Χωρίς επιστροφή.....

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,470
Τέτοιος δρόμος ήταν για εμένα η απόκτηση ενός smartphone και πιο συγκεκριμένα του SE m600i , το οποίο ήρθε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες.

Το απόλυτο εργαλείο για τον κάθε επαγγελματία , καθώς όπου και αν βρεθεί , μπορεί να έχει μαζί του τους καταλόγους και τις τιμές των προϊόντων του καταστήματός του .
Επίσης συγκριτικά και τιμές , ώστε να ξέρει πόσο κοστίζει το κάθε τι , ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για εσφαλμένες αγορές.
Και πολλά άλλα , που σίγουρα οι περισσότεροι τα γνωρίζετε και καλύτερα από εμένα , απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου (και δεν το κρύβω και την χαρά μου για την απόκτησή του)για τα συγκεκριμένα εργαλεία , γιατί για εργαλεία πρόκειται .

Τα απλά κινητά πλέον , δεν έχουν καμία θέση στις προτιμήσεις μου . -bye-

Ευχαριστώ Γιάννη , πράγματι άλλος κόσμος... νιώθω για ακόμη μια φορά , πως η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και πως πρέπει να την αποδεχτούμε χωρίς ενδοιασμούς (με μέτρο και έλεγχο βέβαια) και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό .

Last edited:
Και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω δημόσια , τον φίλο πλέον VAG.NIK που δέχτηκε αυτό στο post #3

αν ψάχνεις για να δεις πιο είναι δες εδώ

το ξέρω το τηλεφωνάκι, αλλά αυτά που έγραψες για τους καταλόγους κλπ κλπ με...ξεσήκωσαν!

Μπορείς να μου στείλεις κάποιο screenshot από το δικό σου? Χωρίς να σε υποχρεώνω βέβαια...

Στέργιο κάνεις ένα excel με τα είδη σου και τις τιμές , το μεταφέρεις στο smartphone το οποίο διαβάζει excel , word , pdf και ίσως και άλλα ,δεν το έχω ψάξει ακόμη και το χρησιμοποιείς σαν φορητό pc . Πρέπει να φύγω τώρα , θα τα πούμε όμως αύριο , ότι θέλεις ρώτα . -bye-

Ορίστε :

Attachments

• PB300578.JPG
    PB300578.JPG
    16.3 KB · Views: 14
  • PB300582.JPG
    PB300582.JPG
    14.3 KB · Views: 12
  • PB300585.JPG
    PB300585.JPG
    17 KB · Views: 9
  • PB300588.JPG
    PB300588.JPG
    14.3 KB · Views: 6
  • PB300590.JPG
    PB300590.JPG
    18.1 KB · Views: 15
Πάρε και άλλα :

Attachments

• PB300595.JPG
    PB300595.JPG
    15.8 KB · Views: 5
  • PB300594.JPG
    PB300594.JPG
    16.5 KB · Views: 4
  • PB300593.JPG
    PB300593.JPG
    16.4 KB · Views: 5
  • PB300592.JPG
    PB300592.JPG
    15 KB · Views: 5
  • PB300596.JPG
    PB300596.JPG
    17.1 KB · Views: 6
Και ότι άλλο εδώ είμαστε...

Ωχ μικρές βγήκαν , αν δεν φαίνονται καλά Στέργιε πες και τις ξανανεβάζω .

πωπω, ούτε μπορούσα να φανταστώ αυτή τη δυνατότητα! Αντί να κουβαλάς ένα κάρο χαρτιά ή ολόκληρο λαπτόπι παίρνεις ένα τέτοιο και είσαι καρατζετ!

Πρέπει να πάρω ένα σύντομα!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Καλωσόρισες και σε αυτό το Club.

Γιατί ...δεν μπορεί ...θα μπεις , τώρα που είδες .

Στέργιο αυτό είναι το σημαντικότερο...Πόσες φορές από όταν πήρα και εγώ το tytn έχω αφήσει το laptop σπίτι, ενώ παλιά το χρειαζόμουν πάντα μαζί μου...

Re: Απάντηση: Χωρίς επιστροφή.....

Στέργιο αυτό είναι το σημαντικότερο...Πόσες φορές από όταν πήρα και εγώ το tytn έχω αφήσει το laptop σπίτι, ενώ παλιά το χρειαζόμουν πάντα μαζί μου...

Που να δεις Κυριακο τον 2ο Τιτανα... Το Kaiser... Το πηρα εχθες και εχω παθει κατι...:speechless-smiley-0