χώροι για τις εκδηλωσεις μας

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,102
γιορτές πλησιάζουν και όλο και κάποια ωραία ταβέρνα ή αίθουσα εκδηλώσεων θα επισκεφτούμε ....οπότε με χαρά θα περιμένουμε εντυπώσεις σας ωστε να αποκτήσουμε ένα μπούσουλα με χώρους που εσείς θα μας προτείνετε για τις μελλοντικός μας συναντήσεις και εκδηλώσεις

σημειώστε διεύθυνση τηλέφωνο και χωρητικότητα ώστε οι διαχειριστες που έχουν επωμισθεί την διοργάνωση εκδηλώσεων να επικοινωνήσουν πιο εύκολα μαζί τους

σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων !!!!

Λαρρυ ολες οι αιθουσες Αριων ειναι καλες και με σοβαρους επαγγελματιες.
Εχω κανει γενεθλια της κορης μου εκει και οτι συμφωνησαμε το εκαναν.
Απο τιμες παιζει, αναλογα τι θα ζητησεις.
Επισης σοβαρος και με καλες τιμες ειναι ο Μουτσατσος που εχει το Πορτο Λεονε στον Προφητη Ηλια στον Πειραια .
Τηλέφωνα αν σε ενδιαφερει ,να ψαξω να βρω.

Καλα ασχετο αλλα στο Αττικο παρκο.....φιλοξενουν συνεστιασεις ......

Παρεα με μαιμουδες και φιδια θαναι ξεχωριστη εμπειρια.

Καλα ασχετο αλλα στο Αττικο παρκο.....φιλοξενουν συνεστιασεις ......

Παρεα με μαιμουδες και φιδια θαναι ξεχωριστη εμπειρια.

.....:flipout::flipout::flipout:ακόμα γελάω ρε Νατ, λές για το Pappas:ernaehrung004:

Λαρυ για Οριενταλ κατασταση στην Αναβυσο ειναι καλα?????? Αν υπαρχει ενδιαφερον ζητα το τηλ απο τον Αμαρ. που ειναι και κολλητος με τα παιδια! Νομιζω οτι μια 200αρια (ισως και παραπανω) ατομα τα περνει εκει.

Καλημέρα! Εμένα το αγαπημένο μου μαγαζί είναι το "ΡΑΚΑΔΙΚΟ". Είναι παρεϊστικο μαγαζάκι, με νοστιμότατους Κρητικούς μεζέδες και το ρακόμελο του τσακίζει :award:.... δεν έχει live μουσική, ξεκινάει με έντεχνα τραγούδια και το βραδάκι παλιά λαικά κομμάτια.
Αν θελήσει κάποιος να πάει Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο να πάρει οπωσδήποτε για κράτηση αλλιώς δεν θα βρει τραπέζι....

ΡΑΚΑΔΙΚΟ
Ζησιμοπούλου 79, Π. Φάληρο, 2109419686. Και μεσημέρι. 15-18.