Χρήσιμα προγράμματα

Υπάρχει κάποιο registry cleaner (για να μην μένουν υπολήματα από προγράμματα που έχω απεγκαταστήσει) για mac;
Thanks!

Απάντηση: Re: Χρήσιμα προγράμματα

Υπάρχει κάποιο registry cleaner (για να μην μένουν υπολήματα από προγράμματα που έχω απεγκαταστήσει) για mac;
Thanks!

Δεν υπάρχει registry στο MacOSX φίλε μου...
Για πλήρης απεγκαταστάσεις πάντως (των preferences files κλπ) μπορείς να χρησιμοποιείς το (freeware) AppCleaner. Μπορείς να το βρεις στο macupdate.

Thanks!
Δεν υπάρχει registry στο mac os x. Τα μόνο που μπορεί να σου αφήσουν τα προγράμματα που έβγαλες-έσβησες είναι οι προσωπικές σου ρυθμίσεις στα lib directories.

Τόσα χρόνια με Windows...
Ξέρετε αν το AppCleaner αφαιρεί και παλιά serials;

Τόσα χρόνια με Windows...
Ξέρετε αν το AppCleaner αφαιρεί και παλιά serials;

Αφαιρεί ό,τι αρχείο έχει εγκατασταθεί μαζί με την εφαρμογή ή έχει δημιουργηθεί κατά την εγκατάστασή του.
Τα serials βρίσκονται συνήθως σε ένα από αυτά, οπότε γίνεται η δουλειά που λες...

Δυστυχώς για το πακέτο της Adobe CS3 δεν ισχύει αυτό...:bigcry:
Καμιά άλλη ιδέα;

Για την Adobe χρησιμοποιείς τον uninstaller της. Είναι ολόκληρη σουίτα.
Επίσης τέτοιες απορίες σε ξεχωριστό τόπικ για να μην το χαλάσουμε αυτό εδώ.

Φιλικά,
-bye-

χρειαζομαι
εναν χρονομετρητη
αλλα αν γινεται να μπαινει στην menubar να εχει μερικο και ολικο.

FreeRapid
freeware
http://wordrider.net/freerapid/index.html
FreeRapid is my next application after Wordrider and Damaq. It's a simple Java downloader that supports downloading from Rapidshare and other file-sharing services.

κατεβαζει καθε 15 λεπτα απο το rapidshare και αλλα τα αρχεια μας ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ.

MediaInfo Mac 0.7.17.4

Πολύ καλό για όσους ασχολούνται με ματρόσκες, BluRay και Audio Video γενικώς.
Σου κάνει λεπτομερή ανάλυση.

attachment.php

Attachments

• Screen shot 2009-09-15 at 9.49.27 PM.jpg
    Screen shot 2009-09-15 at 9.49.27 PM.jpg
    70.6 KB · Views: 670
Πολυ χρησιμο προγραμμα (για μενα τουλαχιστον), το οποιο δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει ηδη (βαριεμαι να ψαξω:p) ειναι το AppFresh. Ελεγχει ποιες απο οοοοολες τις εφαρμογες σας εχουν διαθεσιμα updates και με ενα κλικ τα κατεβαζει και τα εγκαθιστα αυτοματα.

(Δε συνισταται για οσους εχουν θειους απο αμερικη και τους στελνουν προγραμματα:p)

AppFresh.png