Χρήση ipad ως πολυτηλεχειριστήριο

Τελικά , πήρα σήμερα το unityremote της GEAR4 ,το δοκιμάσω τώρα και θα ανοίξω νήμα σύντομα ελπίζω !
Καλο φαινεται;

Πόσο;

Δεν εχει όμως νομίζω RF extender (κατι που ειναι πολύ βολικό / χρησιμο)....

Ναι, δεν το πα σωστα:

Εννοούσα ότι δεν βγάζει ''ματακια'' IR για συσκευές ώστε να μην απαιτείται η οπτική επαφή με αυτές.

Πολυ καλό gadgetακι...άντε, περιμένουμε εντυπώσεις...:worshippy:

Eχει πολλα ματακια (360 μοιρες) και καλυπτει ολο το χωρο...
Προς το παρον, προσπαθω να περασω μερικες συσκευες... χειροκινητα, γιατι αυτοματα δε βρηκε και πολλα πραγματα.
Το xbox 360 + ps3 φυσικα δε παιζουν , αφου ειναι bluetooth.

Eχει πολλα ματακια (360 μοιρες) και καλυπτει ολο το χωρο...
Προς το παρον, προσπαθω να περασω μερικες συσκευες... χειροκινητα, γιατι αυτοματα δε βρηκε και πολλα πραγματα.
Το xbox 360 + ps3 φυσικα δε παιζουν , αφου ειναι bluetooth.

Mε πρόλαβες... το έχω παραγγείλει εδώ και 3-4 ημέρες από play247.gr στα 95ε αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου. Αυτό έχει και το καλό του, γιατί θα το ψάξεις και θα μας σερβίρεις έτοιμο έναν οδηγό μετα ;-)

:flipout:

Το δοκίμασα κι εγώ, και είδα οτι θέλει πολύ δουλειά για να γίνει λειτουργικό και να το φέρεις στα μέτρα σου. Πάντως, δεν μου κόλλησε ούτε μια φορά, ούτε δυστρόπησε γενικώς. Θα το δουλέψω λίγο ακόμη για να βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Μου βρήκε και τον Denon 3809 τον ενισχυτή, και τον Dreambox 7000, και την Panasonic 50VT20, και το PopconrnHour A-200. ΑΛΛΑ, ή δεν το έψαξα αρκετά, ή δεν φτάνουν αυτά τα κουμπιά που έχει βάλει για το καθένα. Λείπουν σημαντικά κουμπιά, και πρέπει να τα βάλω manually.