Χώρος, Υγρασία, Air Condition, Τσιγάρα κτλπ

13 March 2007
688
Βόλος
Μιας και έχω αρχίσει να γεμίζω τον χώρο μου με ενισχυτές/ηχεία τηλεόραση LCD κτλπ,
και μη έχωντας το προνόμιο να κάνω λάθη που θα κοστίσουν (μιας και είμαι φοιτητής) ,
θα ήθελα να ρωτήσω υπο τί συνθήκες χώρου μπορεί να υπάρξουν προβλήματα.

Το σπίτι που κατοικώ είναι ημι-υπόγειο, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή υγρασία,
χρησιμοποιώ κατα καιρούς την λειτουργία αφύγρανσης του A/C , και γενικά λειτουργώ το A/C για θέρμανση.
Επίσης - δυστηχως, οι φίλοι μου καπνίζουν... μπορούν κάποιες απο αυτές τις συνθήκες να εππηρεάσουν
την τηλεόραση/ηχεία/ενισχυτή μακροχρόνια;

Ευχαριστώ -bye-

Η κάπνα και το παράγωγό της η πίσσα επηρεάζει τον φακό της δέσμης λέιζερ του CDp και δημιουργεί πρόβλημα σε ηχεία ηλεκτροστατικού τύπου (πάνελ).

Το καλό είναι ότι με ένα καθαρισμό (στο service κατά προτίμηση) όλα επανέρχονται όπως πρώτα.

δηλαδη ανησυχεις περισσοτερο για την μακροχρονια επιδραση των συνθηκων που περιγραφεις στα μηχανηματα σου απο οτι στον εαυτο σου ?

δηλαδη ανησυχεις περισσοτερο για την μακροχρονια επιδραση των συνθηκων που περιγραφεις στα μηχανηματα σου απο οτι στον εαυτο σου ?

:grandpa::grandpa::grandpa:

Απάντηση: Re: Χώρος, Υγρασία, Air Condition, Τσιγάρα κτλπ

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: