Χρήση του (νέου) AnyDVD

Σωστός με το dvdfab βρήκα την υγειά μου μπορεί και κάνει backup τα πάντα ενώ τα dvdderypter, dvdshrink και anydvd, κλπ δεν το κάνουν αυτό το πράγμα

αν εννοεις για backup DVD το dvddecrypter κανει..

Re: Απάντηση: Χρήση του (νέου) AnyDVD

βασικά είναι οι ίδιοι προγραμματιστές dvddecrypter και Dvd Fab Decrypter , απλά κάτι παίζει με νομικά κωλυόματα και έτσι το fab είναι νεώτερο ...
Δεν ειναι οι ιδιοι προγραματιστες.To DVDDECRYPTER το ειχε γραψει ο LIGHTNING UΚ o οποιος μετα απο ανεπαληλες απειλες αποφασισε να το σταματησει. Τωρα εχει κανει ενα καινουριο προγραμα, το IMGBURN το οποιο εχει ακριβως το ιδιο interface με το DVDDECRYPTER με την μονη διαφορα οτι ειναι για την δημιουργια και την εγγραφη images αλλα δυστυχως οχι απο dvd. Εγω τρεχοντας το anydvd απο πισω ανοιγω το dvdshrink και του λεω να μου βγαλει το αποτελεσμα κατευθειαν σε ISO. οταν τελειωσει το γραφω με το IMGBURN και ειμαι ετοιμος.

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είναι συνέχεια του ... αμα θες με πιστεύεις , αμα δεν θες , δεν χάθηκε ο κόσμος ... Μια χαρά πρόγραμμα είναι και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ...

αν εννοεις για backup DVD το dvddecrypter κανει..

Ναι έχεις δίκιο το λάθος δικό :damnyou: μου ήθελα να πω και δεν ανάφερα καθόλου οτι μπορεί και κάνει backup και dvd με κλειδώματα της sony ενω τα άλλα δεν το κάνουν

Re: Απάντηση: Χρήση του (νέου) AnyDVD

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είναι συνέχεια του ... αμα θες με πιστεύεις , αμα δεν θες , δεν χάθηκε ο κόσμος ... Μια χαρά πρόγραμμα είναι και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ...
Χα χα ενταξει δεν το ειπα για να δημιουργησω θεμα. το ειχα δοκιμασει και εγω και το εχω ακομα το προγραμμα και φυσικα ο καθενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει. Απλως ειπα την γνωμη μου και δεν το εκανα για να αντικρουσω αυτα που εγραψες.