Chord Mojo

Ποιες 3-4 εισόδους λες? Μονο ψηφιακές εχει, αναλογικές καμια. Και δεν ειμαι τοσο βέβαιος οτι δεν εχει διαφορές σε άλλους τομείς απο το δικό σου. Ειναι κυριολεκτικά μια σταλιά.

Εχεις διαβασει τι λεει η εταιρια?

Chord Electronics is proud to introduce Mojo, the ultimate DAC/Headphone Amplifier for your smartphone. Simply connect Mojo to your iPhone, Android phone, PC, or Mac, plug in your headphones and you can experience crystal clear audio the way you would hear it in the recording studio.

http://www.chordelectronics.co.uk/mojo/

Μηπως φαντάζεσαι πράγματα που ουτε οι ιδιοι δεν υποστηρίζουν?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υποψιν, η Chord λεει οτι
You can use any pair of headphones with Mojo, from 4Ω to 800Ω
οποτε θα το δοκιμασω και με τα HD800

Ψηφιακό προενισχυτή είπα Πάνο με 3-4 (ψηφιακές) εισόδους, usb included...

Για την περιγραφή επιμένω. Η "οπτική" της εταιρίας μπορεί να είναι τώρα διαφορετική, η βασική σχεδίαση όμως παρέμεινε η ίδια (με αφαιρέσεις περιττών κυκλωμάτων και χρήση πλακέ μπαταρίας, εξ' ου και το μικρότερο μέγεθος)...

Όσο για τα Senn, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μια διαφορετική λύση (π.χ. ξεχωριστή οδήγηση από εξειδικευμένη συσκευή ενίσχυσης) θα μπορούσε να δώσει ακόμη καλύτερο ήχο από τα Senn.

Για τα μεν ΙΕΜ περιμένω δε "πράματα και θάματα" κατά τις δοκιμές σου... :)

Last edited:
Αφαιρέσεις περιττών κυκλωμάτων.. Δεν έχει RCA για σύνδεση με ενισχυτή, μόνο jack.. το έχουν κάνει 100% optimized για χρήση με κινητό τηλέφωνο και εσύ ονειρεύεσαι σούπερ προενισχυτες.

Θα τα διαβάσει κανείς και τρέχα γύρευε τι θα περιμένει από αυτό.

Αν θες πάρε το Γιουγκο και έλα μια βόλτα να τα συγκρίνουμε μόλις βρεθεί λίγος χρόνος

Πέρασα από τα βόρεια προάστια εχθές το βράδυ στα γρήγορα, να αφήσω τα Sennheiser HD800 και HiFiMan ΗΕ-500 μου, για τα τεστ του Πάνου.

Φυσικά άκουσα και το μικρό διαολάκι.

Δεν κάναμε κανένα συγκριτικό, απλά βάλαμε επάνω τα ακουστικά μου, και ακούσαμε τις γνωστές λίστες προγράμματος (από laptop PC win7/foobar) που ακούμε συνήθως στα τεστ.

Οι γρήγορες εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

1.Λεπτομέρεια, είναι πολύ λεπτομερές
2.Επαρκέστατη δύναμη (οδηγήσαμε για πλάκα ταυτόχρονα τα HD800 και τα ΗΕ500 και ανταλλάσσαμε ακουστικά), δεν φάνηκε ποτέ ότι ζορίστηκε.
3.δεν είναι κουραστικό, τουλάχιστον όσο άκουσα και σε δυνατές στάθμες δεν είχε ψηφιακίλα.
4.Σχετικά στενή σκηνή, από μνήμης πάντα σε σχέση με ότι θυμάμαι από τα δικά μου συνοδά.
5.Έχει τον "δικό" του τρόπο παρουσίασης του μουσικού δρώμενου που είναι πολύ συμπαθητικό

δεν άκουσα στο δικάναλο, δεν προλάβαμε ήταν και αργά.

Μου έχει αφήσει πολύ θετική εντύπωση, και είναι ένα προϊόν που θα το σκεφτόμουν να το αγοράσω (καταργώντας τα DAP που χρησιμοποιώ).

Για πολλούς θεωρώ ότι θα τους λύσει τα χέρια και ίσως να μην χρειαστούν κανονικού μεγέθους επιτραπέζιο σύστημα.

Θα το ξανακούσω και θα επανέλθω.

@Φώτη, θεωρώ ότι θα τα οδηγεί άνετα τα LCD2, και θεωρώ ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το ifi.

Χρήστο ευχαριστούμε!
Θεωρώ την γρήγορη εντύπωση σου για μη κουραστικό αποτέλεσμα παρά την λεπτομέρεια πολύ σημαντική για μεγάλο κομμάτι ακροατών.
Για να δούμε...

Για 5 εκ. καλώδιο;
Γιατί στην περιγραφή λέει πως η τιμή είναι λάθος;
Ποια είναι η πραγματική;

Ούτε καν επίχρυσα βύσματα δεν έβαλε!!!!

Τέτοια καλώδια θα πρέπει να έχουν αρκετό μήκος (και όχι μερικά εκατοστά) για να μη κάνουν "απότομη" κούρμπα. Καλύτερα μισόμετρο σε περιέλιξη.

Και αυτό γιατί καταπονείται με τον καιρό η υποδοχή micro usb στο dac, περισσότερο δε του Hugo που είναι περισσότερο χωνευτή...

Υπάρχει κάποιος που θα το ψωνίσει?

Πολλοί Ασιάτες φαντάζομαι...

Re: Απάντηση: Chord Mojo

Χρήστο ευχαριστούμε!
Θεωρώ την γρήγορη εντύπωση σου για μη κουραστικό αποτέλεσμα παρά την λεπτομέρεια πολύ σημαντική για μεγάλο κομμάτι ακροατών.
Για να δούμε...

Πρέπει να προσθέσω ότι το ταίριασμα μάλλον καλύτερο με τα HE500, χωρίς να ενόχλησε εμένα τα HD800 ίσως κουράσουν με κάποιες ηχογραφήσεις, αλλά αυτό είναι ο χαρακτήρας των ακουστικών και όχι του Mojo.

Οπότε και εδώ υπάρχει συνέργεια όπως παντού άλλωστε.

Δεν έχουμε ζευγάρι LCD2, να τεστάρουμε αλλά πιστεύω ότι εκεί θα είναι μέλι (με την καλή έννοια του μελιού), ίσως (μακάρι) ο Πάνος να κανονίσει κάτι.

Καλό θα είναι να δοκιμάσει ο Πάνος και κάποια καλή + ακριβή "ψείρα".

Φαντάζομαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Τώρα είναι λάθος στην τιμή, είναι λάθος στα μυαλά...

...το χρώμα είναι σωστό πάντως. :)