Χρειάζομαι τα φώτα σας!

aspa85

New member
23 November 2016
6
Καλησπερα!black friday αυριο μεγαλη μερα 😂! Αστειακι! Λοιπον θα ηθελα τη βοηθεια σας καθ'οτι εχω μπερδευτει απειρα! Ενδιαφερομαι για τηλεοραση 50-55 ιντσες. Ισως οι 55 μου φαινονται πολλες. Η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 3 μετρα. Η χρηση της προοριζεται για ταινιες μεσω ιντερνετ (ενος αποκωδικοποιητη που θελει ο ανδρας μου αλλα δε ξερω ποιος ειναι),αθλητικα μεσω nova και ote tv κ λιγο ps. 4k αξιζει? Το μπατζετ ειναι γυρω στα 600-700 ευρω αν υπαρχει κατι καλο. Απο κει κ περα ας ανεβαινουμε με φειδώ 😊! Σας ευχαριστω εκ των προετερων κ συγγνωμη για το μεγαλο ποστ!περιμενω προτασεις σας!

Re: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

Καλώς ήρθες,
55" και λίγες είναι για την απόσταση και τη χρήση που τη θέλετε. Υπολόγισε και τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω στις ταινίες και θα δεις ότι μια 60" είναι προτιμότερη.
Μιας και είναι σπάνιες όμως θα σου πω να έχεις το νου σου αν βγει σε προσφορά η Samsung 60j6200

4Κ για την απόσταση σας δεν είναι ότι καλύτερο γιατί για να το αποκτήσετε στο budget σας θα θυσιάσετε την κίνηση.

Γενικά έχετε υπόψη ότι οι σειρές των 4Κ τηλεοράσεων που ξεκινούν απο 7 και πάνω (9 στις Sony) είναι οι πραγματικά
καλές και όπως θα δείτε απλησίαστες..

60 μου φαινεται πααααρα πολυ! Οι 4κ σε τι αποσταση διακιολογειται?επισης τα hz θα ηθελα να ρωτησω πως καταλαβαινουμε ποια ειναι τα πραγματικα?

Δες εδώ για την απόσταση:

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

και εδώ για τα Hz. Οι εταιρίες δεν ανακοινώνουν τα πραγματικά οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πριν τρέξουμε κάποια τεστ.
Μια απλή λίγο "μπακαλίστικη" λύση είναι στο κατάστημα, αν υπάρχει ανοικτό το μοντέλο, να μπείς στο μενού ρυθμίσεις εικόνας και να δεις στο Auto Motion Plus (Samsung), Motionflow (Sony), TruMotion (LG), Motion Picture Setting (Panasonic) αν έχει και τις 2 επιλογές dejudder και deblur. Αν δεν έχει το deblur είναι 50Hz

Σ ευχαριστω πολυ ducksong για τη βοηθεια σου! Μελετησα λιγο κ το πινακα που μου επισυναψες. Αν ηθελα και 4κ και να μη θυσιασω εννοειται τη κινηση τι θα μου προτεινατε?

Σ ευχαριστω πολυ ducksong για τη βοηθεια σου! Μελετησα λιγο κ το πινακα που μου επισυναψες. Αν ηθελα και 4κ και να μη θυσιασω εννοειται τη κινηση τι θα μου προτεινατε?
μια σωστη λυση ειναι μια 55ks7000...σημερα black fridays επεσε στα 1000 ευρω...

Καλημερα!ενημερωνω πως ακομα δεν εχω παρει τηλεοραση καθ`οτι γεννησα το πριγκιπα μου κ χαθηκαμε λιγο στο χρονο! Εχετε λοιπον να μου προτεινετε κ κπ αλλο μοντελο ως εναλλακτικη καθως αρχιζουν κ οι εκπτωσεις γενικα???ευχαριστω!!!

Μακαρι να ηξερα να σου πω. Το μοντελο με μπερδευει ετσι οπως αναγραφεται.τσσκαρι το λονκ που μου εχουν βαλει μηπως τη βρεις