Χρειαζομαι το Powerstrip?

zpapacha

New member
Καταρχην καλημερα :) Μια ερωτηση... Ενδεχομενως να εχει ερωτηθει το ιδιο πραγμα ... αν και με μια γρηγορη ματια στο περιεχομενο της κατηγοριας HTPC δεν βρηκα κατι.

Εχω μια καρτα γραφικων RADEON 9800 XT η οποια υποστηριζει 1280x720 στα 50 και 60 Hz. Για να αξιοποιησω στο μεγιστο το προβολεα μου, χρειαζομαι οντως το powerstrip για customised λυση?

Ο προβολεας ειναι Benq 8720 και παιζω με to setup: zoom ffdshow dscaler reclock

ποια ειναι η γνωμη σας?

Ευχαριστω,
Ζωης

Καταρχην καλημερα :) Μια ερωτηση... Ενδεχομενως να εχει ερωτηθει το ιδιο πραγμα ... αν και με μια γρηγορη ματια στο περιεχομενο της κατηγοριας HTPC δεν βρηκα κατι.

Εχω μια καρτα γραφικων RADEON 9800 XT η οποια υποστηριζει 1280x720 στα 50 και 60 Hz. Για να αξιοποιησω στο μεγιστο το προβολεα μου, χρειαζομαι οντως το powerstrip για customised λυση?

Ο προβολεας ειναι Benq 8720 και παιζω με to setup: zoom ffdshow dscaler reclock

ποια ειναι η γνωμη σας?

Ευχαριστω,
Ζωης

Μιας και ανέφερες το zoom, μπορείς με την χρήση αυτών των φίλτρων να κάνεις full screen και να βάλεις και υπότιτλους???? Εμένα μου κρασάρει!

Ευχαριστώ!

Ο Catalyst δεν σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις custom ανάλυση?

Δεν εχω δοκιμασει customised αναλυσεις με τον catalyst αφου στις προκαθορισμενες αναλυσεις εδινε την 1280x720 με 50 ή 60 Hz.

Επειδη ειχα και εγω καποια προβλήματα με το zoom, αυτο που εχω αλλαξει σε σχεση με το setup που προτεινεται σε αντιστοιχο thread του forum ειναι να επιλεξω VMR9 windowless αντι VMR9 renderless στο menu του zoom. Από τοτε ειχα full screen χωρις προβλήματα.

Ζωης

Ζώη σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα δεν μου κρασάρει σε full screen.

Θέλω να με βοηθήσεις και κάπου αλλού αν μπορείς σε παρακαλώ.

Έχω κατεβάσει υπότιτλους οι οποίοι είναι συγχρωνισμένοι και παίζουν θαυμάσια με τον media player classic. Όταν όμως τους βάζω με directvobsub στον zoom (ή και στον KMPlayer) δεν συγχρωνίζονται καθόλου καλά. Εσύ χρησιμοποιείς υπότιτλους? Γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ.

Nectar, Δεν εχω ασχοληθει με υποτιτλους. Ειχα δοκιμασει στο παρελθον (vobsub etc.) αλλα τα παρατησα γιατι ηταν χρονοβορο. Ισως καποιο αλλο μελος μπορεί να σε βοηθησει.

Ζωης

Το renderless το χρησιμοποιούμε για καλύτερη κίνηση και με αυτο δεν θα έπρεπε να έχετε προβλημα με το zoom, έχετε ελεγξει τις άλλες ρυθμίσεις;
Το powerstrip το χρειαζόμαστε για το gamma 2,2 και τα custom timings που ειδικά στον 8720 έχουν ως αποτέλεσμα άριστη κίνηση...

Το renderless το χρησιμοποιούμε για καλύτερη κίνηση και με αυτο δεν θα έπρεπε να έχετε προβλημα με το zoom, έχετε ελεγξει τις άλλες ρυθμίσεις;
Το powerstrip το χρειαζόμαστε για το gamma 2,2 και τα custom timings που ειδικά στον 8720 έχουν ως αποτέλεσμα άριστη κίνηση...

Στράτο έχω ακολουθήσει τους οδηγούς κατά γράμμα. Με renderless όταν κάνω full screen και καλώ το directvobsub για να βάλω υπότιτλους μου κάνει minimize το παράθυρο, διαλέγω τους υπότιτλους και μετά δεν μπορώ να κάνω επαναφορά του παραθύρου σε full screen. Ακούω ήχο αλλά η εικόνα δεν εμφανίζεται. Οπότε αναγκάζομαι να τον κάνω end task.