Chord Hugo DAC

To hugo τώρα παίζει με εξαιρετική παρέα το Schiit Wyrd!

Εν τω μεταξύ, το TOTL dac του Rob Watts (παρθενική φώτο) που λανσάρει η εταιρεία στο Μόναχο:

Attachments

• 350x700px-LL-9762f0b5_CE-wGX7WMAAZO7q.jpeg
    350x700px-LL-9762f0b5_CE-wGX7WMAAZO7q.jpeg
    6.7 KB · Views: 174
Α,εμένα μ' αρέσει το συγκεκριμένο!
(Αν ήταν και μαύρο νίκελ... )

ΡΕ σαν τον καβούρι στο μπομπ σφουγαράκι είναι , πώς λέμε δωρικου τυπου αυστηρό και όμορφο ,, εεεε νταναποδη ...

δεν το βάνω αυτο κοντά μου πουθενα .. έναν φόβο μια απελπισία κάτι μου φέρνει (:rip: πτου πτου πτου εξωποδω καλε .. )

:music-smiley-005:

Σε σωστή γωνία το έβαλε ο άνθρωπος. Να το βλέπεις σωστά από τη θέση ακρόασης.

Άμα θες το βγάζεις από τη βάση.

Για κάντο αυτό με το hugo... :)

Απάντηση: Re: Chord Hugo DAC

ΡΕ σαν τον καβούρι στο μπομπ σφουγαράκι είναι , πώς λέμε δωρικου τυπου αυστηρό και όμορφο ,, εεεε νταναποδη ...

δεν το βάνω αυτο κοντά μου πουθενα .. έναν φόβο μια απελπισία κάτι μου φέρνει (:rip: πτου πτου πτου εξωποδω καλε .. )

:music-smiley-005:

Σταμάτα εσύ,αφού αρέσει σε εμένα που το γούστο μου κανονικά είναι αυτό (άλλο αν δεν έχω τα 200Κ για το πλήρες κόλπο):

a1-710.jpg

παναπεί είναι καλό.:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Chord Hugo DAC

Σταμάτα εσύ,αφού αρέσει σε εμένα που το γούστο μου κανονικά είναι αυτό (άλλο αν δεν έχω τα 200Κ για το πλήρες κόλπο):

View attachment 115609

παναπεί είναι καλό.:flipout:

Περίμενες κι εσύ να βγάλει dac η Densen ε; Παλιά μεγάλε! (που λέγαμε και στο στρατό).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Chord Hugo DAC

Περίμενες κι εσύ να βγάλει dac η Densen ε; Παλιά μεγάλε! (που λέγαμε και στο στρατό).

Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ παρά ο Silensen.:flipout:
Έχει παρουσιάσει τρία και δεν έχει βγάλει κανένα κανονικά!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ψιτ, είστε ΟΤ. :)

Πάρτε άλλη μία του αριστουργήματος!

Γιατί βρε,αυτό είναι on;Hugo λέει το νήμα!:flipout:
(Αν μη τι άλλο τουλάχιστον είμαστε εντός θέματος υποκατηγορίας )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Chord Hugo DAC

Να ο μπαμπας του .. :grandpa:

Monsters,_Inc._Henry_J._Waternoose_III.png

Σταύρο Καλησπέρα,
Για πες τι διάφορες ακούς με την προσθήκη του Schiit?

Επειδή δίνω ιδιαίτερη σημασία στο "first contact":

- "Ηρεμότερη" αναπαραγωγή - οι ίδιες θαυμαστές λεπτομέρειες (ή/και περισσότερες) μέσα από ένα ακόμη πιο "μαύρο" background.
- Λιγότερο harshness, ειδικότερα στις φωνές.
- Ακόμη μεγαλύτερο βάθος - εντυπωσιακό!
- Γενικότερα, ο ήχος θα μπορούσε να πει κανείς ότι "hiendίζει" ακόμη περισσότερο.

Για 115 τελικό κόστος δεν το συζητάμε...

Ρε συ Νίκο, για πες μου, έχεις παροδικές διακοπές 1 sec. με αναπαραγωγή dsf αρχείων?

Δοκίμασε και 24/192. Έχεις μήπως παραμόρφωση στο ξεκίνημα τέτοιων κομματιών?

Σε ρωτάω γιατί πάνω κάτω έχουμε το ίδιο σετάπ...

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό Νίκο είναι ότι μπορείς να σβήνεις πλέον το hugo όχι από τον διακόπτη του αλλά από το Wyrd.

Το τελευταίο έχει "κανονικό" διακόπτη και κόβει τελείως την έξοδο στη usb (προς το hugo).

Έτσι το hugo "σβήνει" και η μπαταρία παύει να αδειάζει, ακόμα και αν δεν έχει συνδεθεί ο φορτιστής...

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διακοπές στον ήχο στις υψηλές αναλύσεις DSD 24/352, 24/192 κ.λ.π
Πάντως τέτοια συμπτώματα παρουσιάζονται όταν υπάρχουν προβλήματα με τους buffers μνήμης καθώς και με τα ρολόγια.

Δεν έχει να κάνει με το Wyrd Γιώργο. Υπήρχαν και πριν.

Φαντάζομαι είναι κάποια ασυμβατότητα(?) μεταξύ Archphile και Hugo...

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διακοπές στον ήχο στις υψηλές αναλύσεις DSD 24/352, 24/192 κ.λ.π
Πάντως τέτοια συμπτώματα παρουσιάζονται όταν υπάρχουν προβλήματα με τους buffers μνήμης καθώς και με τα ρολόγια.

Αυτό για τους buffers έχει βάση αν οι διακοπές παρουσιάζουν συγκεκριμένη περιοδικότητα.
Από την άλλη,η περιοδικότητα αυτή καθ' αυτή είναι παράξενη,αν ήταν πρόβλημα λογισμικού θα ήταν άναρχη οπότε εστιάζουμε στο υλικό και τις ρυθμίσεις.
Αύξηση του buffer θα μπορούσε να δείξει κάποια πράγματα.

Γι' αυτό και επιμένω για δοκιμή με foobar και asio έξοδο,εκεί μπορούμε να το κάνουμε σε realtime και να δούμε αν φταίει κάτι τέτοιο.

Θα το κάνω Σωκ και θα σε πάρω τηλ. να σε πρήξω. Να μάθεις. :)

Δεν έχω τελειώσει όμως τα σετάπ. Συν τοις άλλοις, σήμερα είναι η μέρα αναλογικού στησίματος και ακρόασης μουσικής...

Μέχρι στιγμής, η to-correct-list περιλαμβάνει:

1. απρόβλεπτη διακοπή-παύση αναπαραγωγής dsf αρχείων - δεν ξέρεις πότε θα κάνει διακοπή (1 sec.).
2. μεγάλη παραμόρφωση διάρκειας 1 sec. (και για το πρώτο sec. μόνο) σε όλα αρχεία 24/192.

Αυτό για τους buffers έχει βάση αν οι διακοπές παρουσιάζουν συγκεκριμένη περιοδικότητα.
Από την άλλη,η περιοδικότητα αυτή καθ' αυτή είναι παράξενη,αν ήταν πρόβλημα λογισμικού θα ήταν άναρχη οπότε εστιάζουμε στο υλικό και τις ρυθμίσεις.
Αύξηση του buffer θα μπορούσε να δείξει κάποια πράγματα.

Στη διανομή Archphile υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της μνήμης buffer.