Chord Mojo

Παιδιά το έχω ξαναγράψει ,, είναι χαώδης η διαφορά αναμεσα στο Chord Mojo και σε αυτό https://www.xmos.com/support/boards?product=18340

.. ναι δεν ειναι ακριβώς εμπορικό .. αλλα έαν έχετε ένα κολλητό να σας το κουτώσει ,, ειναι απλά 9 χιλιάδες μίλια μπροστά απο το τενεκεδάκι ..

φοβερός χαρακτήρας σωστου ήχου ...

Και δε θέλει αναλογικό στάδιο; Μόνο τροφοδοσιες απο μπαταρία ή τροφοδοτικό;
Τι αντίσταση εξόδου βγάζει και τι ισχύ;
Τιμή εικόνα έχουμε;

Παιδιά το έχω ξαναγράψει ,, είναι χαώδης η διαφορά αναμεσα στο Chord Mojo και σε αυτό https://www.xmos.com/support/boards?product=18340

.. ναι δεν ειναι ακριβώς εμπορικό .. αλλα έαν έχετε ένα κολλητό να σας το κουτώσει ,, ειναι απλά 9 χιλιάδες μίλια μπροστά απο το τενεκεδάκι ..

φοβερός χαρακτήρας σωστου ήχου ...

Πώς συμπεραίνεις ότι η διαφορά είναι χαώδης, από την υλοποίηση, τις μετρήσεις ή έχεις ακούσει και τα δυο;

Πάντως αν όντως είναι χαώδης η διαφορά θα πρέπει το κυκλωματάκι αυτό να παίζει ισάξια με ένα Rockna Wavedream!

Πώς συμπεραίνεις ότι η διαφορά είναι χαώδης, από την υλοποίηση, τις μετρήσεις ή έχεις ακούσει και τα δυο;

Πάντως αν όντως είναι χαώδης η διαφορά θα πρέπει το κυκλωματάκι αυτό να παίζει ισάξια με ένα Rockna Wavedream!

Καλά... το σκίσαμε.
Απο το Mojo, το επόμενο βήμα είναι το Rockna?
Ψυχραιμία.

Ασφαλώς και τα έχω ακούσει , και για αυτό το είπα ,, αλλα και τεχνικά να το δείς το ενα είναι ένα αμφιλεγόμενο fpga στο ρόλο του δέκτη με μια μπαταρία , και ένα κάτι σαν κονβερτορα ..

το άλλο είναι πατημένο σε ότι πιο φρέσκο και τεχνικά αρτιο υπάρχει πάνω σε μια τέτοια υλοποίηση , και ευτυχώς η δυστηχώς αυτό ακουγεται ,,

για να έχεις μια τάξη μεγέθους πάντως με το rocna ,, και το ντακάκι που ακους ,, το ένα είναι το Αργος πελλοπονήσου .. και το άλλο το Τόκυο ..

φιλιά ...

Τώρα θα σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το X-Core. Αν είναι τόσο καλό, ακόμα και ισάξιο με το Mojo, γιατί δεν το έχει βγάλει μια εταιρία σε στικάκι τύπου dragonfly να κάνει θραύση;
Διότι το Mojo έχει κάνει αποδεδειγμένα επιτυχία σε αντίθεση με DAC τύπου dragonfly, meridian explorer τα οποία δεν έχουν ικανοποιήσει πολλούς χρήστες συμπεριλαμβανομένου και εμού.
Και κάτι άλλο: Δεν είδα πουθενά στο site κάποια ηχητική μέτρηση γι' αυτό το XCore ...

Xmos φοράει η πλειονότητα των DAC , ακόμα και αυτά με τα πολλα χιλιάρικα , και δεν ειναι πρώτο σε πωλήσεις όσο φαντάζεσαι , έχει πορτοκάλια ο κάμπος ,,,

Εντάξει, τώρα πειστήκαμε. Παιδιά δεν αξίζει το Mojo, με $200 υπάρχει η πλακέτα που ανέφερε πριν ο VaSiLiS-T που έχει πολύ καλύτερο ήχο!

Εσυ το είπες ,, εγω δεν ειπα ότι δεν αξίζει είπα ότι παίζει καλυτερα το άλλο ,, αλλα πολύ καλύτερα , όπως και δεκάδες άλλα που πάιζουν και αυτά καλύτερα , αλλα και αλλα τόσα που δεν ακουγονται ..

