Χώρος Γαμήλιων Δεξιώσεων

BGPVirus

Senior Member
7 August 2007
502
Maroussi
Το μήνυμα απευθύνεται σε όλους όσους ψάχνουν (όπως και εγώ) για το που θα κάνουν τη γαμήλια δεξίωση, σε όσους έβαλαν πρόσφατα την κουλούρα, αλλά και σε όσους γνωρίζουν και έχουν να προτείνουν κάποιο χώρο.

Μιλάμε πάντα για χώρο εντός Αττικής. Θα χαρώ πολύ να ακούσω προτάσεις.

Ευχαριστώ...

κατ αρχην να ζησετε φιλε!!! ενας πολυ ωραιος χωρος ειναι το Plaza hotel στην Αναβυσσο,πανω στο κυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... Ήδη περιεργάζομαι την πρότασή σου... Για να ρωτήσω και για τιμές, γιατί μου μοιάζει λίγο αλμυρό...

Σε ευχαριστώ και πάλι...

Αγαπητέ Γιάννη δεν με απασχολεί αυτό και τόσο... Ήδη ψάχνω προς Πάρνηθα που έχει πολλά μαζεμένα αλλά αν έχετε υπόψη σας κάτι αρκετά καλό και με καλές τιμές(κάτι που σας έκανε εντύπωση) θα το εκτιμούσα αν το μοιραζόσασταν μαζί μου. Ίσως πολλοί από εσάς (με την εμπειρία που έχετε αποκτήσει μετά το ψάξιμο) να έχετε να πείτε κάτι το οποίο μου διαφεύγει ή να έχετε να μου προτείνετε κάποιο χώρο που σας είχε κάνει εντύπωση.

Λοιπόν...πέρσυ που παντρέυτηκα 23 Σεπτεμβρίου και μετά απο μεγάλη έρευνα κατέληξα στο κτήμα Προμπονά στην περιοχή λίγο μετά απο την Νέα Μάκρη.
Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι μας.Διαλέξαμε την λύση του μπουφέ, η οποία μας κόστισε λίγο παραπάνω απο ότι πιάτο στο τραπέζι.
Πάρα πολύ καλές τιμές για το είδος (θα μιλήσω σε λίγο με την Αννα και θα σου πω στα σίγουρα)άψογο servis πολύ καλά φαγητά, πολύ καλή μουσική με τον dj που συνεργαζόταν και πάρα πολύ ωραίο μέρος.....μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και κυρίως δε νοιώσαμε ότι μας έπιασαν τον @#$!!

Λοιπόν...πέρσυ που παντρέυτηκα 23 Σεπτεμβρίου και μετά απο μεγάλη έρευνα κατέληξα στο κτήμα Προμπονά στην περιοχή λίγο μετά απο την Νέα Μάκρη.
Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι μας.Διαλέξαμε την λύση του μπουφέ, η οποία μας κόστισε λίγο παραπάνω απο ότι πιάτο στο τραπέζι.
Πάρα πολύ καλές τιμές για το είδος (θα μιλήσω σε λίγο με την Αννα και θα σου πω στα σίγουρα)άψογο servis πολύ καλά φαγητά, πολύ καλή μουσική με τον dj που συνεργαζόταν και πάρα πολύ ωραίο μέρος.....μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και κυρίως δε νοιώσαμε ότι μας έπιασαν τον @#$!!

Υπέροχα!
Επίσης, ειδικά για την περίσταση, εκτός από την πισίνα του κτήματος, σε πισίνα Probonas Bay μετατράπηκε ολόκληρο το κτήμα και, με μαγιό ή χωρίς, έφευγες μουσκίδι!!!!!
Αχ! τί αναμνήσεις!..:jester:

Σε ευχαριστώ μόνο και μόνο για το ενδιαφέρον...

Καταλαβαίνεις ότι έχω ψιλοξεκινήσει να "τρεχω" και προβλέπω πολύ ψάξιμο για πάρα πολλά πράγματα που ακόμα και τώρα μου διαφεύγουν(όσον αφορα τις λεπτομέρειες του γάμου)... Δεν θέλω να το αφήσω για την τελευταία στιγμή και γι'αυτο ξεκινάω από τώρα.

Σε ευχαριστώ και πάλι...

Αλήθεια Γιάννη αν θυμηθείς τιμή παρακαλώ ενημέρωσέ με... Το ψάχνω και εγώ...

Ευχαριστώ Έλενα...

Τρέχω τρελλά με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω να σου γράψω λεπτομέρειες. Σου στέλνω πμ με το τηλ. μου, αν θες να με πάρεις να σου τα πω αναλυτικά.

Πρόσφατα ήμουν καλεσμένος σε έναν εξαιρετικό χώρο για το γαμήλιο δείπνο.
Μιλάω για παραθαλάσσιο χώρο του island, εκπληκτική θέα, απίστευτος μπουφές και ένα σούρουπο χάρμα ειδέσθε.

