To hugo τώρα παίζει με εξαιρετική παρέα το Schiit Wyrd!
Εν τω μεταξύ, το TOTL dac του Rob Watts (παρθενική φώτο) που λανσάρει η εταιρεία στο Μόναχο:
ΡΕ σαν τον καβούρι στο μπομπ σφουγαράκι είναι , πώς λέμε δωρικου τυπου αυστηρό και όμορφο ,, εεεε νταναποδη ...
δεν το βάνω αυτο κοντά μου πουθενα .. έναν φόβο μια απελπισία κάτι μου φέρνειrip: πτου πτου πτου εξωποδω καλε .. )
:music-smiley-005:
Σταμάτα εσύ,αφού αρέσει σε εμένα που το γούστο μου κανονικά είναι αυτό (άλλο αν δεν έχω τα 200Κ για το πλήρες κόλπο):
View attachment 115609
παναπεί είναι καλό.![]()
Περίμενες κι εσύ να βγάλει dac η Densen ε; Παλιά μεγάλε! (που λέγαμε και στο στρατό).
Ψιτ, είστε ΟΤ.
Πάρτε άλλη μία του αριστουργήματος!
Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διακοπές στον ήχο στις υψηλές αναλύσεις DSD 24/352, 24/192 κ.λ.π
Πάντως τέτοια συμπτώματα παρουσιάζονται όταν υπάρχουν προβλήματα με τους buffers μνήμης καθώς και με τα ρολόγια.
Αυτό για τους buffers έχει βάση αν οι διακοπές παρουσιάζουν συγκεκριμένη περιοδικότητα.
Από την άλλη,η περιοδικότητα αυτή καθ' αυτή είναι παράξενη,αν ήταν πρόβλημα λογισμικού θα ήταν άναρχη οπότε εστιάζουμε στο υλικό και τις ρυθμίσεις.
Αύξηση του buffer θα μπορούσε να δείξει κάποια πράγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.