Χρειαζομαι βοηθεια για αγορα τηλεορασης..!!!

Καλησπερα σας....το καλοκαιρι αγορασα την 47lb650v εχω μεγαλο θεμα με τις τηλεορασεις το εχω σαν σπορ και ειμαι κολλημενος....το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο που δεν ξερω ποιιος ειναι ισως το 3d ειμαι fun της LG μπαινω καθε μερα ομως και διαβαζω οτι η lg δεν ειναι τοσο καλες οσο τις samsung και θα ηθελα να σας κανω 2-3 ερωτησεις παρακαλω πολυ....λοιπον σκευτομε να παρω ενα home cinema lg τωρα στα 450 ευρω πολυ αξιολογο απο τις κριτικες τσεκαρισμενο κιολας και λεω τωρα....να αγορασω το home cinema η να αλλαξω τηλεοραση και βλεποντας και κανοντας...? η αληθεια ειναι πως 1 χιλιαρικο το δινω αλλα θα ηθελα να ειναι και τελευταιο χιλιαρικο που δινω για τηλεοραση για μερικα χρονια ακομα τουλαχιστον....περιμενω βοηθεια....

Φίλε μου , αν μου επιτρέπεις , το θέμα σου είναι απλά και μόνο υπερκαταναλωτικό ( είδες εγώ ο ψυχολόγος χα!χα! ). Πέρα από τα αστεία, αν δεν έχεις θέμα με τη τηλεόρασή σου , πέρα από αυτό που έχουμε όλοι με το ίδιο χόμπι, δηλαδή να αποκτούμε το ότι καινούργιο και καλύτερο, να κάτσεις εκεί που είσαι όσο αφορά το θέμα τηλεόρασης και να μη νοιάζεσαι αν λέμε η λένε ότι οι LG δεν είναι καλές. Αν εσύ μέχρι τώρα είσαι οκ, τότε τι ψάχνεσαι; Για να μπεις ίσως σε άλλους μπελάδες; Να δεις την αλλαγή της , όταν υπάρχει λόγος σοβαρός.
Τώρα αν ντε και καλά σε τρώει η τσέπη σου και θες να ξοδευτείς και δεν έχεις Home cinema, πήγαινε να πάρεις να καλύψεις αυτή την έλλειψη και να έχεις πιο ολοκληρωμένο το οπτικοακουστικό σου σύστημα.
Εξάλλου ο κατάλληλος καιρός για νέα τηλεόραση, για όποιον δεν έχει λόγο να αλλάξει τώρα, θα είναι σε περίπου 1 με 2 χρόνια που θα έχει ξεκαθαρίσει για καλά το τοπίο με τις νέες τεχνολογίες ( 4Κ, 8Κ, OLED, νέα συστήματα LED και δε ξέρω και γω τι άλλο ). Πιστεύω λοιπόν πως μέχρι τότε, καλώς εχόντων των πραγμάτων , μια χαρά θα είσαι με τη τηλεόρασή σου, διότι αν αλλάξεις τώρα ( μετά από 5 μήνες περίπου που τη πήρες!!!!!!!!!!!!!! ) σε βλέπω σε κανά χρόνο πάλι να τρέχεις και τότε θα την έχεις άσχημα.
Πολύ πολύ φιλικά λοιπόν , κάτσε από θέμα τηλεόρασης όπως έισαι!

