Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Re: Απάντηση: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Εχμμμ συγγνώμη, χρειάζεται να έχεις 1.000.000e στην τράπεζα για να έχεις μια Porsche? η οποια μολύνει περισσότερο το περιβάλλον απο τα χιλιάδες 20ετίας αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και καίει και περισσότερο απο αυτά?
Ακριβά τα λάστιχα και λάδια? γιατι εξωτικά είναι και αυτά? Η διαφορά ειναι στα εργατικά που χρεώνονται παραπάνω, αλλα μαλλον τα ιδια έρχονται γιατι η συχνότητα επίσκεψης αναλογεί καθε 2 -3 επισκεψεις σε ενα απλο αυτοκινητο = 1 επίσκεψη Porsche (οκ υπάρχουν εξαιρέσεις για οσους ξέρουν τον νόμο του Μερφι)

Επίσης η φράση απο τις "τσέπες μας" ειναι πολυ γενική και απόλυτη, μην βάζετε το χέρι σας στην φωτιά...

Ολα αυτα με στοιχεία απο πρώτο χέρι...

EE ντάξει αλλος τα ¨χωνει" στο hi end, αλλος στα μπουζούκια, αλλος σε ακίνητα και άλλος στα αυτοκίνητα.
Ολοι τα "χώνουν" κάπου.

:grinning-smiley-043
Με έπεισες για την οικολογική αξία των Πόρσε και τη μακροπρόθεσμη οικονομική τους ωφέλεια. Άμα είσαι πωλήτης θα έχεις θησαυρίσει. Σαν το ανέκδοτο με αυτόν που ήθελε προφυλακτικά και στο τέλος πήρε αμάξι και τρείλερ για να πάει για ψάρεμα.

Πάντως συμφωνώ στο ότι όλοι τα χώνουν κάπου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

:grinning-smiley-043
Με έπεισες για την οικολογική αξία των Πόρσε και τη μακροπρόθεσμη οικονομική τους ωφέλεια. Άμα είσαι πωλήτης θα έχεις θησαυρίσει. Σαν το ανέκδοτο με αυτόν που ήθελε προφυλακτικά και στο τέλος πήρε αμάξι και τρείλερ για να πάει για ψάρεμα.

Πάντως συμφωνώ στο ότι όλοι τα χώνουν κάπου

ναι τα χωνουν ολοι καπου αλλα το 99% των χομπιστων εδω μεσα δεν σκασανε 160.000 ευρω ουτε για προβολεα ουτε για ενυσχητη .......

Δημήτρη φυσικα και δεν ειμαι πωλητης αυτων των υπέροχων αυτοκινήτων.:argue:

Δε χρειάζεται και ουτε προσπαθω να σε πεισω για τίποτα απο ολα αυτα μιας και ειναι στοιχεια που τα βλέπουμε καθημερινά. :violent-smiley-030:

Βαγγέλη οι boxter που εχει γεμίσει ο τοπος δεν κοστίζουν 160.000 αλλα οσο ενα high end που εχουν καποιοι εδω μέσα (και καλα κάνουν) :grandpa:

Στην πόλη μου πάντως (Καστοριά), υπάρχει φοιτήτρια σε ΤΕΙ η οποία κυκλοφορεί με ...Porsche Carrera! Προφανώς επιβραβεύτηκε απο τον μπαμπάκα που κατάφερε να πιάσει τα απαιτούμενα 10 χιλιάδες μόρια (βαση) και να περάσει! (Οταν ήμουν φοιτητής στη Θεσ/νικη και απέκτησα πενηνταράκι μοτοποδήλατο στο τρίτο έτος προσπαθούσα να μην το παρκάρω μπροστά στην σχολή για να μην προκαλώ τους φτωχότερους συμφοιτητές μου!).
Απο εκει και πέρα πάντως θεωρώ δικαίωμα του καθενός να ξοδεύει όπου θέλει τα λεφτά του, άλλωστε ξερουμε όλοι εδω οτι υπάρχουν άτομα που πληρώνουν για ηχεία ή home cinema οσα θα έδιναν για ένα πολυτελές αυτοκίνητο...

Toυλάχιστον έλεγε τίποτα η φοιτήτρια? :2thumb22sup: Γιατί τα είχα κάποτε με μια Κομοτηνιά η οποία είχε BMW Z3 ενώ εγώ πήγαινα όπου ήθελα με τα πόδια!

Απάντηση: Re: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

........

Απο εκει και πέρα πάντως θεωρώ δικαίωμα του καθενός να ξοδεύει όπου θέλει τα λεφτά του, άλλωστε ξερουμε όλοι εδω οτι υπάρχουν άτομα που πληρώνουν για ηχεία ή home cinema οσα θα έδιναν για ένα πολυτελές αυτοκίνητο...

