Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Οταν λεω απαγορευτικο κοστος εννοω για ΜΕΝΑ, και δεν πηρα τιμη 15ε οταν οι ιμανες εχουν 35ε , οταν θα ανεβω στα 140 για phono ΔΕΝ θα δωσω κι αλλα 125 για σερβις...προτιμω να ξεκουραστει γι αλλα 20χρονια...
Οταν λεω απαγορευτικο κοστος εννοω για ΜΕΝΑ, και δεν πηρα τιμη 15ε οταν οι ιμανες εχουν 35ε , οταν θα ανεβω στα 140 για phono ΔΕΝ θα δωσω κι αλλα 125 για σερβις...προτιμω να ξεκουραστει γι αλλα 20χρονια...
Δεν σου κανω παρατηρηση βρε,απο περιεργεια ρωτησαMην παρεξηγηθώ εννοείται αυτά που μπορει να κανει μονος του να τα κανει ! εμενα το μοτερ δεν γυρναγε γρηγορα δηλ με το χερι δεν γυριζε γρηγορα για αυτό και εχανε στροφες και μου ειπε ο τεχνικος ότι εφτιαξε τα κουζινετα του μοτερ στο λεω ετσι όπως μου το ειπε και οντως εγινε δουλεια διοτι τωρα εκει που είναι το pitch adj πιανει ακριβως στην μεση και στο + παιζει πιο γρηγορα και στο - παιζει πιο αργα ενώ πριν το στροβοσκοπιο εμενε ισιο στο τερμα + και οι στροφες τρεχαν! απλως λεω ο φιλος να το παει στο τεχνικο διοτι μπορει να δει κατι χωρις ο ιδιος να το γνωριζει αλλα όλα αυτά σε ένα λογικο κοστος ! όπως και εγω εάν που ελεγε ο τεχνικος μου ζηταγε παπαδες δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια το πικαπ που εχω δεν αξιζει ουτε 100 ευρω ! :a0210:
phono έχει και με 20 ευρώ.
Ιμάντες με 2.
Αρκεί να θέλεις να ψάξεις. Αλλά μάλλον δεν θέλεις.
Αυτή η μηδενιστική λογική μου είναι ακατανόητη.
Φυσικα και μπορείς να το αφήσεις στην άκρη.
Ακόμα καλύτερα μπορείς να το πετάξεις εντελώς.
Αν ξαναδεις τη φωτο που εβαλα φαινεται ενα αρχικο κοψιμο δηλ. ετοιμαζεται να κοπει, γι αυτο λεω να παρω το σετ , υπάρχει και απο uk το σετ στα 11 αλλά χωρις δοντακια.
Οσα βιντεο εχω δει για τη συντήρηση δεν ειδα για λαδι στο "πηγάδι" που λεγατε, τα υπολοιπα οκ.
Παντως ξεκινησα για phono και βλεπετε ποσα αλλα παρουσιαζονται και που μπορει να φτασει το κοστος...
vlad ειχες δεν ειχες μου εφτιαξες παλι την διαθεση τι να πω!! δινεις ωραια κινητρα εισαι ωραιος !:2thumb22sup:αν δεν φτιαξεις το πικαπ που θα ακους τετοιες υπεροχες δισκαρες;;;;;
View attachment 164527
..............η μουχλα απο τα εξωφυλλα ειναι..............................και αυτή η μηρωδια .......
Αυτό δεν είναι το Dual που έχεις;Οσα βιντεο εχω δει για τη συντήρηση δεν ειδα για λαδι στο "πηγάδι" που λεγατε, τα υπολοιπα οκ.
..