοζάνης που βλέπεις ένα ανά 500 μέτρα. Χάνεις κάθε αυτοσυγκέντρωση στην οδήγηση όταν βλέπεις συνέχεια (!!!) οχήματα με φάρους .... Για να καταλάβετε στις 4 τα ξημερώματα που πέρασαν μέτρησα στο συγκεκριμένο σημείο (40 χλμ). 42 οχήματα και στα δυο ρεύματα. Όμως στην πραγματικότητα θα ήταν περισσότερα αφού στα τούνελ δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τί γίνεται στο αντίθετο ρεύμα....
Από αλυσίδες παντως έχω στην αποθήκη μου νούμερα 30, 70, 90 πάνω στο αυτοκίνητο χιονολάστιχα Pirelli Calvi. Ο πατέρας μου έχει Jimny.
Εδώ στον Πειραιά που είμαι νομίζω είναι η 1η φορά που βλέπω τόσο χιόνι, ούτε παλιότερα που είχε εξίσου πολύ δεν ήταν τόσο.
Είναι κ αυτό...:frown:Eιναι που περασε τυφωνας χτες απο το ΣΕΦ .....
Eιναι που περασε τυφωνας χτες απο το ΣΕΦ .....
Έχουμε θέμα ......![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.