AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,415
Και οχι μονο...
Και με mc...
Σαφως :a0210:
Απλα ορισμενες ΜΜ που "αδικουνται" απο πιο βαριους μοντερνους βραχιωνες , στον ΙΙΙ θα βρουν τελειο ταιρι.
Και οχι μονο...
Και με mc...
Οντως. Φαινεται η κριση παει παντου ????
Και ο SME III θα παει περιφημα με ορισμενες εξαιρετικες ΜΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Και οχι μονο...
Και με mc...
Ούτε τον βραχίονα δεν αγοράζεις μ'αυτά τα χρήματα!!!!
Ναι η τιμή φαίνεται καλή αλλά θα ήταν ιδανική αν φορούσαν και τον SME 3009..
ΝαιH Dynavector karat 17D3 ταιριάζει με τον SME 3009?
Αν θυμάμαι καλά την έχεις αυτή την κεφαλή (δεν είμαι σίγουρος αν έχεις αυτό το βραχίονα)..
Ωπ !!!!! Τωρα ειδα οτι ειναι χωρις τον βραχιωνα
Το TD150 ειναι με βραχιωνα ομως και σαν πικαπ ειναι τουλαχιστον εξ'ισου καλο με το 160 s
Σαν να είναι καλύτερο το td150!
επειδή το πμ δεν περιέχει κάποια παραπάνω πληροφορία από όσα έχουν γραφεί μέχρι τώρα απαντώ εδώ για να υπάρχει συνέχεια
έχοντας ήδη αγοράσει δυό 160 από ebay (από γερμανό) σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές και σίγουρα σε χειρότερη κατάσταση θα σε συμβούλευα:
1. να περιμένεις λίγο (εξ ου το ανυπόμονος). Θα βρείς σίγουρα
2. το πρώτο λινκ που σου έδωσε ο audiolytic είναι σαφώς ευκαιριάρα ΑΝ στέλνει Ελλάδα. Λέει όχι, αλλά δεν χάνεις να ρωτήσεις με mail. Και είναι πολύ καλά διατηρημένο
3. Για κάποιο (όχι μόνο) δικό μου λόγο δεν προτιμώ το 125 από το 160. Και σίγουρα δεν συμπαθώ τον δικό του βραχίονα. κρίμα να βάλεις την 17άρα πάνω σ αυτόν.
4. Στη δημοπρασία που έβαλες, αυτός έχει feedback 100% με 26 θετικές και μιά αρνητική σε ένα χρόνο. Δε μου βγαίνει το 100%. Κάτι λιγότερο έπρεπε. Βέβαια ο κόσμος λέει οτι έδωσε καλά κομμάτια. Είναι και εγγλέζικο ebay. Κυρίως προτιμώ γερμανικό ή παρεμφερεις πηγές. Αυστρία κλπ.
πάντως ο συνδυασμός TD160 karat 17d3 smeIIIs δουλεύει εγγυημένα.
συγνώμη λάθος.
η φωτογραφία και ένα σχόλιο κάποιου άλλου με μπέρδεψαν....
τότε πάνε στο 150 ή κάνε υπομονή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.