Ενα μεγάλο γειά σε όλους. Θέλω να αγοράσω ενισχυτή και διαθέτω 500 . Θα ήθελα την βοήθεια σας οσο αφορά την επιλογή αυτή. Εχω βρεί ενα μεταχειρισμένο Cambridge Audio Azur τον 650r. Είναι καλή επιλογή ο συγκεκριμένος σε αυτά τα χρήματα ή έχει τα χρονάκια του; Πάιζει ρόλο το αν υποςτηρίζει τις φόρμες ήχου THX και ΤΗΧ 2; Με αυτά τα χρήματα μπρορώ να αγοράσω ίσως κάτι πιο σύγχρονο; Να κοιτάξω για κάποιο άλλο μηχάνημα; Απο ηχεία δεν εχω κάτι, σκέφτομαι να αγοράσω τα Mordaunt Short Alumni 5.1. Θα ήθελα, οσο γίνεται, ποιοτικό ήχο για ταινίες και μουσική. Για ολο το πακέτο θέλω να διαθέσω ενα ποσό στα 1.500 . Να σημειώσω οτι πιο πρίν είχα ενα Bose 321 Series 3. Σαν ηχητικό αποτέλεσμα ήμουν ικανοποιημένος τουλάχιστον απο καθαρό ήχο. Στο παρελθόν σκέφτηκα να αγοράσω το Bose Acoustimass 10 Series 3 και να το κουμπώσω πάνω σε ενα ενισχυτή αλλά πιστεύω οτι μπορώ να βρω το ίδιο ποιοτικό ήχο και απο κάποιο άλλο ηχητικό σύνολο. Η οποιδήποτε βοήθειά σας θα ήταν πολύ συμαντική για εμένα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλους σας!!!