Chord Hugo DAC

Στο Μόναχο του έριξα ένα μάτι... Οι Εγγλέζοι το κατέβασαν χωρίς να το ανάψουν. Ακόμα και στο δημοσιογραφικό πάρτι κανείς δεν το άκουσε. Θαυμάσαμε μόνο την "ομορφιά" του

Με την ευκαιρία της αναθέρμανσης του νήματος, να τονίσω ότι η ικανότητα οδήγησης ακουστικών κάθε είδους (ΙΕΜ, over ear, αλλά και αρκετών planar magnetic απ' όσο ακούω) από το Hugo είναι κάτι που πρέπει να διαπιστώσει κανείς, δεδομένου ότι εντός του Hugo δεν υπάρχει αντίστοιχη βαθμίδα ενίσχυσης!

Π.χ. η συνέργεια με τα HD-650 δεν είναι η καλύτερη δυνατή (το φούσκωμα στο μεσο-χαμηλό των συγκεκριμένων Senn δεν ταιριάζει σε αρκετά genres ΙΜΟ) αλλά οι εντάσεις, και η καθαρότητα που αυτές επιτυγχάνονται σε όλο το φάσμα, είναι εντυπωσιακές συγκριτικά με ξεχωριστές εξειδικευμένες μονάδες ενίσχυσης.

Η περίπτωση του ΤΤ έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς η έξοδος ακουστικών είναι ακόμα περισσότερο ενισχυμένη (υποστήριξη από διπλάσιο αριθμό μπαταριών καθώς και supercapacitors) και σίγουρα το driveability είναι ακόμη καλύτερο...

Για εξωτερικη τροφοδοσια του Χιουγκο μιλανε;

Θα το χεριασεις Σταυρο;

Θέλει μεγάλο "σφάξιμο" μέσα και επικίνδυνες καλωδιώσεις (απευθείας σύνδεση με τις μπαταρίες λιθίου).

Δεν σκέφτομαι να το χεριάσω τώρα, εξάλλου το απολαμβάνω στο μέγιστο.

Όταν βλέπω όμως τέτοιες επεμβάσεις "τρελαίνομαι".

Εξάλλου, από γενισιμιού μου, δεν θυμάμαι να έχω αφήσει ποτέ τίποτα όρθιο.... :)

Μάλλον κάποια στιγμή, ίσως...

Κάπου στο ίδιο νήμα εν τω μεταξύ,είδα να καλοκοιτάζουν τα 12.5 Farad τροφοδοσίας του USB module του Gryphon.
Βλέπω σε λίγο καιρό τα farad να ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο,ήταν να μην κυκλοφορήσουν τέτοια (έχει και η Audiobyte ένα με τέτοιους πυκνωτές,το είδαμε πριν λίγο καιρό )

Σταύρο,βλέπω το Hugo να παραμένει μια σταλιά και τροφοδοτικά μεγέθους 2U από κοντά :flipout:

Μη σου πω 4U ή 5U... :)

Τα supercaps είναι φτηνά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η κατασκευή του Ασιάτη πρέπει να φτάνει τα 20 -30 F ή και παραπάνω!

Η μαγκιά είναι στην καλωδίωση αλλά κανείς δε ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε... βραχυκύκλωμα... :)

Ο Kenrick έχει καμιά εικοσαριά βίντεο με το Hugo (το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ιαπωνία για πολλούς λόγους).

Εγώ προς το παρόν είμαι "άντακος":bigcry: , μιας και το Hugo μου θα φιλοξενείται στις επόμενες μέρες σε κάποια σαλόνια Βορείων Προαστίων για να γνωρίσει από κοντά το μικρό αδελφάκι του... :)

ΥΓ. Μη ξεχνάτε το φορτιστή ρεεεεεε... :)

...το Hugo είναι μες το κουτί του αναμμένο(!) και αδειάζει η μπαταρία του.