τι κάθομαι και ασχολουμε ώρες ώρες ,, οκ ότι αγοράζεται είναι το καλύτερο στο σύμπαν ,,, λίγο πιο κάτω απο το rocna ...

Όταν λες «ειναι απλά 9 χιλιάδες μίλια μπροστά απο το τενεκεδάκι» εμένα μου ακούστηκε σα να υποτιμάς ξεκάθαρα το Mojo.
Τo Rockna άστο, ήταν ένα ατυχές παράδειγμα.

Αφού λοιπόν δουλεύεις σε μια εταιρία που φτιάχνει και DAC, πάρε αυτήν την πλακέτα που μας διαφήμισες, βγάλε στην αγορά dac που προφανώς θα κοστίζουν λιγότερο από το Mojo και όταν θα έχουν την επιτυχία που έχει το Mojo, θα σε παραδεχτώ!
Το να λες ότι υπάρχει κάτι που δεν το έχει ακούσει σχεδόν κανένας μας το οποίο παίζει καλύτερα από το Mojo, δε μου λέει κάτι. Στην πράξη να το δούμε....με μετρήσεις και με ακροάσεις.

Ακου φιλαράκι ,, ειπα μια κουβέντα για το τι πιστευω και τι διαπίστωσα ως αναφορά αποκλειστικά και μόνο τον ήχο απο δυο παραλληλες μηχανές , με κοινο προσανατολισμό !

όλα τα άλλα περισέυουν ,

δεν προλαβαίνω να πώ κουβέντα εδω μέσα ,, θα πάει στην γνωστή κατάληξη ..

και αυτο με την διαφήμηση ,,, παντελώς ατυχές !!!! έχω τόσο σχέση με την XMOS όσο και με κότερα πολύτελειας

Προς θεού, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου. Απλά ο τρόπος που το εξέφρασες όπως ανέφερα και πριν είναι που με τσίτωσε.

Τέλος πάντων ας κλείσουμε αυτή τη συζήτηση, δε βγάζει κάπου κι ας συνεχίσουμε για το Mojo ...

Από τή στιγμή που ο Βασίλης το έχει ακούσει ,νομίζω ότι η γνώμη του δεν απλά ακαδημαϊκή αναφορά και προσωπικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον

Ας μας πει τότε πιο συγκεκριμενα σε τί υπερέχει από το mojo. Ενα μικρό review...

Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω δεν έχω πολύ καταλάβει τι ακριβως είναι τούτο απο την αλλη, τι χρειαζεται για να παίξει και προφανώς με τι συνθήκες το άκουσε ο βασιλης.

Εεεε πια, τα πάμε αυτά. Δεν έχει καλες μπύρες το καλοκαίρι. Λόγω ζήτησης τις συσκευαζουν πριν προλάβουν να γίνουν.

Κι εγώ με μπυριτσα στι μπαλκόνι θα τη βγάλω :)

Μόλις έκανα κάποιες συγκρίσεις στο mojo παίζοντας κάποια κομμάτια από διάφορους players σε pc & android. Συγκεκριμένα τους: USB Audio Player Pro, Onkyo HF Player, Foobar και Jriver media center.

Tον πιο γεμάτο ήχο όλων έχει το Jriver media center. Για μένα είναι το καλύτερο όλων. Ακολουθεί πολύ κοντά το Foobar με μικρότερα σώματα και λίγο διαφορετική αίσθηση της στερεοφωνικής εικόνας. Κάποιος ίσως προτιμήσει το Foobar, είναι η κλασσική διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους.
Μετά είναι το Onkyo HF Player. Εδώ χαλάνε τα πράγματα. Χειρότερος διαχωρισμός οργάνων, μικρότερη στερεοφωνική εικόνα και ψηφιακίλα. Σα να ακούω σε πιο χαμηλό bitrate. Χειρότερο όλων το USB Audio Player Pro. Ακόμα περισσότερη ψηφιακίλα και χειρότερος διαχωρισμός.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αύριο θα δοκιμάσω και στο tablet. Αν παίζει το ίδιο με το κινητό, τότε για φορητή χρήση δε μου κάνει

Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk