Χρέωση Nova καναλιών HD

Καποιος Σινεφιλ που ασχολειτε πραγματικα με τον κινηματογραφο , και οχι με ταινιες τυπου "βυζια και εκρηξεις" (κοινως Hollywood) , παρακολουθει το Sundance το οποιο ειναι κορυφαιο!!!
Υγ-Νοβα εχω@!

Σωστά τα λες!! Είχε το MGM που κακώς έπαιζε τις ίδιες ταινίες πολλές φορές αλλά ήταν ωραίες και κλασικές, για να μη πω για το TCM.Τα έκοψε και τα δυο

το τραγικό με τη νόβα είναι και τα HD κανάλια είναι τα ματς που δείχνει πχ (μιλάω για τα αθλητικά που με ενδιαφέρουν ταινίες δεν είδα ποτέ κι ούτε πρόκειται)

Διαφήμιζε το περσινό καλοκαίρι HD NBA, πέρσι είδαμε μόλις ΕΝΑΝ αγώνα σε HD, τον πρώτο της σαιζόν, μετά ΤΕΛΟΣ!

Για να μην πω για κάτι κουλά, πχ να παίζουν ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα και το HD να δείχνει μαγνητοσκοπημένα παιχνίδια ουέφα του στυλ andrelecht - zenit, ήμαρτον!

Γενικότερα ζήτημα είναι να είδαμε μπάσκετ σε HD σε πάνω απο 5 αγώνες πέρσι. Τραγικό που χρεώνουν το HD θα φύγει πολύς κόσμος, γενικότερα για τις πολύ υψηλές τιμές και αυτό σε κάποιους θα είναι η αφορμή, πιθανότατα κι εγώ ένας εξ'αυτών

Σε σχετικό μου γράμμα πέρσι που τους έστειλα εξέλαβα μία copy paste ανακοίνωση, οτι στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν ποιοτικότερο θέαμα μπλα μπλα μπλα

παρ'όλα αυτά να ξέρετε οτι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν τις επισημάνσεις των συνδρομητών μας μπλα μπλα μπλα...

το τραγικό με τη νόβα είναι και τα HD κανάλια είναι τα ματς που δείχνει πχ (μιλάω για τα αθλητικά που με ενδιαφέρουν ταινίες δεν είδα ποτέ κι ούτε πρόκειται)

Διαφήμιζε το περσινό καλοκαίρι HD NBA, πέρσι είδαμε μόλις ΕΝΑΝ αγώνα σε HD, τον πρώτο της σαιζόν, μετά ΤΕΛΟΣ!

Για να μην πω για κάτι κουλά, πχ να παίζουν ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα και το HD να δείχνει μαγνητοσκοπημένα παιχνίδια ουέφα του στυλ andrelecht - zenit, ήμαρτον!

Γενικότερα ζήτημα είναι να είδαμε μπάσκετ σε HD σε πάνω απο 5 αγώνες πέρσι. Τραγικό που χρεώνουν το HD θα φύγει πολύς κόσμος, γενικότερα για τις πολύ υψηλές τιμές και αυτό σε κάποιους θα είναι η αφορμή, πιθανότατα κι εγώ ένας εξ'αυτών

Σε σχετικό μου γράμμα πέρσι που τους έστειλα εξέλαβα μία copy paste ανακοίνωση, οτι στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν ποιοτικότερο θέαμα μπλα μπλα μπλα

παρ'όλα αυτά να ξέρετε οτι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν τις επισημάνσεις των συνδρομητών μας μπλα μπλα μπλα...

τους τελικούς στο τέλος τους είχε HD αλλά συμφωνώ μαζί σου ήταν πολλοί λίγοι

τους τελικούς στο τέλος τους είχε HD αλλά συμφωνώ μαζί σου ήταν πολλοί λίγοι

Στους 5 αγώνες που έγραψα περιλαμβάνονται οι 2 του Παναθηναϊκού :award: (και άλλοι 2 με αδιάφορες ομάδες βέβαια)

Re: Απάντηση: Re: Χρέωση Nova καναλιών HD

ανθρωπε μου δεν δουλευω στη νοβα! μακαρι να ειχα δουλεια, ανεργος του εμπ ειμαι.

απλα μολις βγηκε ο οτε δορυφορικα οι μισοι ντε και καλα προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι και καλος. ε οχι. απλα ειναι πιο φθηνος. οποιος ενδιαφερεται για το περιεχομενο βαζει νοβα (οπου με forthnet η τιμη καπως παλευεται) , οποιος για την τιμη βαζει οτε.

και αμα τσιμησεις προσφορα εισαι κυριος, εγω cinema pack με 15 ευρω το μηνα.

Μα αυτο λεμε ...Οτι ο ΟΤΕ για πολλους αναλογα την αναγκη τους εχει καλυτερο περιεχομενο ΚΑΙ σχεση τιμης / καναλιων ....
Για μενα ας πουμε θα με συνεφερε ο ΟΤΕ για ντοκυμαντερ που βλεπω ...
Βαλε ποσο πληρωνω τωρα(+5 ευρω τα HD) , και ποσο θα πληρωνα στο ΟΤΕ μονο για τα Ντοκυμαντερ!!!
ΥΓ-Εχω αλλους 13 μηνες νοβα γμτ και δεν μπορω να την κοψω!!

Και εγώ ενημερώθηκα ότι τα HD πλέον θα είναι με χρέωση. Μετά από σύντομη επικοινωνία με το κέντρο τους ζήτησα να διακόψουν τα HD άμεσα και θα μείνω με το Full. Λίγη ώρα μετά (30-45 λεπτά) παραλαμβάνω με SMS μήνυμα για συνδυαστικό πακέτο full+Forthnet 2play Unlimited έναντι 89 το μήνα με δωρεάν τα HD για έναν χρόνο, αλλά και παραμονή για έναν χρόνο. Αυτό όμως δεν είναι πρόσφορα, αφού έτσι κι αλλιώς δίνουν 20% στα συνδυαστικά, έτσι δεν είναι?

Κοψε την nova και κρατα την forthnet , αυτο τουλαχιστον σκεφτομαι να κανω εγω.

Re: Απάντηση: Χρέωση Nova καναλιών HD

Πόσο είναι το πρόστιμο;

Αν δεν κανω λαθος απο οτι θυμαμαι απο 3 μηνες πριν που εκανα την συνδεση , νομιζω 70 για νοβα και 70 forthnet ..Αν καποιος ξερει ακριβως ας μας βοηθησει!

αν εχεις προνομιο ειναι 100 για το προνομιο, εαν ειχες παρει και εξοπλισμο νοβα ειναι 100 για νοβα και τελος 70 για forthnet.

Αστο ....Με τοσα 100αρικα με συμφερει η νοβα οπως ειναι ...Μονο τα HD να μην μου χρεωνανε ..>Στραβωσα χτες που ειδα τον λογαριασμο!!

Απάντηση: Re: Χρέωση Nova καναλιών HD

αν εχεις προνομιο ειναι 100 για το προνομιο, εαν ειχες παρει και εξοπλισμο νοβα ειναι 100 για νοβα και τελος 70 για forthnet.
Εάν έχεις σκέτη nova και έχεις πληρώσει τον εξοπλισμό;

Καλά,απλώς μην πληρώσετε τον λογαριασμό.Μετά από 10-13 ημέρες που θα το κόψουν βάλτε τους και το ποσό που αναλογεί στις όσες μέρες είναι ενεργό,και ''τέλειωσε''.

Εάν δεν πληρώσεις τον λογαριασμό,όχι.Εάν ζητήσεις διακοπή μονάχα.
Και για επανασύνδεση,απλώς πληρώνεις επιπλέον 10 ευρώ.