Χωράει ο lx50 ή να πάρω άλλον;

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Ρε παιδιά,έχω ένα κουλό πρόβλημα.:slapface:

Θέλω να πάρω σε λίγο καιρό τον lx50,και ζαχαρώνω και ένα όμορφο έπιπλο στο οποίο center,ενισχυτής,players κτλ θα μπούνε χονευτά σε θήκες που έχει μπροστά.

Πρόσεξα ότι ο lx50 δεν πρόκειτε για ένα όμορφο μικρό κουτάκι όπως τον δείχνουν οι φτιαχμένες photos,αλλά για ολόκληρο μπαούλο,έλεος.

Έψαψα να βρω διαστάσεις αλλά άλλοι λένε 46cm βάθος,άλλοι 54cm βάθος και 20cm ύψος,γενικά ότι να'ναι.:slapface:

Το έπιπλο που θέλω έχει βάθος 45cm και πίσω είναι κλειστό,τουλάχιστον μέχρι να ανοίξω τρύπα για τα καλώδια... Τι λέτε χωράει;:BDGBGDB55:

Μπορεί κάποιος αν τον έχει να κάνει μια μέτρηση αν έχει μέτρο κοντά του για να είμαι σίγουρος να μου φύγει η αγωνία;

Και ας πούμε ότι δεν χωράει... ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (γιατί τον βάζω και από πάνω αν λάχει) Έχετε να προτείνετε κανέναν μουσικό pioneer σαν τον lx50 στα αληθινά επίπεδα ισχύος του lx50 μέχρι 700-750ε που βρίσκω στην χαμηλώτερη τιμή στο skroutz; Magnat quantum θα οδηγεί...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.-bye-

Να υπολογιζεις + 5cm βαθος για τα καλωδια οπως επισης οτι θα πρεπει να αφησεις χωρο και απο πανω.

Καλημέρα!
Κυκλοφορεί ακόμα ο VSX-LX50? Ρωτώ γιατί πρόκειται για προπέρσινο μοντέλο. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν οι LX-51 & LX-52.
Πάντως φίλε Jonshon, γενικά οι ενισχυτές δεν είναι μικρά κουτάκια, αλλά "μπαούλα" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις.
Από το site της Pioneer, φαίνεται ότι το βάθος του ενισχυτή είναι 46,5 cm:
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/VSX-LX50/index.html
Πάντως, ακόμη και ο SUSANO έχει βάθος 48 cm, άρα αυτό για τα 54 cm που σου είπαν δεν στέκει.
Αρα, πάνω στο έπιπλο θα πρέπει να τον βάλεις, αφού για να μπει στο ράφι του επίπλου θα πρέπει να βγάλεις τελείως το πίσω κάλυμα και όχι να ανοίξεις απλά μία τρύπα....
-bye-

Υ.Γ. Ρίξε και μιά ματιά στον VSX-1019 (έχει 10 cm λιγότερο βάθος)

Last edited:
Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο lx50 πάλι καλά με καλύβει και κυκλοφορεί και μιας και είναι και σχετικά παλιός τον βρίσκεις σε εντελώς πίτα τιμή.:BDGBGDB55:

Έχω την εντύπωση ότι θα πάρω παραμάσχαλα ένα midi case για pc που έχει με διαφορά 1-2 πόντων το ίδιο βάθος και σε γενικές γραμμές το ίδιο μέγεθος,και θα κοιτάξω που βολεύει.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον βάλω στο ράφι και να κρέμουν 2-3 πόντους ή πίσω ή στην πρόσοψη,χωρίς να κλείνει βέβαια ο χώρος από κάτω και να μην μπορεί να περάσει αέρας.

Όσο για τα ράφια,δεν ανησυχώ για τον χώρο αριστερά/δεξιά-πάνω/κάτω,επειδή εγώ θα το συναρμολογίσω το έπιπλο,γι'αυτό θα μπορώ εξ'αρχής να ρυθμίσω τα ράφια πόσο ψηλά-χαμηλά και πόσο χώρο θα έχουν πλάτος,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα,σκοπεύω να βάλω και fan στην οροφή του ενισχυτή,διότι με τέτοια ζέστη και σε ράφι έπιπλου,τον βλέπω να σβήνει στο πεντάλεπτο αν δεν τον δροσίζει κάτι.

Ο 1019 είναι επιλογή από τότε που ζαχάρωνα τον 1018 και έλεγα να περιμένω να βγει επειδή ειδικά το gui είναι η μέρα με την νύχτα,αλλά με κέρδισε ο lx50 μιας και χρειάζομαι κάτι δυνατό και μουσικό.Τώρα δεν ξέρω αν δεν γίνει κάτι με τον χώρο,ίσως πάω στον 1019 που είναι και πιο καινούριος,αλλά γενικά στις συνδέσεις είναι πιο φτωχός,και προφανώς και στην υσχή.