Πάσχεις από χρονια "αναβαθμιτιδα". Η ασθένεια είναι συνήθως ανίατη, οποτε το μονο που μπορείς να κανεις είναι να την απολαύσεις :drummer:
Οοοοχι ρε φίλε! Κρίμα το παιδί! Ανίατη ε?
Ως προς τα FiiO, εγώ άκουσα από σπόντα το FiiO X5 genIII με τα Etymotic Hf3 μου και έπαθα πλάκα. Ο ιδιοκτήτης τους ωστόσο ισχυρίζεται ότι το στάδιο ενίσχυσής τους αποτελεί αδύναμο κρίκο, και ότι χρειάζονται εξωτερικό ενισχυτή για να αποδόσουν. Δεν τα άκουσα με τα HD600, αλλά αν ισχύει το θέμα τότε το Mojo είναι κατ' ευθείαν ένα εξαιρετικό VFM.
Ενδοθεσσαλονίκια διαμάχη ακουστικάριων υπάρχει ήδη και αν το πάρουν χαμπάρι Μήτσος και Εκτορας έχει να γίνει ντέρμπυ .
Ωχ βλέπω και το Θοδωρή να έχει μπεί ....
Και μια ερώτηση .Το Audeze Deckard το έχει ακούσει κανείς;
τον έχω ακούσει
είναι καιρός τώρα
γενικά μου άρεσε και οδηγεί καλά ακόμα και τα πλαναρς
γράφεται πως είναι κλώνος άλλου dac amp αλλά υποτίθεται πως η Αουντιζι έχει κάνει κάποιες αλλαγές
είναι καλοφτιαγμένο μηχάνημα παρά το made in china
δεν μπορω να πω πως συγκρίνεται με τα πιο πάνω μηχανάκια... μάλλον θα προτιμουσα το black για την ευελιξία του και την δυνατότητα του να παίζει παντού και με όλα τα OS
όταν τον άκουσα δεν είχε βγει το black και από όσο θυμάμαι η γενικότερη αίσθηση ήταν πως παίζει λίγο καλύτερα από το απλό! Από όσο θυμάμαι... είναι καιρός ξααλέω!
Σαφώς αξίζει σοβαρής ακρόασης αν κανείς θέλει έναν αμοιγώς desktop ενισχυτή που τα κάνει όλα καλά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.