ΔΓ/ΔΑΑπό μάρκες ποιοί είναι καλοί; Οι Vincent είναι καλύτεροι από τους Rotel;
και καλά κάνουν! Αρκεί να "σπρώχνουν" αυτούς τους class D που αξίζουν. Από προσωπική πάντα εμπειρία μιλώ, όπου τον καλύτερο ήχο που είχα στο σύστημά μου τον απέκτησα με τους Hypex NC400 (αφού έχω χρησιμοποιήσει Musical Fidelity, Unison Research, Audia Flight, Ωmega amps). Άσε που δεν ανεβάζουν και τον λογριασμό ρεύματος χα χα........οι μαγαζατορες έχουν μια ταση να σπρώχνουν τάξη d,αυτα ειναι για τα ψηφιακά![]()
Θες να μου πεις οτι ακουσες καλύτερο ήχο σε βυνιλιο με αυτον που αναφέρεις;και καλά κάνουν! Αρκεί να "σπρώχνουν" αυτούς τους class D που αξίζουν. Από προσωπική πάντα εμπειρία μιλώ, όπου τον καλύτερο ήχο που είχα στο σύστημά μου τον απέκτησα με τους Hypex NC400 (αφού έχω χρησιμοποιήσει Musical Fidelity, Unison Research, Audia Flight, Ωmega amps). Άσε που δεν ανεβάζουν και τον λογριασμό ρεύματος χα χα...
τι εννοείς;Θες να μου πεις οτι ακουσες καλύτερο ήχο σε βυνιλιο με αυτον που αναφέρεις;
Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε σχέση με τους υπόλοιπους ενισχυτες που αναφερες οτι είχες.τι εννοείς;
ρώτα την τιμή της D του mm .......Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε σχέση με τους υπόλοιπους ενισχυτες που αναφερες οτι είχες.
Πήρες καλυτερο ηχο απο αυτον που αναφερες που είναι τάξη d;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.