Chord Mojo

Τουλάχιστον σε μένα είσαι απόλυτα σαφής Πάνο με την παραπάνω τοποθέτηση.

Χαίρομαι που βλέπεις τα πράγματα από την "απόλυτη" σκοπιά, όπως πάντα άλλωστε, κάτι που μόνο η πραγματική εμπειρία μπορεί να διασφαλίσει.

Μα το ματσαρισμα μόνο απόλυτο δεν ειναι (εκτος και αν ανεβούμε στα υψη που και παλι θελει κάποια δουλειά) οποτε και η αποψη μου δεν θα μπορούσε να ειναι απόλυτη.

Καλο το Hugo, παιζει ως οφειλει για το κοστος του και αν ματσαρει σωστα θα δωσει αρκετα. Πανω απο την κατηγορία του δεν το βλεπω, εξαλου η ιδια η Chord εχει βγάλει και ακριβότερο DAC οποτε επι της ουσίας εχει απαντήσει αμεσα στο που το τοποθετεί ηχητικά.

Η ερώτηση που εχει ενδιαφέρον ειναι αν το Hugo ειναι υπερτιμημένο απο την Chord, δλδ αν ζητάει πιο πολλα απ οσα θα έπρεπε... Για εμενα και παλι απάντησε μονη της, δίνοντας ενα παρα πολυ μεγαλο κομματι της τεχνολογίας που προσφέρει σε 1/5 της τιμης (Mojo). Αρα ναι, η MSRP στην οποια πουλιέται το Hugo ειναι μεγαλύτερη απο αυτη που θα επρεπε να ειναι. Θα το εβλεπα καλύτερα στα 1200 ευρω οποτε και θα ηταν λογικη η τελικη κοστολογιση του Mojo

IMO, το Hugo είναι αυτή τη στιγμή υπερτιμημένο.

Θα ήθελα να επισημάνω 3 πράγματα:

1. Ο σχεδιαστής το προόριζε ως φορητή συσκευή υψηλών προδιαγραφών για κινητά, εφάρμοσε καινοτόμες πρακτικές για πρώτη φορά στο ψηφιακό κομμάτι ενώ δεν μπορούσε να διανοηθεί ούτε το τελικό αποτέλεσμα (με βάση το budget) ούτε και το πόσο θα πουλήσει...

2. Η "διόρθωση" τιμής φαίνεται να έρχεται με το λανσάρισμα του Mojo...

3. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αγορά του. Ούτε και τώρα που μιλάμε (με την υποψία ότι το Mojo μπορεί ίσως να προσφέρει τον ίδιο ήχο με το 1/4 των χρημάτων).

Βλέποντας κάποιες φωτό στο Head-Fi είδα πόσο κοινές είναι οι διαστάσεις του Μόχο με τα players της ΑΚ.
Θεωρώ πως οι ιδιοκτήτες τους αποτελούν ένα μεγάλο target group για την Chord!!!

LL

LL

Τα Sennheiser είναι τα 650, του Στέλιου. Για τις δοκιμές θα ακολουθήσουν και Audeze.

Στο "μεγαλουτσικο" δλδ δεν θα κουμπωσει;

Αν εννοεις το δικαναλο συστηματακι μου, ναι εγινε ήδη μια δοκιμη αλλα με σχεδον απογοητευτικά αποτελέσματα. Εικονα κλειστή, συμπεριφορά κακη. Το Mojo ειναι σχεδιασμένο για ακουστικά, δεν κάθεται επάνω σε σύστημα. Θα επιστρέψω συντομα με πιο πολλες λεπτομέρειες.

Υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε review στο parttimeaudiophile?

Ναι, ειναι και ο λογος που το ζήτησα απο την Chord.

Να πω οτι σαν φορητός ενισχυτής ακουστικων ειναι πάρα πολυ καλος, ίσως και εξαιρετικός. Μολις κάνω μερικές ακομα δοκιμές θα επανέλθω. Στο πρόγραμμα ειναι:

Audeze EL8 και κάποιο απο τα μεγαλα,
Hifiman
RHA 750 IEM
Sennheiser 800, 650
Superlux 681 evo
Sony MH1

Πολύ παράξενο το γεγονός της όποιας διαφοροποίησης από το Hugo στο σύστημά σου Πάνο!

Είμαι περίεργος στο που μπορεί να οφείλονται οι διαφορές μιας και η βασική σχεδίαση παραμένει η ίδια, ακόμα και στο στάδιο εξόδου. Μάλιστα οι παραμορφώσεις προμηνύονται χαμηλότερες.

Και όσο αναφορά στην περιγραφή του προϊόντος, εγώ θα επέμενα στο ότι αποτελεί ένα υπερ-φορητό ψηφιακό προενισχυτή 3 (ή 4?) εισόδων, αλλά όχι ενισχυτή ακουστικών μιας και δεν... συμπεριλαμβάνει τέτοιον (εξειδικευμένο).

Βέβαιο το παραπάνω ισχύει περισσότερο για το Hugo (το οποίο προορίζεται και για "σπιτική" χρήση) παρά για το Mojo.

Το στάδιο οδήγησης ακουστικών είναι απλά το στάδιο εξόδου της βαθμίδας D/A.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης, δε θεωρώ τη χρήση 300ωμων ακουστικών (Senn) ιδεατή επιλογή. Δεν μπορώ όμως να το εξηγήσω γιατί...

Last edited: