Christine, the strawberry girl

Πάντως το A Kiss in the dreamhouse - βινύλιο - το επώλησα έναντι 1 δρχ .
( Θα μου πείς τώρα τι θες και χώνεσαι , αφού όλους αυτούς δεν τους χώνεψες ποτέ . )

Θα μου πείς τώρα τι θες και χώνεσαι , αφού όλους αυτούς δεν τους χώνεψες ποτέ

να χώνεσαι, γιατί να μη χώνεσαι;
πάντως εγώ, από όλους τους δίσκους της, βγάζω άνετα ένα compilation CD με διάρκεια γύρω στα 70' που Σκοτώνει. Για μένα, πάντα, βέβαια...

( Θα μου πείς τώρα τι θες και χώνεσαι , αφού όλους αυτούς δεν τους χώνεψες ποτέ . )

Αληθεια, γιατι πουλας δισκους? Λογω χώρου, χρηματων, κατι αλλο?

Kι όμως, το Rapture μου άρεσε πολυ, αν και δεν έχει σχέση με το ύφος του συγκροτήματος όπως αυτό καθιερώθηκε στις αρχες των '80s.

Το Spellbound είναι πραγματικό αριστούργημα στο είδος του.

Υ.Γ. Το αγγλικό ebay εχει πολλά singles και LPs του συγκροτήματος... ;)

Xώσου βρε Ντοκ, σιγά, τώρα θα συστηθούμε?

Μια δραχμή την αλμπουμάρα???:firstprize:

..οκ δεν είναι και το ju ju, ούτε το kaleidoscope

Να τον κάνω τί ; Να μου πιάνει χώρο ; Αφού δεν επρόκειτο να τον ακούσω ποτέ , μετά το 1984 , -85 που τον πήρα ( και τον άκουσα δυο φορές - τρείς ; ) . Να φανταστείς το 2000 που τον πούλησα ήταν Mint- .

Δεν μου χρειάζονται περιττά πράγματα . Ούτε και δίσκοι με τους οποίους δεν έχω σημεία επαφής .

Re: Απάντηση: Christine, the strawberry girl

Αν πουλάς κι αλλους δισκους τους, ενδιαφέρομαι! :grinning-smiley-043

Μια δραχμή την αλμπουμάρα???:firstprize:

..

Συμβολικό ήταν . Μου λέει "έχεις αυτή την δισκάρα σε βινύλιο ;" " Ναι " του λέω έχω αυτή την λαλακία και την πουλάω μιά δραχμή" " Πάρτην" μου λέει. Και την επώλησα την λαλακία .

Να τον κάνω τί ; Να μου πιάνει χώρο ; Αφού δεν επρόκειτο να τον ακούσω ποτέ

Δεν μου χρειάζονται περιττά πράγματα

Δεν ξερω. Δεν εχω πουλήσει ποτε δισκο, ουτε καν το εχω σκεφτει και ας ειναι απολυτως βεβαιο πως δε θα τον ξανακουσω. Ισως να ειμαι φετιχιστης ή ψυχακιας!...:chinscratch:

Εντάξει , μετά έμαθα . Σε ό,τι έβαζε μεγάλη βαθμολογία ο Χρήστος Δασκαλόπουλος , δεν το κοιτούσα καν . ( Ακριβώς τον αντίθετο με κάποιον . . . Κώστα Λυμπερόπουλο -bye- )

Εντάξει , μετά έμαθα . Σε ό,τι έβαζε μεγάλη βαθμολογία ο Χρήστος Δασκαλόπουλος , δεν το κοιτούσα καν . ( Ακριβώς τον αντίθετο με κάποιον . . . Κώστα Λυμπερόπουλο -bye- )

Ο Κ.Λ. δινει και εγγυηση σε αυτα που βαζει μεγαλη βαθμολογια. Εκει που δεν τον "πιανω" ειναι σε αρκετα που θαβει!:flipout::flipout::flipout:

Δεν ξερω. Δεν εχω πουλήσει ποτε δισκο, ουτε καν το εχω σκεφτει και ας ειναι απολυτως βεβαιο πως δε θα τον ξανακουσω. Ισως να ειμαι φετιχιστης ή ψυχακιας!...:chinscratch:

Μεγαλώνεις Πέτρο και τότε ακόμη και το φετίχ χάνει την γοητεία του . Στα 33 μου ούτε εγώ θα σκεφτόμουν να πουλήσω δίσκους ( Αν και είχα πουλήσει τους Doors όλους γιατί μου την έσπαγε η ιδεολογική πλευρά του Μορισον - μετά τους ξαναπήρα :flipout:)

Συμβολικό ήταν . Μου λέει "έχεις αυτή την δισκάρα σε βινύλιο ;" " Ναι " του λέω έχω αυτή την λαλακία και την πουλάω μιά δραχμή" " Πάρτην" μου λέει. Και την επώλησα την λαλακία .

Παντως μετα τα juju & Kaleidoscope ειναι απο τα πολυ καλα αλμπουμ της.
Το Melt ειναι απαικτο.

Σε ότι αφορά τη Siouxsie, δεν υπήρξε μεσολαβητής. Κάποιες βόλτες ως το Happening έφταιξαν, που ως γνωστόν, την εποχή εκείνη ήταν χρηματιστήριο για άρβυλα.
Τον Λύμπε τον διάβαζα, αλλά μου φαινόταν "περίεργος τύπος", σκοτεινός.
Ο Δασκαλό μας έβαλε στο κουβά. Νιάτα και πάλι νιάτα-bye-

Συνεπώς, η απάντηση είναι απλή:

Ο Ντοκ πουλάει δίσκους γιατί δεν αντέχει ούτε να τους βλέπει (πόσο μάλλον να τους ακούει)! :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Christine, the strawberry girl

Παντως μετα τα juju & Kaleidoscope ειναι απο τα πολυ καλα αλμπουμ της.
Το Melt ειναι απαικτο.

το μόνο της που μπορώ να ακούσω είναι το Join Hands . Απ' ό,τι διαβάζω ( allmusic.com ) θεωρείται το χειρότερο τους . :bang:

Αν κράταγα ένα, θα ήταν το Once Upon A Time: The Singles.
Αν επρόκειτο για 2, θα κράταγα και το Through The Looking Glass με τις διασκευές.
Πιστεύω πως πρόκειται για κλασσική περίπτωση αυτού που οι Αμερικάνοι λένε a singles' band. Κάτι σαν Blondie. Αλλά λίγο πιο αντισυμβατικοί και αρρωστημένοι: είχαν καλύτερες επιρροές.
Πάντως "μου γέρασαν" πολύ καλύτερα από τους Cure, τους Echo & the Bunnymen και αρκετούς άλλους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Christine, the strawberry girl

το μόνο της που μπορώ να ακούσω είναι το Join Hands . Απ' ό,τι διαβάζω ( allmusic.com ) θεωρείται το χειρότερο τους .

έχεις χαρακτήρα, που να σε πάρει και να σε σηκώσει. γι αυτό σε πάω :grinning-smiley-043