Εδώ εγώ έχω έναν σκεπτικισμό: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πόσο "λεφτά του" είναι τα λεφτά που συγκεντρώνει ο κάθε ένας μας και αν έχει το απόλυτο δικαίωμα επάνω τους. Πχ έχει το δικαίωμα να τα κάψει αυτός που τα έχει;

Συγνώμη για το οφ τοπικ αλλά συμβαίνουν αυτά εδώ μέσα.

:offtopic:Να τα κάψει όχι γιατί είναι δημόσιο έγγραφο.
Αν θέλει να τα ξεφορτωθεί υπάρχουν και άλλοι τρόποι.:idea:
Την επόμενη φορά σας δώσει ο περιφτεράς σκισμένο χαρτονόμισμα καταγγείλτε
το στην αστυνομία να τον πάνε μέσα για καταστροφή δημόσιας περιουσίας. :slapface::BDGBGDB55:

:offtopic:Να τα κάψει όχι γιατί είναι δημόσιο έγγραφο.
Αν θέλει να τα ξεφορτωθεί υπάρχουν και άλλοι τρόποι.:idea:
Την επόμενη φορά σας δώσει ο περιφτεράς σκισμένο χαρτονόμισμα καταγγείλτε
το στην αστυνομία να τον πάνε μέσα για καταστροφή δημόσιας περιουσίας. :slapface::BDGBGDB55:
:offtopic:

Αφού είναι δημόσια περιουσία τότε πώς μπορεί ο καθένας από μας να παραδώσει μέρος της σε ξένους χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας και συχνά έναντι άχρηστου ανταλλάγματος;

:chinscratch:

FUSE στειλε μου με p.m. το τηλεφωνό σου, όταν θέλω να αγοράσω κάτι που δεν παράγεται στην Ελλάδα να σε ρωτάω πρώτα.

Πάντως πέρα από τις απόψεις σας που είναι σεβαστές, σαν λαός κρύβουμε πολλές μικροαστικές αγκιλώσεις.
Όταν κάποια στιγμή μου τύχαινε και με ρώταγαν τι αυτοκίνητο έχω και τους έλεγα Πόρσε, άλλαζε σε πολλούς ο τρόπος συμπεριφοράς.
Το ότι την είχα πάρει 11500 χιλιάρικα και τα δικά τους (μπορεί και κουβάδες) είχαν αποκτηθεί με περισσότερα χρήματα ,δεν επηρέαζε το αποτέλεσμα.
Να μη γράψω καλύτερα για το επόμενο...

Το να αλλάζει ο τρόπος αντιμετώπισης των ανθρώπων ανάλογα με το αυτοκίνητο που οδηγούν ή του μεγέθους του σπιτιού τους είναι τουλάχιστον τραγωδία.

Το να αλλάζει ο τρόπος αντιμετώπισης των ανθρώπων ανάλογα με το αυτοκίνητο που οδηγούν ή του μεγέθους του σπιτιού τους είναι τουλάχιστον τραγωδία.

Τραγωδια και γελοιο ειναι, αλλα τοοοοοοσο συνηθισμενο στη χωρα μας.

sad but true...

Πάντως πέρα από τις απόψεις σας που είναι σεβαστές, σαν λαός κρύβουμε πολλές μικροαστικές αγκιλώσεις.
Όταν κάποια στιγμή μου τύχαινε και με ρώταγαν τι αυτοκίνητο έχω και τους έλεγα Πόρσε, άλλαζε σε πολλούς ο τρόπος συμπεριφοράς.
Το ότι την είχα πάρει 11500 χιλιάρικα και τα δικά τους (μπορεί και κουβάδες) είχαν αποκτηθεί με περισσότερα χρήματα ,δεν επηρέαζε το αποτέλεσμα.

11.500 χιλιαρικα ;;;;;;;

εμ τι ΠΟΡΣΕ ειναι αυτη ;;;;;

απο 10 ο χερι ;;;;:flipout::flipout::flipout::flipout:

Γιατι, σε χαλαει? Εγω δεν εχω μπει ποτε σε Porsche, ουτε καν απο 50ο χερι.

εγω που μπηκα και σε 1 ο απλα εχασα πασα ιδεα απο το κοπανημα πανω κατω .....

πολυ σκληρες αναρτησεις για την μεση μου ......

