Chord Hugo DAC

Σταυρο μάλλον η προτιμότερη λύση για σένα είναι πάρεις κάποιο αναλογικό ,γιατί με τα ψηφιακά έχεις πάρει την ανηφόρα και τραβάς για Αλπεις [προς το παρόν] ,του χρόνου θα ανεβαίνεις Εβερεστ ....

Σταύρο ,σου έγραψε κάτι ο Σωκράτης λίγο πιό πάνω
Σε σένα το ψηφιακό σήμα κάνει ημιμαραθώνιο για να βρεί το προορισμό του ,θα βρεί στο δρόμο καμμιά θελκτική παρουσία και θα σ αφήσει στα κρύα του λουτρού .....

Τουλάχιστον με το αναλογικό θα ξεκινά από τη κεφαλή ,θα πηγαίνει στο phono και από κεί στον ενισχυτή ,σίγουρη διαδρομή δηλαδή ...

Άστον αυτόν.

Να μας δείξει πρώτα το δικό του σετάπ, όλες τις καλωδιώσεις (με καλές, φωτεινές φώτο) και μετά το συζητάμε... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ και τα αναλογικά μου έχουμε μαλώσει άσχημα.

Ο βαντενχούλ φταίει, το ξερό μου το κεφάλι φταίει, ποιος ξέρει...

afisa-2.jpg

Βρε σεις,τι μονομαχία;
Εγώ τα δικά μου τα λέω χρέπια κι ο Σταύρος περιγράφει ακούσματα που (εγώ τουλάχιστον) τα θυμάμαι μόνο από κάτι δίμετρα Blumenhofer με κάτι μονομπλοκ από αυτά που θέλεις γρύλο να τα σηκώσεις.
Κι αυτά σε χώρο 100 μ².
Που να πάω κοντά...

(Σταύρο,δείξε άλλο σύστημα εδώ μέσα τόσο φωτογραφημένο [ναι,και τα καλώδια,στο νήμα με τα xlr>rca,μογγάμια που σου αρέσουν είναι αυτά που πάνε από πρε σε κρος κι από κρος σε τελικούς +όλες οι εσωτερικές καλωδιώσεις ],και για τις πηγές Nordost [φτηνά,δώρο ],chord,κλπ. φωτογραφημένα επίσης,των ηχείων επίσης,στην DIY κι εγώ θα σου πω μπράβο. )

Α,και για να μην ξεχάσω...
Γιατί κάθε φορά που ζητάς φωτεινές και τις βάζω εξαφανίζεσαι;
Η τελευταία φορά πρέπει να ήταν στο νήμα με τις πλακέτες που έφτιαξε ο Δημήτρης με τον Μανόλη για isolation της οθόνης δειγματοληψίας...
Βρήκες παιδί ρε συ...

ωχ ωχ ωχ, δηλαδή υπονοείται ότι το σύστημα του sokmav δεν παίζ...? :BXVZCBXZ6:

Είναι απο τους λίγους που έχουν μετρήσει και περιποιηθεί ουσιαστικά Το μεγαλο και άνετο χώρο του.Επισης, το συστημα είναι σωστα διαστασιολογημενο για το χώρο. Σοβαρά μηχανήματα... Κι άλλα θες;

Είναι απο τους λίγους που έχουν μετρήσει και περιποιηθεί ουσιαστικά Το μεγαλο και άνετο χώρο του.Επισης, το συστημα είναι σωστα διαστασιολογημενο για το χώρο. Σοβαρά μηχανήματα... Κι άλλα θες;

εγώ όχι!

ΥΓ. Υπάρχουν κάπου οι μετρήσεις (σε πόστ) για να τις χαζέψουμε και συγνώμη για το offtopic?

Απάντηση: Re: Chord Hugo DAC

ωχ ωχ ωχ, δηλαδή υπονοείται ότι το σύστημα του sokmav δεν παίζ...? :BXVZCBXZ6:

Γιατί ωχ βρε;:flipout:
(Το σύστημα μια παίζει (λέμε τώρα) και μια δεν παίζει.Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης παίζει μαζί του όλη την ώρα.Μέχρι να τα πετάξει όλα και να πάρει έναν set και τίποτα κόρνες 100db ευαισθησία να ησυχάσει κι αυτός κι αυτό. )
Με το σήμα του Σταύρου είναι το θέμα τι θα κάνουμε,που πρέπει να βάλουμε ταμπέλες για να ξέρει κατά που να κάνει έτσι και βάλει και τα υπόλοιπα κόλπα ενδιάμεσα. )

εγώ όχι!

ΥΓ. Υπάρχουν κάπου οι μετρήσεις (σε πόστ) για να τις χαζέψουμε και συγνώμη για το offtopic?

Diy μετρήσεις εννοείς;Μερικές κουλές έχω σκόρπιες παντού,τις επαγγελματικές δεν τις έχω ανεβάσει,πάρθηκαν με μακ αλλά χωρίς τα μηχανάκια μου,μόνο με την γεννήτρια και το άλλο που έσκαγε.
Τις έχω υποσχεθεί όμως,δεν το ξεχνάω.

Σωκ ,υπάρχει app -gps για την ανεύρεση του ψηφιακού σήματος του Σταύρου ;
Ευτυχώς Σταύρος και Panoramix μένουν σε διαφορετικές πόλεις ....

Σε όλες τις διαδρομές υπάρχει και η κατάλληλη σήμανση; εδώ η αγαπημένη μου, το όνειρό μου (να την κάνω με ανοικτή camaro, υπάρχει άραγε?)... :)

Σωκ, θα πάρω το isolator και θα με παρακαλάς να στο δώσω να τ' ακούσεις. Που να χτυπιέσαι, δεν θα στο δώσω... :ernaehrung004:

Attachments

• 66Route66_map.jpg
    66Route66_map.jpg
    80.6 KB · Views: 127
Ναι,εμένα το isolator με μάρανε.
Πάρτο εσύ να σου φύγει ο καημός και θα τα δούμε τα υπόλοιπα.

(Εγώ πάντως θα σου έλεγα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο mojo με το τριακοσάρι,να πιάσει και τόπο. )

Δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα αριστουργήματα... :)

Παντού υπάρχουν άσχετοι που δεν ξέρουν να εκτιμήσουν ένα αριστούργημα. Το ξέρεις το ανέκδοτο με το γύφτο στη Λάρισα; Που σταματάει σε φανάρι δίπλα σε μια Φεράρι, κατεβάζει το παράθυρο του Ντάτσουν και λέει στον οδηγό της Φεράρι: "φιλαράκι αυτό το αμάξι δε πολυκυκλοφορεί ε; Πρώτη φορά το βλέπω" :BDGBGDB55: