Χρησιμα Αξεσουαρ ενος HOME CINEMA

Ακολουθώντας το παράδειγμα του φίλου Πάνου, παρήγγειλα δύο πινακίδες από τη Σουηδία. Επίσης αγόρασα και δύο αφίσες από το allposters. Σιγά σιγά θα το φέρω στην κατάσταση που οραματίζομαι και θα σας κάνω τη σχετική παρουσίαση και του δικού μου χώρου.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του φίλου Πάνου, παρήγγειλα δύο πινακίδες από τη Σουηδία. Επίσης αγόρασα και δύο αφίσες από το allposters. Σιγά σιγά θα το φέρω στην κατάσταση που οραματίζομαι και θα σας κάνω τη σχετική παρουσίαση και του δικού μου χώρου.

Αντε με το καλό να τα παραλάβεις, και αμεσως foto!!!

Αξεσουαρ ενος HOME THEATER. Οι μινιατούρες της De Agostini

Τις έχει δει κανείς; Κυκλοφορούν στα περίπτερα εδώ και περίπου δυο βδομάδες σε "τεύχη". Όλες είναι ρέπλικες των διαστημοπλοίων και οχημάτων των Star Wars. Το πρώτο τεύχος έχει μόνο κυκλοφορήσει με το διαστημόπλοιο Millenium Falcon του Han Solo.

Μου έκαναν καλή εντύπωση και πήρα το πρώτο τεύχος στα 6 ευρώ. Διαβάζοντας τις λεπτομέρειες στο συνοδευτικό βιβλιαράκι του τεύχους, έκανα μια συνδρομή συνολικής διάρκειας 2.5 ετών για 60 "τεύχη" με τις αντίστοιχες ρέπλικες και το υπόλοιπο συνοδευτικό υλικό (δώρα κλπ.) με περίπου 26 ευρώ το μήνα, για 2 τεύχη ανά μήνα.

Λεπτομέρειες εδώ.
-

Last edited:
εγω περιμενω αυτο

19" (με το συμπαθειο...)

OBI.JPG

και μαλλον θα κτυπησω και ενα τετοιο

image.axd

12,5"