Χώρος Γαμήλιων Δεξιώσεων

Ειναι στην παραλια της Αναβυσσου. Τιμες εξαρταται απο το μενου, αλλα ως 5στερο ξενοδοχειο δεν ειναι φτηνο. Υπολογισε 50-100 ευρω το ατομο + 12 ευρω τα ποτα (open bar).Το φαι παντως ειναι επιπεδου καλου εστιατοριου και οχι τυπικου catering..
Καλο παντως ειναι να παρεις τηλ. 22910 75000.

+1 ειναι αυτο που σου εγραψα στο ποστ Νο2 ...θα περασετε παρα πολυ καλα καμια σχεση με κτηματα και αγροκτηματα ..θαλασσα θαλασσα και θαλασσα

I' ll check this out... Ας ελπίσουμε σε καλύτερες τιμές λόγω δίσεκτου έτους... Ευχαριστώ πολύ παιδιά και πάλι...

Δε νομίζω πάντως να βρεις εύκολα στα λεφτά που ψάχνεις (μέχρι 40 / άτομο), τουλάχιστον στην Αττική. Κοντά στα 50-60 και πολύ όμορφα είναι στον Πολυχώρο Αθηναίδα πίσω από το Γκάζι. Είναι και κλειστός χώρος. Και το κτήμα Βορρέ είναι ωραίο, αλλά πιο ακριβό (και ανοιχτός και κλειστός χώρος).

Στη θέση σου, με τίποτα δε θα ρίσκαρα να πάω σε κτήμα 4 Μαίου!

Και μένα αυτό με τον εξωτερικό χώρο με προβληματίζει περισσότεραο απ' όλα. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος μέχρι εκείνη την ημέρα. Αν και βρήκα μια εταιρία που νοικιάζει σκέπαστρα και είναι stand by σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης και κοστίζει 400 . Βέβαια αν δεν τύχει τίποτα πάνε τσάμπα τα 400 ...

Όσο για αυτό που λες με την τιμή, έχω βρει απίστευτα χαμηλές τιμές(18-30 ) σε πολύ αξιόλογους χώρους. Δεν έχεις δίκιο...

Προτιμώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα στο γαμήλιο ταξίδι μου παρά στο τραπέζι(στο οποίο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, και το οποίο διαρκεί το πολύ 5 ώρες)

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο μία φίλη μου παντρεύτηκε με πολιτικό στο άλσος Καισαριανής (μετακινήθηκε αναπληρωτής του Δημάρχου για την περίσταση!!! Ω, ναι! και Σάββατο βράδυ μάλιστα! ) και μετά έκαναν το γεύμα μεσα στον χώρο που υπάρχει εκεί για συνεστιασεις κλπ. επειδή ο γάμος έλαβε χώρα την ίδια απίστευτη μέρα με τον γάμο του Γιάννη και της Άννας (την ημέρα που ο Θεός είπε ν'ανοίξει τη βρύση! ). Αν δεν είχε βρέξει, θα το είχαν κάνει έξω στο δάσος.
Εμένα μου άρεσε γιατί πρώτη φορά άκουσα να γίνεται πολιτικός γάμος Σαββατόβραδο. Εύγε!

Home sweet home...
Μετά από έρευνα αγοράς, το 2004 που παντρεύτηκα κατέληξα να κάνω τη δεξίωση στο σπίτι μου.
Αρνιά από το χωριό της γυναίκας μου, άπειρα τυροπιτοειδή/μπόμπες/πουγκιά κλπ, βαρελίσια μπύρα, μπόλικα κρασιά και 2 μέρες μακρυά από το σπίτι για να το καθαρίσουν. :)
Στο λογαριασμό βάλε και δύο Klipsch που κάηκαν και είσαι μέσα.

Μου στοίχησε κάπου στα 1000 ευρώ για 200 άτομα περίπου αλλά είχα πολλές καβάτζες λόγω παλαιών αμαρτιών (DJ δεν πλήρωσα π.χ.)

Βέβαια είναι δύσκολο αν δεν διαθέτεις μεγάλο σπίτι ή κήπο, αλλά πίστεψέ με, όλοι οι καλοί χωράνε! :)

Απάντηση: Re: Χώρος Γαμήλιων Δεξιώσεων

Όσο για αυτό που λες με την τιμή, έχω βρει απίστευτα χαμηλές τιμές(18-30 ) σε πολύ αξιόλογους χώρους. Δεν έχεις δίκιο...

Τι περιλαμβάνουν τα λεφτά που λες; Χώρο; Φαγητό (μπουφέ); Ποτά; Τούρτα;

Χώρο+Φαγητό(όχι μπουφέ)+Τούρτα+Dj+Ποτά απεριόριστα...

Δεν θυμάμαι αν είναι μέσα ο στολισμός των τραπεζιών...

Υ.Γ:Ακόμα ψάχνω βέβαια...

Τότε όντως πέφτω έξω! Μου φαίνονται πολύ λίγα (για Αττική πάντα μιλάω!) και μπράβο σου που βρήκες και όμορφους χώρους που σε καλύπτουν.