Χωρις καπακια

Αν ακούει κάποιος καλύτερα χωρίς καπάκια, ίσως είναι και placebo (ψευδαίσθηση). Πολύ ενδιαφέρον έχει να διατυπώσει ο ίδιος παρατηρήσεις χωρίς να ξέρει. Πράγμα μάλλον αδύνατο. :chinese:

aviastos
αν αναφερεσαι σε εμενα για κατι δυστυχως δεν καταλαβαινω το τι, λιγο καλυτερη διατυπωση θα την εκτιμουσα. Διαβασε ομως το τι εγραψα και το τι γραφτηκαν για κλωβους Φαρανταυ, ισως να υπαρχει και μια ποιο σοβαρη εξηγηση απο το περιφημο placebo, αυτο ρωτουσα κιολας, αν καποιος εχει παρατηρησει οτι και εμεις. Η ειναι ψευδαισθηση!?
Tzimisce
υπαρχουν πολλα νηματα διπλα, δεν μπορω, δυστυχως, λογω ελλειψεως χρονου να κοιταζω για να βρω εναν Νικο. Μερικες φορες εκτιμω την σχολαστικη ακριβεια του τροπου διατηπωσεως και παραπομπης ενος Σκανδιναυου.

Απάντηση: Re: Χωρις καπακια

aviastos
αν αναφερεσαι σε εμενα για κατι δυστυχως δεν καταλαβαινω το τι, λιγο καλυτερη διατυπωση θα την εκτιμουσα ...
Φυσικά και δεν κάνω κάποιου είδους επίθεση.
Αν ακούει κάποιος ... ενδιαφέρον έχει να διατυπώσει ο ίδιος ...
Τη γνώμη μου είπα, μάλιστα με αμφιβολία (ίσως).
Πάντως δεν είναι τυχαίο που τόσοι κατασκευαστές λαμπάτων, τους προσφέρουν "ξεσκέπαστους". Οι αναμένες λάμπες "δίνουν". Είναι κάτι σαν feng shui. :o

Πιστεύω περισσότερο σε καταξιωμένες λύσεις

FN9233-96.jpg

που αποκλείουν (ή έστω μειώνουν) τις ηλεκτρικές - μαγνητικές παρεμβολές (τα καλώδια είναι και κεραίες) που "μπαίνουν" στις συσκευές από το καλώδιο τροφοδοσίας. :smileJap:

aviastos, απλα δεν καταλαβα τι εννοουσες στο ποστ #22#
VaSiLiS-T, υπαρχουν λεπτομεριες για αυτο το DVD-player?
Το εχει ακουσει καποιος διπλα στο digital?

aviastos, απλα δεν καταλαβα τι εννοουσες στο ποστ #22#
VaSiLiS-T, υπαρχουν λεπτομεριες για αυτο το DVD-player?
Το εχει ακουσει καποιος διπλα στο digital?

έχω 2 telemax (διαφορετικά ) και ένα digital και παίζουν σχεδόν ίδια μεταξύ τους , και τα 3 έχουν διαφορετική τοπολογία στο τυπωμένο πλην όμως το ίδιο τσιπακι και σχεδόν το ίδιο τροφοδοτικό και όλα ένα τελεστικό στην έξοδο .
επίσης φοράνε όλα τα ίδια τρανσπορτ

το μενού στην τηλεόραση είναι σχεδόν ίδιο με ελαφρές διαφορές

το δε ένα τελεμαξ το πήρα 11 ευρώ σε πολυκατάστημα αντί για ρέστα από τα γάλατα και τα χαρτιά υγείας της εβδομάδας .. ε αυτό παίζει τις κιθάρες καλύτερα από το wolfson dac

Παλιότερο telemax που είχα δοκιμάσει χωρίς οθόνη, παρόλο που φόραγε το ίδιο τσίπιο με το τότε bluesky δεν είχε καμμιά σχέση στον ήχο. Ηταν απόλυτα τσίγκινο.
Δεν συνέβει το ίδιο μ ένα Sony δεν θυμάμαι μοντέλο.

Τελικά κανένα δεν τα κατάφερε.

εχω και εγω ενα LG η Samsung δεν θυμαμαι τωρα καιαυτο με το Ζοραν του digital, αλλα δεν παιζει καλα. Μαλλον ειναι ο προγραμματισμος του τσιπ που κανει τον ηχο και οχι το ιδιο το τσιπ.

Για 11 (!!!) Ευρώ το δοκιμάζουμε. Από που;

Τελικά όλη η ιστορία φαίνεται ότι είναι στο σετάρισμα του DSP, πρέπει να εντοπίσουμε τον Κινέζο που τον έκανε. Πέρασε δώθε για ένα διάστημα ένα Toshiba SD270 πρώτης φουρνιάς, αλλά δίπλα στο BS μου, δεν...
Ίσως το "οθονάτο" telemax όμως να τον έχει βρει τον Κινέζο του. Αλήθεια, τώρα η οθόνη λέει και το κομάτι που παίζει, ή μου φαίνεται;