ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ...

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

...σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα, στο οποίο θα μπορούμε να βάζουμε διάφορες foto απο την καθημερινότητά μας, που νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να υπάρχουν εδω.
Ενα θέμα, δίχως θέμα δηλαδή ,που δεν είναι και απαραίτητο να διεκδικήσει oscar λήψης και φωτογραφικών μηχανών.
Ας ξεκινήσω πρώτος με μία πολύ πρόσφατη foto που τράβηξα απόψε αργά το απόγευμα απο ένα μεγάλο παράθυροτου σπιτιού μου εδω στο χωριό.Βεβαίως ακόμη δεν έχει τελειώσει το σπίτι,αλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρώ γρήγορα την μηχανή μου,να μπώ μέσα στο γιαπί γιά να προλάβω να κρατήσω αυτό που βλέπετε.
Ενας απέραντος κάμπος απο πορτοκαλιές και στο βάθος ,εκεί ανάμεσα στα βουνά και στο κάστρο(Λάρισα) του Αργους(δεν φαίνεται στην foto),το κόκκινο χρώμα του ήλιου ,καθώς αφήνει μιά ακόμη μέρα,λυπημένο γιά τις νέες φωτιές που ξεκίνησαν σήμερα στην Πελοπόννησο.

Attachments

• ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ±-ΓŽβ€”ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒ±ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒΌΓŽΒ± 25-7-2007.jpg
    ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ±-ΓŽβ€”ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒ±ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒΌΓŽΒ± 25-7-2007.jpg
    95.1 KB · Views: 54
Re: Απάντηση: ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ...

Το σήμα με τα 80χλμ κάτω δεξιά στην τελευταία μου χάλασε την φωτογραφία.
Δεν βαριέσαι....

Κι όμως αν το εξετάσεις αλλιώς είναι μια αντίθεση δείχνοντας την ''παρέμβαση'' του πολιτισμένου ανθρώπου στην παρθένα φύση.

Και μερικες απο εμενα. Ισως οχι ακριβως απο την καθημερινοτητα μου, αλλα σιγουρα χωρις θεμα...

Η πρώτη είναι από την παραλία στον μηλοποταμο (Πήλιο )
Και οι επόμενες από την Σαντορίνη..

Attachments

• SANTORINI (KAMARI).jpg
    SANTORINI (KAMARI).jpg
    90.7 KB · Views: 25
  • santorini 3.JPG
    santorini 3.JPG
    22.5 KB · Views: 30
  • SANTORINI 2.jpg
    SANTORINI 2.jpg
    47.3 KB · Views: 18
  • SANTORINI 1.JPG