+1
Φίλε μου , αν μου επιτρέπεις , το θέμα σου είναι απλά και μόνο υπερκαταναλωτικό ( είδες εγώ ο ψυχολόγος χα!χα! ). Πέρα από τα αστεία, αν δεν έχεις θέμα με τη τηλεόρασή σου , πέρα από αυτό που έχουμε όλοι με το ίδιο χόμπι, δηλαδή να αποκτούμε το ότι καινούργιο και καλύτερο, να κάτσεις εκεί που είσαι όσο αφορά το θέμα τηλεόρασης και να μη νοιάζεσαι αν λέμε η λένε ότι οι LG δεν είναι καλές. Αν εσύ μέχρι τώρα είσαι οκ, τότε τι ψάχνεσαι; Για να μπεις ίσως σε άλλους μπελάδες; Να δεις την αλλαγή της , όταν υπάρχει λόγος σοβαρός.
Τώρα αν ντε και καλά σε τρώει η τσέπη σου και θες να ξοδευτείς και δεν έχεις Home cinema, πήγαινε να πάρεις να καλύψεις αυτή την έλλειψη και να έχεις πιο ολοκληρωμένο το οπτικοακουστικό σου σύστημα.
Εξάλλου ο κατάλληλος καιρός για νέα τηλεόραση, για όποιον δεν έχει λόγο να αλλάξει τώρα, θα είναι σε περίπου 1 με 2 χρόνια που θα έχει ξεκαθαρίσει για καλά το τοπίο με τις νέες τεχνολογίες ( 4Κ, 8Κ, OLED, νέα συστήματα LED και δε ξέρω και γω τι άλλο ). Πιστεύω λοιπόν πως μέχρι τότε, καλώς εχόντων των πραγμάτων , μια χαρά θα είσαι με τη τηλεόρασή σου, διότι αν αλλάξεις τώρα ( μετά από 5 μήνες περίπου που τη πήρες!!!!!!!!!!!!!! ) σε βλέπω σε κανά χρόνο πάλι να τρέχεις και τότε θα την έχεις άσχημα.

Ο ήχος σε ένα home cinema είναι εξίσου σημαντικός όσο και η εικόνα. Οι περισσότεροι δεν δίνουν και πολύ σημασία και αυτό είναι λάθος. Τα δισκάκια πλέον περιέχουν απίστευτη πολυκάναλη πληροφορία. Με ένα σωστά στημένο σύστημα ηχείων και έναν καλό ενισχυτή αλλάζει εντελώς η κινηματογραφική αίσθηση στο σπίτι. Πάρε το HC και αν μπορείς δώσε και περισσότερα χρήματα για ηχεία.

καλα σου λεει ο leonid...εμας να λυπασαι που ψειριζουμε το καθετι και εχουμε γινει αχορταγοι...εαν εισαι ευχαριστημενος τοτε ειναι ευλογια..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο ήχος σε ένα home cinema είναι εξίσου σημαντικός όσο και η εικόνα. Οι περισσότεροι δεν δίνουν και πολύ σημασία και αυτό είναι λάθος. Τα δισκάκια πλέον περιέχουν απίστευτη πολυκάναλη πληροφορία. Με ένα σωστά στημένο σύστημα ηχείων και έναν καλό ενισχυτή αλλάζει εντελώς η κινηματογραφική αίσθηση στο σπίτι. Πάρε το HC και αν μπορείς δώσε και περισσότερα χρήματα για ηχεία.

συμφωνω απολυτα...πρωτα αγορασα home cinema και μετα εβαλα τηλεοραση...πλεον μια τηλεοραση δεν μπορει να υποστηριξει αξιοπρεπη ηχο ιδιαιτερα εαν ειναι μια μεγαλη τηλεοραση ενα home cinema ειναι απαραιτητο και οντως κανει μεγαλη διαφορα..εξαλου δεν κανουν και μια παριουσια και πολλα πακετα εχουν ραδιο usb και bluray οποτε κανει και την δουλεια που το θελει και η γυναικα...(ξεσκονιζω και ακουω ραδιο)

+1 και εγώ στον τομέα ήχο... Μόνη παρατήρηση να αποφύγεις τα all in one συστήματα (όπως το LG που αναφέρεις) και να στραφείς στη λύση κομμάτι- κομμάτι που θα σου δώσει ήχο αντάξιο των προσδοκιών σου. Μόνο αρνητικό το σχετικά υψηλότερο budget σε σχέση με τα φθηνά all in one συστήματα.
Τηλεόραση άλλαξε όταν έρθει ο "καιρός" (δλδ αργεί ακόμη).

Θα σου έλεγα να μη βασίζεσαι τόσο σε κριτικές και βραβεία αλλά να βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια την απόδοση των τηλεοράσεων πως αποδίδουν σε διάφορα σήματα και ιδιαίτερα στα απλά ψηφιακά της digea. Θεωρώ οτι σε αυτά τα σήματα oi Sony έχουν σαφώς καλύτερα tuner και upscaling με αποτέλεσμα η είκονα να είναι ευδιάκριτα καλύτερη.