Στο Plaza Resort στην Παλαια Φωκαια παντρευτηκα προσφατα και ειναι σε πολυ ατμοσφαιρικη τοποθεσια, διπλα στο κυμα. Σου επισυναπτω 2 φωτο για να παρεις μια ιδεα:

Πρόσφατα ήμουν καλεσμένος σε έναν εξαιρετικό χώρο για το γαμήλιο δείπνο.
Μιλάω για παραθαλάσσιο χώρο του island, εκπληκτική θέα, απίστευτος μπουφές και ένα σούρουπο χάρμα ειδέσθε.

Προσυπογράφω... Πολύ όμορφο μέρος (τιμές δεν ξέρω αλλά αξίζει)

Προσυπογράφω... Πολύ όμορφο μέρος (τιμές δεν ξέρω αλλά αξίζει)

Εξαιρετικό μέρος το Island. Τιμή ανάλογα με το τι θα επιλέξεις. Ανα άτομο γύρω στα 100 . Δοκίμασε μέσω Intercatering να το κλείσεις ίσως πετύχεις καλύτερη τιμή. Πρόσεξε τα παράλογα extra (πχ για να βάλεις ασπρο κάλυμμα στις καρέκλες είναι extra). Ανάλογα με το μπουφε ανεβαίνει και η τιμή.

100 θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά χρήματα.Εγω δεν μιλάω γιά τέτοιες τιμές..ούτε καν τα μισά.Αν ο άνθρωπος χριάζεται να ξεπουληθεί γιά να κάνει έναν γάμο άστα να πάνε.Αυτο το λέω γιατί τέθηκε και θέμα οικονομικό.Με τόσα πολλά χρήματα φυσικό είναι να βρείς αρκετά μέρη.Η δυσκολία είναι να βρείς κάτι οικονομικό και πολύ καλό.

Re: Απάντηση: Χώρος Γαμήλιων Δεξιώσεων

100 θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά χρήματα.Εγω δεν μιλάω γιά τέτοιες τιμές..ούτε καν τα μισά.Αν ο άνθρωπος χριάζεται να ξεπουληθεί γιά να κάνει έναν γάμο άστα να πάνε.Αυτο το λέω γιατί τέθηκε και θέμα οικονομικό.Με τόσα πολλά χρήματα φυσικό είναι να βρείς αρκετά μέρη.Η δυσκολία είναι να βρείς κάτι οικονομικό και πολύ καλό.

Γιάννη, καλό και οικονομικό στις μέρες είναι εξαιρετικά δύσκολο-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χώρος Γαμήλιων Δεξιώσεων

Γιάννη, καλό και οικονομικό στις μέρες είναι εξαιρετικά δύσκολο-bye-

Μα ακριβώς γιά αυτό πρότεινα αυτο που πρότεινα, μιά και νομίζω ότι πληρεί όλλες τις προυποθέσεις.

Παιδιά αρχικά θα ήθελα να πω ότι έχω μείνει άφωνος από την ανταπόκρισή σας και πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω...

Γιάννη έψαξα μέσω internet για το κτήμα Προμπονά αλλά έχει "πέσει" το site του να πάρει η ευχή και δεν μπορώ να βρω πληροφορίες.

Επειδή ο γαμος θα γίνει 4/5/08 με αγχώνει λίγο το κτήμα(αν και λύσεις μπορούν να βρεθούν με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια) σε περιπτωση βροχής...

Για τιμές άνω των 40 δεν το σηζητώ. Δεν θέλω να διαθέσω τόσα χρήματα. Έχω ακούσει για το Island τα καλύτερα αλλά έχει και πολύ υψηλές τιμές.

Γενικά από αυτά που μου έχετε υποδείξει κοιτάζω επιπλέον και ξενοδοχεία που κάνουν γαμήλιες δεξιώσεις και σε "ημι-υπαίθριους" χώρους δίπλα σε πισίνα, κήπο κλπ

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...

Στο Plaza Resort στην Παλαια Φωκαια παντρευτηκα προσφατα και ειναι σε πολυ ατμοσφαιρικη τοποθεσια, διπλα στο κυμα. Σου επισυναπτω 2 φωτο για να παρεις μια ιδεα:

Καταπληκτικό μέρος... Μπορείς μήπως να μου πεις που βρίσκεται η Παλαιά Φώκαια και μια ενδεικτική τιμή (στο περίπου, αν επιτρέπεται βέβαια)

Καταπληκτικό μέρος... Μπορείς μήπως να μου πεις που βρίσκεται η Παλαιά Φώκαια και μια ενδεικτική τιμή (στο περίπου, αν επιτρέπεται βέβαια)

Ειναι στην παραλια της Αναβυσσου. Τιμες εξαρταται απο το μενου, αλλα ως 5στερο ξενοδοχειο δεν ειναι φτηνο. Υπολογισε 50-100 ευρω το ατομο + 12 ευρω τα ποτα (open bar).Το φαι παντως ειναι επιπεδου καλου εστιατοριου και οχι τυπικου catering..
Καλο παντως ειναι να παρεις τηλ. 22910 75000.