Chord Mojo

Re: Απάντηση: Chord Mojo

Ίσως να μην τρέχει για πολύ ακόμη.

Συμφωνώ απολύτως. Στην τιμή που πουλιόταν το Hugo πρέπει να είχε ψιλοβαλτώσει και με την Chord να έχει κάνει 10 φορές παραπάνω απόσβεση και κέρδη πιστεύω οτι το ΗUGO θα συνεχίσει να πουλιέται μόνο απο στόκ. Μέσα στο 16 (πιθανότατα στο Μόναχο) προβλέπω την παρουσίαση του αντικαταστάτη του που θα πουλιέται 30-40% κάτω απο το ΗUGO.

Re: Απάντηση: Re: Chord Mojo

Μην ανησυχείς θα φροντίσει το headfi και θα κάνουν χρυσές δουλειές ως συνήθως...

...ως συνήθως... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πρόβλημα είναι ότι με την κίνηση αυτή "σκότωσε" την τράμπα του Hugo....

...μέχρι να αποδειχθεί ότι το Mojo παίζει χειρότερα... :)

Άραγε θα μπορει να σταθεί κ σαν επιτραπέζιο dac σε χαμηλού κόστους συστήματα; (θέλω να αντικαταστήσω μια prodigy cube σιγά σιγά)

Προσωπικά σας λέω ότι θα οδηγεί ιδεατά όλα τα ΙΕΜ ακουστικά, πολύ καλά τα 300ωμα Senn και καλά τα ευαίσθητα planar magnetics των 50 Ω.

Τα Hifiman τα 400αρια ας πούμε θα τα πηγαίνει καλα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Chord Mojo

...μέχρι να αποδειχθεί ότι το Mojo παίζει χειρότερα... :)

Δεν έχει λόγο να παίξει χειρότερα.
Αυτά στηρίζονται στην επεξεργαστική ισχύ και την τροφοδοσία.

Η δεύτερη είναι προσεγμένη,η πρώτη αυξημένη.
Μάλλον καλύτερα θα έπρεπε να παίξει,αυτό λέει η λογική.

Άραγε θα μπορει να σταθεί κ σαν επιτραπέζιο dac σε χαμηλού κόστους συστήματα; (θέλω να αντικαταστήσω μια prodigy cube σιγά σιγά)

Κάπου διάβασα για κάποιον χρήστη των 400αριών ότι έμεινε ΠΑΡΑ πολύ εντυπωσιασμένος από το συνδυασμό. Αν το βρω το ποστ θα το αναφέρω...

Μα συγκρίνουμε τώρα Chord με Prodigy???
:)

Υποτίθεται ότι ηχητικά (αν παίζει σαν το Hugo) είναι στην μέση κατηγορία και κάποιοι το βάζουν ακόμα και στην μεγάλη.

Οπότε δεν θα έλεγα ότι θα είναι ιδανικό για συστήματα χαμηλού κόστους μόνο αλλά και συστημάτων με αξιώσεις. Αυτά και πάλι αν παίζει σαν το Hugo.

Τα 400ρια τα παίζει και κινητό μην αγχώνεσαι... όπως είπε και ο Σταύρος πιο πάνω οδηγεί τα περισσότερα ακουστικά της αγοράς.

Η επόμενη σχεδίαση dac του Rob (ονόματι Lilipout) θα είναι με velcro ώστε να ενσωματώνεται σε κάποια γωνία της στέκας του ακουστικού χωρίς να φαίνεται... :)

Κάπου διάβασα για κάποιον χρήστη των 400αριών ότι έμεινε ΠΑΡΑ πολύ εντυπωσιασμένος από το συνδυασμό. Αν το βρω το ποστ θα το αναφέρω...

Μα συγκρίνουμε τώρα Chord με Prodigy???
:)

Πραγματικά θα γινει ανάρπαστο αν οδηγεί καλά τόσα ακουςτικα με τετοιο μεγεθος.

Απλά γενικά είμαι περίεργος στο πως συμπεριφέρονται αυτά τα μικρούλια με τις μπαταρίες αν τα εχεις αφημένα σε ενα συστημα για καιρο. Αν φθείρεται η μπαταρια όταν ειναι μονίμως στο ρεύμα κτλ. :-p

...αυτό εννοώ. :)

Και τα 2 βγήκαν στη δημοσιότητα τη στιγμή της παρουσίασης του προϊόντος.

+ ότι έβαλα ήδη τα λινκ σε παλαιότερο ποστ.