και λεω που να παει και σε Ελληνικο δρομο... :em04special_8:

ενταξει ομως το να χαρακτηριζει καποιος ανθρωπους επειδη οδηγουν πορσε η τζαγκουαρ η μπεντλει.... ειναι παραπλανητικο και καθολου χειροπιαστο στοιχειο για τον αν ο ανθρωπος που την οδηγει ειναι πλουσιος επειδηξιας η απλα ενας ερωτευμενος με τα αυτοκηνιτα και την τεχνολογια ......

Ειχε βγει μια "ευνοικη" "προσφορα" για ολους τους ενδιαφερομενους για αγορα porsche ηλικιας μεχρι 35 και κατι.Τοτε οντως αγοραστηκαν πολλες ,ειδικα boxter και cayenne.Το θεμα ειναι οτι οντως παρα πολλα απο αυτα τα αμαξια βρισκονται σε μαντρες τραπεζων,τοσα πολλα μαλιστα που οι τραπεζες πλεον αντιμετωπιζουν προβλημα χωρου.
Συμπερασμα:Η Ελλαδα ζει,κινειται,χτιζει,τρωει,διακοπαρει,ψωνιζει με δανεια! Η πραγματικη εικονα που θα εχουμε σα χωρα θα φανει μεσα στα επομενα 5 χρονια και διστυχως θα ειναι τραγικη.

Ευάγγελε μιλάμε για μαγεία. Το στήσιμο της ήταν σαν να οδηγείς καρτ.
Σημαδεύεις και μπαίνεις με όσα γουστάρεις.
Δεν κοπάναγε καθόλου.
Αν την οδηγούσες μπορεί και να ήθελες δύο αλλαξιές εσώρουχα.
Το έχω μετανιώσει που το έδωσα.
Κάποια στιγμή εάν βρω το cup ,θα το τσιμπήσω.
Προτιμώ από 10 χέρι ,παρά να πάρω με τα ίδια λεφτά κανα colt .

Απάντηση: Re: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Ειχε βγει μια "ευνοικη" "προσφορα" για ολους τους ενδιαφερομενους για αγορα porsche ηλικιας μεχρι 35 και κατι.Τοτε οντως αγοραστηκαν πολλες ,ειδικα boxter και cayenne.

Εδω λεμε πως αγοραζονται 100 καινουρια αμαξια πολυτελειας καθε ημερα και δεν ξερω ποσα μεταχειρισμενα απο το εξωτερικο. Καθε ημερα! Δεν εχει σχεση με μεμονωμένες προσφορες αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Εδω λεμε πως αγοραζονται 100 καινουρια αμαξια πολυτελειας καθε ημερα και δεν ξερω ποσα μεταχειρισμενα απο το εξωτερικο. Καθε ημερα! Δεν εχει σχεση με μεμονωμένες προσφορες αυτο.

Αναφερομουν στις porsche μια και αυτος ειναι και ο τιτλος του thread!
Φυσικα και γεμισε ο τοπος με ενα σωρο "δανεικα" αμαξια και το τονιζω στο post μου.

Xωρίς πολλές λεπτομέρειες θα σας πω, ότι αν δεν είχα πρόβλημα με το εργασιακό μου καθεστώς, είχα τη δυνατότητα να οδηγώ οτιδήποτε, που απλά θα άνηκε σε offshore εταιρεία. Παραθυράκια άπειρα.
Το είχα ψάξει για μία πάμφθηνη 911 Targa.

Nα συμπληρώσω και κάτι άλλο. Επειδή μιλάμε για τη συγκεκριμένη μάρκα ,απλά να σας πω ότι ένα service τους τυπικό, μπορεί να φτάσει την τιμή ενός οικοπέδου εκτός σχεδίου.
Και δε μιλάω σε γκρεμό.
Έχω μάθει για 5000 χίλιαρα με 2500 χιλ. εργασία. Τρελά ποσά.

Οι Boxter έχουν φτάσει τα 35000 χιλιάρικα με 60.000χιλ.
Έχει ρωτήσει κανείς ένα σετ λάστιχα πόσο κάνει;
Πολλοί κάτοχοι τα σκοτώνουν,όχι μόνο εξαιτίας του κόστους συντήρησης αλλά κυρίως είναι αμάξια που για τη χώρα μας δεν κάνουν. Πρυτανεύει η λογική ,μόλις φεύγει η κ..λα.
Το ξέρετε εξάλλου.

Last edited:

Μεγάλη! Πολύ μεγάλη τραγωδία!
Κι εσύ τουλάχιστον μιλάς για Porsche... Εγώ χθες πήγα στη δουλειά με το Audi και έγινε Ο πανικός! Από τους συναδέλφους ως τα παιδιά, ήταν το θέμα συζήτησης. Έλεος, ένα αυτοκίνητο είναι!