Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Δυστυχώς τα σύνδρομα στέρησης παρόλο το χρήμα (άσπρο γκρί και μαύρο) που έχει πέσει στην Ελλάδα, δεν λέει να ξεριζωθεί.. Και αυτό είναι βαθύτατα θέμα παιδείας..

Δυστυχώς στην Ελλάδα (όπως και αλλού) με την παιδεία δεν γεμίζει το στομάχι... (από τη στιγμή που πάντα θα υπάρχουν οι "απαίδευτοι").

Απάντηση: Re: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Δυστυχώς στην Ελλάδα (όπως και αλλού) με την παιδεία δεν γεμίζει το στομάχι... (από τη στιγμή που πάντα θα υπάρχουν οι "απαίδευτοι").

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

εεεετσι !!!!!

απο την στιγμη που υπαρχουν οι απαιδευτοι ! αυτο τα λεει ολα νομιζω !

Απάντηση: Re: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

FUSE στειλε μου με p.m. το τηλεφωνό σου, όταν θέλω να αγοράσω κάτι που δεν παράγεται στην Ελλάδα να σε ρωτάω πρώτα.

Μπράβο Μάριε, να και ένας λογικός άνθρωπος!:SFGSFGSF:

Γιατί δυστυχώς ένα άλλο εθνικό μας χαρακτηριστικό είναι ο ατομισμός και η αδιαφορία μας για τους άλλους.

"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" στερεοτυπική έκφραση από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια.

Στην χώρα που θεσμοί σαν τον εθελοντισμό είναι "βλακείες" ο κάθε ένας προσπαθεί να αγοράσει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί μπας και χωρέσει το τεράστιο "εγώ" του ανάμεσα στα καθίσματα.

Re: Απάντηση: Re: Χώρα των Porsche γίνεται η Ελλάδα

Μπράβο Μάριε, να και ένας λογικός άνθρωπος!:SFGSFGSF:

Γιατί δυστυχώς ένα άλλο εθνικό μας χαρακτηριστικό είναι ο ατομισμός και η αδιαφορία μας για τους άλλους.

"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" στερεοτυπική έκφραση από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια.

Στην χώρα που θεσμοί σαν τον εθελοντισμό είναι "βλακείες" ο κάθε ένας προσπαθεί να αγοράσει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί μπας και χωρέσει το τεράστιο "εγώ" του ανάμεσα στα καθίσματα.

+1..